- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
And
veterán
válasz
jerry311 #809 üzenetére
Szvsz. neked kell tudnod, hogy hajlandó vagy-e annyit kiadni egy IS-es objektívért. Én nem csalódtam benne: egy 17-85 -ös képstabilizátoros obit szereztem, nagylátószögnél 1/3..1/4 másodperces expozíciókat ki tudok tartani vele, időnként kicsivel hosszabb is sikerül. Telénél azért biztos nem ilyen szép a helyzet. A netes infók alapján kb. 2-3 ''stop'', azaz 4..8x expozíciós idő nyerhető a bekapcsolt IS-sel. Mozgó dolgok fotózásakor nem számít, hiszen az IS optikai stabilizálást jelent, egy lencsetag korrekciós mozgatásával működik. Természetesen kikapcsolható, állványon v. extrém hosszú expozíciós időnél pl. nem ajánlott az IS használata, de egyébként is nagyobb áramfogyasztást eredményez a bekapcsolt stabilizátor (csak félig lenyomott kioldogombnál aktiválódik).
-
zsiga667
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest