Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz Löncsi #10446 üzenetére

    Nem hiszem el, hogy az NVIDIA ilyet kért. Még ha az ő nyomásukra is tették bele, akkor is ez egy olyan negatív reklám a tesszellációnak, ami sokakat félrevezethet. Ilyet nem szabad engedni. Én biztos eltoltam volna a bemutatását ennek, mert ez így rosszabb, mintha sima lenne a fal.

    Minden dolgozó nyomás alatt van, de nem várják el senkitől, hogy vért izzadjon. Azt viszont elvárják, hogy a minőségi munkát végezzen. Szerintem itt nem a művészeken van a hangsúly, mert erős a gyanúm, hogy erre művész nem is nézett rá, ilyet egy magára valamit is adó művész nem ad ki a kezei közül. Mindent meg lehet oldani, ezt is. Negyed év alatt újra lehet dizájnolni a problémás részeket.

    Hagyd ezt az AMD vonalat, mert ez nem a hardverről szól, hanem a szoftver grafikai dizájnjáról. De ha mindenképpen ezt akarod nézni, akkor az AMD a GCN megjelenése óta felmutatta a DiRT Showdown, a Nexuiz és a Sniper Elite v2 című DX11-es játékokat. Mindhárom játék dizájnja kifogástalan. Az NV a Kepler megjelenése óta felmutatta ezt és a Max Payne 3-at. Utóbbi minősége szerintem a dizájn terén szintén nagyon jó. Ez a The Secret World egy elrontott dizájnra épül. Reklámozni nem reklámoznám ilyen kiábrándító tesszellálás mellett. Valószínű, hogy az NV csak szerződést teljesít, de nem szívesen teszi. Nem tudom elképzelni, hogy ilyenre számítottak, amikor kérték ezt.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák