Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lamiki

    senior tag

    válasz McJoker #3791 üzenetére

    Ide kell nyomni pontosan a tüskéket, én eddig olyan chippel hogy csak egyszer nullázható nem találkoztam, ha egy picit arrébb, lentett vagy fentebb nyomod akkor nem nulláz.
    Még egyetlen olyan utángyártott chippel sem találkoztam ami nem nullázható, olyannal már igen amit látszólag nem nullázott ki, nem váltott zöldre, de mégis megcsinálta, és olyannal is amit csak sokszori próbálkozásra tudtam kinullázni, annyira figyelni kellett hová nyomja nála a tüskéket az ember, olyan furcsa hegyes háromszög alakú érintkezői voltak, nem olyanok mint a gyári, és nem olyanok mint a képen.

    Egyébként a cyan patronnal kapcsolatban ma reggel én is így jártam, mint te. Nyomtattam, és nyomtatás közben (befejezte, csak a papírt nem adta ki) egyszer csak nekem is hibát jelzett a cyanra, nem ismerte fel.
    Mivel te is mostanában jártál így, én meg már jó pár napja nem kapcsoltam be az Epson SX200-as nyomtatót, csak most, és a patron is ugyan az a szín, ezért arra tudok gondolni, hogy valami okosságot letöltött magának a nyomtatónk drivere a tudtunk nélkül az internetről.
    Elmondom mit csinálj.
    Szoftveres patron cserével nem lesz jó, mert nekem sem sikerült megetetni vele.
    Számítógépet és nyomtatót kikapcsolod, USB kábelt kihúzod a nyomtatóból, nyomtatót bekapcsolod, stop gombbal kérsz egy patroncserét, a cyan patront kiveszed, rendesen kinullázod (szerintem megcsinálja az ha jó helyre nyomod), esetleg megtöltöd egyúttal, ha nem sok van benne, visszarakod, majd ismét megnyomod a Stop gombot, és ezután fel fogja ismét ismerni a cyant is.

    [ Szerkesztve ]

    Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

Új hozzászólás Aktív témák