- iPhone topik
- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
-
PodMAN
senior tag
evola,
Huhh. Ha ez tényleg személyes tapasztalat a két obiról, akkor örök hálám, hogy ezt közzé tetted. Ma voltam a Saturn-ban és megnéztem személyesen a 350D-t. Fogásra az én kezemnek egyáltalán nem tűnt kicsinek. Szerencsére nincs nagy lapát kezem. A kitobi volt felcsattintva a gépre, és evvel tesztelgettem pár percet a gépet, és irtómód megtetszett. Itt magyar garival 210eFt az ára, edi*italnál a csak váz 185, a kit pedig 192.5eFt. Azt a 7500Ft-ot megéri a kitobi, nem? Mert valszeg holnap elugrom és megveszem a kit-et. Aztán van időm eldönteni, hogy merre tovább. De a tapasztalatod alapján valszeg maradok a 24-70-es Sigmánál akkor -
biggamer
veterán
Itt van egy jó 70-200-as használt obi, nézd meg, az nem kerül pénzbe :
Bővebben: link
Ha nem jönne be egyből, akkor klikkeljél a frissítésre.
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
Próbálkoz6tsz itt is : Bővebben: link
És itt is vannak okosságok : Bővebben: link
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
Hol akarod megvenni, és mennyiért ? Mert van ahol 10-20 ezerrel több.
Van egy olyan honlapom, ahol leírja, hogy a nagyobb elárusítóhelyek közül hol, mennyiért lehet kapni, és ha lejjebb megy valahol, egyből látod rajta.
Ha érdekel megkeresem.
szerk.
Most látom, hogy ez régebbi HSZ. volt, csak nem az utolsó oldalnál nyílt meg a topic, ezért azt hittem, hogy ez új.
[Szerkesztve] -
csiga997
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest