Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz gbors #8132 üzenetére

    Abszolút. Az asztali programokat úgyis fejlesztik folyamatosan. Én eleve nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a fejlesztők elmennek az Android irányába. Elég csak abba belegondolni, hogy jövőre a tabletpiac elég nagy lesz. Ez nyilván csak nőni fog, szóval van benne lehetőség, az okostelefonok is egyre okosabbak, már ha lehet így fogalmazni.
    Koránt sem biztos, hogy a PC gamingnek akkora jelentősége van. Mi hardcore felhasználók vagyunk, így másképp szemléljük a dolgokat, de a cég a tömegek igényét nézi. A tömeg casual fejlesztésekre vágyik, ebből a szempontból már a Tegra 2 is bőven kielégíti az igényeket. Az NV negyedévente egy AAA címet ígért, de ahogy elnézem a fejlesztéseket ennél sokkal több jön Androidra. Aztán ott a WebGL, amitől szintén sokat vár az NV. Az is egy univerzális platorm, mert az OpenGL ES 2.0-ra épül. Gyakorlatilag minden okostelefon és tablet képes ezeket az igényeket kielégíteni, sőt az AMD kivételével a PC-n senki sem támogatja a platformot. Mondjuk az NV szerintem fogja, de majd meglátjuk. Ha WebGL-re írsz játékot, akkor ahhoz egy megfelelő böngésző a követelmény, így elképesztő tömeg éri el a fejlesztésed. Hatalmas lehetőség ez is.
    A hardcore fejlesztéseknek a cloud a lehetőség. Ebbe szintén komoly pénzt invesztál az NV. Persze ennek a jövője még nagyon kétséges, de a felhős modellel pusztán üzleti szempontból a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad. :))

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák