- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Earfun UBOOM X - hanxóró
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Érdekesnek tűnik, szívesen kipróbálnám. Bár az IP védelem kicsit karcsúnak tűnik pl egy esőben való bringázáshoz.
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
törölt tag
Volt ehhez hasonló fülesem csak Panasonic. Tipikusan az engedd el kategória volt másnap megkapta a tesóm neki tetszett az a fazék hang, amit adott..
-
senior tag
Nyilván nem egy audiofil cucc, megvannak a maga korlátai. Ahhoz, hogy sport mellett szóljon valami, de közben a külvilágod is tudd észlelni, teljesen jó lehet. Amúgy sem túl nagy a választék.
@Fred23
persze, de én inkább egy megbízható terméket szeretnék, amit nem kell gariztatni,/szervizelni
A Shokz Openrun Protól is leginkább csak az IP55 tart vissza, szemben a nem pro IP68-ával.The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
törölt tag
Azért JBL-ből tudtam venni olyat, ami klasszisokkal jobb volt hangügyileg. Nyilván az sem egy audiofil kategória, de legalább vízálló volt és a telefonálásra is tökéletesen tudtam használni, ha jött egy hívás gond nélkül értették, hogy mit mondok az meg jól jön futás közben, hogy nem kell a telefonom után matatni.
-
Aki a külvilágot is akarja hallani az megy bármelyik fülessel a titok, h az egyik füledből kihúzod...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
senior tag
Nem feltétlen szerencsés csak az egyik füledet terhelni, főleg úgy, hogy ha monoban hallgat valamit az ember akkor jellemzően hangosabban teszi, mintha sztereoban hallgatná. Plusz az egyik füled még mindig be lesz dugva, ami az észlelést is gátolja.
[ Szerkesztve ]
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
Ilyesmiket tapasztaltam én is, de nincs jobb ötletem a problémára. Persze vannak drágább fülesek amik beengedik a zajt ha akarod de nincs olyanom. Pedig volt már, h súrolt a kamion (nem hallottam h közeledik) vagy bicikliztem és átrobogott egy vonat előttem amit csak a félrerántott kormánnyal tudtam kivédeni. A féktáv rövid lett volna.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
senior tag
válasz pusszycat #11 üzenetére
Azért nem árt, ha a látásodra is hagyatkozol, neadjisten körül nézel közlekedés közben
igen, a hangáteresztő móddal az a kivetnivalóm, hogy egy (menet)szelet nem biztos hogy felismer az algoritmus, és csak a recsegés, susogás hallatszik (a pioneer fejesemnél legalábbis ezt tapasztalom, nem tudom, hogy pl egy AirPods pro 2 ezt mennyire tudja kiküszöbölni). Ezért szimpatikusabbak a nyitott kialakítású megoldások.The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Insta 360 Flow, okostelefon stabilizátor
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Öngyógyító hydrogél kijelzővédő fólia az összes telefonra és eszközre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest