Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    válasz Ren Hoek #22898 üzenetére

    Az a helyzet, hogy a zászlóshajó 2080Ti startja féligmeddig paper-launch* lett, a minőségibb darabokra már kb egy hónapot(!!) kell várni, valszleg gyengusz a GPU-kihozatal. Így természetesen a típusonként 5-10 várakozó megrendelésen ülő kiskerek/50-100-1000en ülő nagykerek eszébe se jut a Touring karik árát csökkenteni. Ez meglepte a piacot, így sokan, akik a megváltóra vártak, feladva a végtelen várakozást inkább vesznek 1080Ti-t.

    Bányászat: a meglévő bányák még mindíg többet termelnek, mint az elfogyasztott áram, ergo nem éri meg megbontani őket. Más kérdés, hogy új bányát építeni sem, mert egy új kari amortizációja viszont már gajravágná a ktg-vetést, azaz bányászkereslet már nincs. Bányaomlás akkor lesz, ha a BTC bebukik 5000 alá és meg sem áll 2-3000-ig, magával rántva az összes nonameCoin-t.

    *hogy mennyire paper-launch, az is jelzi, hogy kevés az igazi flagship-kivitel: FTW3, Aorus egyelőre csak bejelentve, nem is lehet rendelni. A szintén csúcs MSI 2080ti trio pedig csak többhetes várakozással kapható, valszleg nagyon alacsony darabszámban tudják gyártani.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák