- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Aktív témák
-
BlackWoOd
aktív tag
Optimális fényviszonyokon az elegendő fénymennyiséget értettem, csak nem fogalmaztam meg teljesen pontosan. Gondoltam érthető lesz így is.
(Jó fény vs. nem jó fény kérdésén (zavaró árnyék, túl erős lokális fény, rossz irányból érkező fény, stb) az IS (ill. VR) nem segít.)
mod.: Tulképpen mindegy, értem mit mondasz, kb. egyről beszélünk.
[Szerkesztve] -
-
BlackWoOd
aktív tag
Gondolom az előző hozzászóló alatt engem értesz.
Ezt te írtad? [link]
Igen? Benne van az a szó, hogy ''olcsó''?
A linkelt oldalakon láthatod, hogy itthon _boltban_ kb. 280-330k bruttó ár környékén tudsz hozzájutni. Ennél olcsóbb megoldást szeretnél valszeg, tényleg nézz szét különféle apróhirdetési oldalakon, 220k környéki irányárral lehet találni.
Az pedig, hogy egy idézettel próbálsz a vitapartnereken felülkerekedni számomra csak azt mutatja, hogy időnként önálló gondolatoknak híján vagy. -
BlackWoOd
aktív tag
Ember!
Ha ekkora a mellényed, akkor ballagjál el szépen nyugat felé (pl. Trabanttal, ha már említetted) és vegyél egyet használtan.
Amit akarsz az viszonylag új modell, ráadásul aki megvette, bőven tudta, mire számíthat (fényerő, minőség). Nem hinném, hogy ha akár csak 198e-t rááldozott, akkor bagóért átpasszolja neked.
Ne lepődj meg, ha nem kapsz ''újdonságot'' féláron a bolhán, pláne, hogy nem egy leszerepelt obiról van szó a kategóriájában.
Az a magánügyed, hogy mit tekintesz komoly boltnak, csak marhaságot ne mondj, hogy nem lehet kapni még rendelésre sem.
(Btw. gondolom kéz alatt aprónetről az nálad komoly ''boltnak'' számít ezek szerint.)
Ja, és.
-
BlackWoOd
aktív tag
válasz
sszever #1509 üzenetére
Erre szerintem tökéletes válasz a #1506.
Ha az optikai tulajdonságokon nem változtattak (márpedig valszeg nem tették), akkor szinte semmi gyakorlati előnyöd nem származik a microUSM-ből.
mod.:Egyébként szerintem egy-két olcsó Sigma és Tamron obihoz képest a sima DC motoros kitobi egy osonó villám. Alig van hangja, viszonylag gyorsan fókuszál.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardcore café
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest