- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Aktív témák
-
atus
senior tag
Szia! Látom itt is összefutunk.
A 300D-vel jó ideig használtam egy Sigma 70-300 APO Macro II objektívet, és az árához képest nem volt annyira rossz. Persze jó se, de a maga árkategóriájában a legjobb. Arra vigyázni kell, hogy mindenképpen APO Macro II legyen, az APO nélküliek, meg a DL-esek elég rosszak. Viszont ERR99 tényleg előfordulhat vele, amikor elmentünk a camera kft.hez ők mondták, hogy nem volt teljesen kompatibilis a vázzal. Ez mondjuk használat közben egyáltalán nem tűnt fel... :]
-
Smogus
őstag
Nekem személyes tapasztalataim vannak a Sigmával mivel ilyet használok
szerintem símán jobb mint a Canon amit mondtál a lencsék miatt és a macro mod is egészen jól jön néha
A motor kicsit hangos a Sigmában de hát ez nem egy L-es obi úgyhogy elnézhető
szép éles képeket csinál kromatikus aberációt nem tapasztaltam eddig még
szóval szerintem jó választás
én 60 ezerért vettem használtan -
DVD_2_U
senior tag
Szia! A Sigma egyértelműen jobb, mivel ez a Canon 75-300 objektiv eléggé gyengusnak mondható kidolgozásban és minőségben egyaránt. Nem igazi USM, hanem sima micromotor, illetve a Sigma objektiv azért is jobb, mert találhatóak benne ún. SLD lencsék.
Bővebben itt olvashatsz róla, magyarul:Bővebben: link
Bővebben: link -
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest