- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
oké, kapaszkodjatok.
egy eos300as analóg gépem van, jelenleg alapobjektívvel (28-80, 3,5-5,6), sportképeket kellene készítenem (nem sakk, röplabda), tehát a zársebesség olyan 1000 körüli. a termek megvilágítása eléggé változó, van, ami nagyon sötét, van ami egész jól meg van világítva. van ami egész mókás, a pálya meg van világítva korrektül, a nézőtér meg nem.imádatom tárgya tőlem 3-33 m között helyezkedik el (pályától függően). vakut nem használhatok. egyrészt elég sokba fájna nekem egy normális vaku, másrészt a természetfotósok biztos tudják, hogy a macska se szereti, ha szembevakuzzák, hát még a kétméteres kilencvenkilós áll... sportolók. na, ennyi a bevezető, most jön a kérdés:
a már említett mókás kivilágítású pályán csak 800as filmből, 1500as zárból és 5,6os blendéből kéne kihoznom valamit. vaku nyista. nem fotóztam még abban a teremben. pusholva hívassam elő (valaki azt súgta, hogy talán ez segít), normál, vagy egyenesen a kuka? tudom, ez olyan utólag okosnak lenni annyi, mint előre hülyének, de izé...
a push hívásról regéljen nekem valaki kicsit, ha már szóba került. köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Medence topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gmail
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest