- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KaYaK
tag
válasz
#36531588 #6466 üzenetére
Szia!
Közel hasonló eredményünk van és nem a Ramtól van mert nekem ddr5 7800as van annyin is mennek de nekem is 128a min fps…A megfigyelésem alapján a 9.-ik kepvaltasnal esik nagyot… nagyon nagyon… meg a 11-12-14 környékén… de sajnos nem tudom mitől lehetett…
Megosztottam a teljes beállításaimat hatha valaki rájön mitől van…de amúgy ha jól tudom az átlag fps-t nézi a pontszamnal
-
-
BeZol
őstag
válasz
#36531588 #6440 üzenetére
Nálam 89% fölé nem jut itt a gpu-kihasználtság az 5900X/5950X-el
3dMark Speed Way a tuti, ott nincs sehol cpu-limit sztem még gyengébb procival sem, és tényleg össze lehet fésülni más videókártyával.
Shadow of the Tomb Raider main menü-ben 1.1V-on mi a max órajel amit bír?
-
gaben22
senior tag
válasz
#36531588 #5651 üzenetére
Valaki picit is belegondolt logikusan hogy is néz ki egy gyártási lánc az sejthette, hogy ennyi idő alatt, mint ahogy ők eredetileg ígérték nem lehet a tervezőasztaltól a szállításig eljutni. Gyártósor kapacitások általában jóelőre le vannak foglalva, kellenek a termékminták majd a tesztelés, javítások, szerintem ilyen elektronikai termékeknél kell talán valami EU/US hatósági review és jóváhagyás is és akkor jöhet a tényleges tömegtermelés majd szállítás (és akkor ugye brandingről nem is beszéltünk, meg ahhoz tartozó gyártásokról, pl. dobozok, nyomtatás...). Nyilván van az a pénz, amiért egy gyár talál kapacitást, de az iteratív munkát nem lehet így se megspórolni. Legalább mondjuk nem küldtek ki silány termékeket ill. van egy érzésem oda a hype is már. Miután kiderült mi a kotta a gyári kábelekkel lehet sokakat már nem is érdekel az adapterük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest