- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrej1
aktív tag
válasz
xyvalaki #2475 üzenetére
De azt mutatja . Elindítottam a GPU-Z-t majd a tesztet . Mikor véget ért a teszt akkor nyomtam egy max-ot az értékeknél és így a maximum hőfokot mutatja amit a teszt alatt elért a kártya. Nézd meg jobban, szerinted alapból terhelés nélkül megeszik majd 300W-ot a kártya ?
A loadra nem nyomtam max-ot azért mutat éppen pillanatnyi értéket
-
-
Zorel
senior tag
válasz
xyvalaki #2182 üzenetére
Az a gond, hogy ilyen boost órajel mellett már szinte folyamatosan power limit van és visszadobálja az órajelet, főleg, hogyha a memóriát is húzod hozzá.
Nekem ilyen eredmény mellett szinte folyamat power limit van, mivel 130%-nál nem enged többet beállítani. Sea Hawk-nak is 130% a max? -
Devid_81
félisten
válasz
xyvalaki #2170 üzenetére
Erdemes lenne akar GPU-Z-el logolni az orajeleket teszt kozben mindkettotoknel.
Nalad jol latszik, hogy az atlag orajel kb ~2000Mhz lehet.
Kolleganal szinte biztos, hogy nem mert joval kevesebb a graphics score.
Ezenkivul ami meg okozhat ekkora elterest az a TDP limit mindettotoknel.
Ezt is megneznem kinek mennyire van elengedve a VGA-ja -
Dr V
őstag
válasz
xyvalaki #2170 üzenetére
Majd otthon, ha nem felejtem el
Összesítve a 10600at hozom én is, 80 fok alatt.
Amire viszont felfigyeltem, h raytracing mellett a 2600x jobban dolgozik bf alatt. Emiatt gondolkoztam el az esetleges cseréjén, de nem hinném, h nyernék annyit vele, amibe kerülne a csere, nem érzem, h visszafogná a gépemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest