Aktív témák
-
biggamer
veterán
Próbáld meg itt is : Bővebben: link
-
biggamer
veterán
Köszönöm mindenkinek a választ.
fokukac : add meg légyszi nekem annak a topicnak a linkjét. Köszi
And : ha ilyen szöveget akarsz ide felrakni, akkor azt milyen szöveggel tudod ide beszúrni ? ( kisszótár )
Nem tudsz felrakni olyan képet, amin látszik ez a kicsit életlenedés ?
Azért érdekelnek ezek a kérdések, mert úgy néz ki, hogy szeptemberben eltudom adni a Sony-mat, és akkor azt hiszem vennék egy 350D-t.
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
Az obik betűjelzését elmagyarázó oldalt, vagy valamit tud valaki ajánlani ?
A 75-300-at be kell még szorozni 1.6-tal, vagy ez már a teljes érték ?
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
Hi.
Tud erről valaki valamit mondani ?Bővebben: link -
biggamer
veterán
Gumikesztyűt nem hordok, de hétvégén voltam Bábolnán horgászversenyen, és a tó, ezekkel a kanadai nyárfákkal van övezve. Namármost annyi pihét nyeltem, hogy bedolgozást válaltam a debreceni dohánygyárnak, mint maszek füstszűrő készítő kisiparos. Még azóta is vattát köpök.
-
biggamer
veterán
válasz
csiga997 #552 üzenetére
Itt csemegézhetsz
Bővebben: link -
biggamer
veterán
Nem tudom mi lett az #547-es hsz.-ommal, amikor megírtam nem így nézett ki. És működött a link is.
Valaki terrorizál. -
biggamer
veterán
Ezen a linken válogathatsz, van egy pár jó anyag :
biggamer
veterán
Itt nézzél körül, van mindenféle szűrő, meg hozzá tesztképek!
Bővebben: link
Jó oldal.
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
válasz
csiga997 #461 üzenetére
Nézd meg légyszi a képeket, konkrétan erről a cuccról van szó, amit szeretnék venni. Most nem tudom, hogy mit csináljak. Melyiket vegyem meg. Ezen vergődök.
Amúgy köszi, hogy válaszoltál.
biggamer
veterán
Ezen a linken van, az 1.54 szerezővel készült még több kép. Ezeken egyáltalán nincs vígnettálás. Azért fontos eldöntenem, hogy melyik kell, mert minnél hamarabb szeretnék venni a gépemhez ilyen ketyerét. De egyre jobban hajlok egyébként erre, az 1.54-esre.
biggamer
veterán
Akkor szerinted ne vegyem meg a 2.2 szerezőt, vagy csak 1.54 szerezőt vegyek ? Annál mintha nem látszódna a vígnettálás. Mit csináljak ha kevés a 28-200 ?
Viszont feljebb belinkeltem próba képeket, és emlékezetem szerint az 5.6 blendénél nincs sötét sarok, csak a 8-asnál.
Így a mélységélesség bánja. -
biggamer
veterán
A vígnettálás a blende zárás-nyitás fügvényében változik ?
Ahogy nővekszik a blendeérték, úgy növekszik a vígnettálás nagysága is ? -
biggamer
veterán
A Kenko tipusról tud valaki információt ? Most ebből a típusból van 2szerező leárazva 39.000 ft-ért.
-
biggamer
veterán
Az OPTIFORM-nál lehet több méretben kapni, akkor szerintetek melyiket lenne érdemes venni ? ------>
biggamer
veterán
Az illusztráló képeknél látható, hogy 8-as rekesznél mennyire vígnettálódnak a kép sarkai, ha 2.2 szerezőt használok. Ez a többi teleobinál is így van, vagy ennél csak azért mert túl hosszú ? Akkor nem is érdemes hozzá venni ? Pedig kellene, mert sok állat nem enged olyan közel magához, hogy részletgazdag képet tudjak róla csinálni. Akkor elrontja az egész képet, hiába jó felvétel ? Azt tudom, hogy a PS.-el el lehet tüntetni a sötét sarkakat, ha nem fontos részlet van ott. De mi van ha kellenének azok a részletek ? Mondjuk még nem csináltam, mert nem vettem meg a kétszerezőt. Valaki ért ehhez ? Ha felraknám a 28-200-ra, akkor 440-et konvertálna belőle. Az pedig jól jönne. Segítsen valaki.
biggamer
veterán
Bővebben: link
Csak gyakorlom a kódolást. -
biggamer
veterán
Itt lehet megnézni ezt a márkát: http://www.raynox.co.jp/english/digital/f828/
-
biggamer
veterán
Sziasztok. Ismeri valaki a RAYNOX márkát ? Mert egy ilyen tipusú 2,2 szerezőt ajánlottak a Sony Cyber-Shot DSC F828-omra. Szerintetek ha ezt felraknám kapna elég fényt a gép ? Az E.Digital-tól valaki azt mondta, hogy inkább ne vegyem meg, mert biztos rossz lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Filmgyűjtés
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
- E-roller topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest