- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
ja, azért nem pörög full-on játékok alatt, mert a driver-ben beállítottam egy 70fps limitet, mivel 60hz-es a monitorom
viszont civ 6 4k ultrán már beindítja, elég stabilan tartja a 2850mhz gpu és 15000mhz ram sebességet...
975-ös undervolt mellett
-
nuke7
veterán
na, az afterburner nekem mindenképp új UI-al jelenik meg, mindegy, hogy a stable-t vagy a beta-t teszem fel XD
viszont most csináltam egy undervolt-ot 975-nél, (2900mhz-re) eddig úgy tűnik ez plusz 330Mhz-t jelent kb. azonos vagy alacsonyabb fogyasztáson, ami azért elég jónak tűnik, memória meg elvileg tud menni akár +2000Mhz-t is, én egyelőre +500Mhz-n hagytam, majd ma kiderül mennyire stabil de egyelőre jónak tűnik... és úgy tűnik működik a custom venti profile is, a 0rpm-től agybajt kapok
idle-be legyen pár fokkal melegebb mint a szoba hőmérséklet, ne 50 fok
-
nuke7
veterán
na, hát lehet, hogy nekem a béta afterburner nem annyira jó, mint a stable, kipróbálom majd ma a stable verziót is... a driver / nvidia app annyira fapados/szar az AMD software után, hogy arra nincsenek szavak, kb. az afterburner kötelező
Az, hogy 1-2FPS-t hoz-e nem tudom, de 10-15% OC azért ennél többet tud szerintem
-
nuke7
veterán
nekem két kérdésem lenne:
- nálatok működik rendesen az Afterburner? Milyen beállítások kellenek neki?
(pl. witcher 3 alatt azt mutatta, hogy 873mhz-n megy a GPU, VRAM meg 14000mhz...)
- lehet valahogy kényszerteni, hogy 3 monitor esetén ne kapcsolja a VRAM-ot max-ra..? (14000 mhz)(inno3D 16GB 5060ti - a custom fan curve-t elvileg követi, játék alatt 30%-os fan speed, 50fok körüli gpu, nem hallatszik ki a házból de az OC orajeleket nem tudom, hogy hogy lehetne kicsalni belőle...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest