-
Mobilarena
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz
hackeeeee #4114 üzenetére
Azért is írtam,hogy volt már ilyen monitorom,ahol működött is,szval tudom a menetét.
De mind1 monitor megy vissza,meg rá kellett jönnöm,hogy ez nem jó.
Keresek majd 1 hasonlót.Bár nem tudom a 4k-s tv után,hogy fog festeni monitor ismét.Lehet elrontotta a szépérzékem ennyire a tv -
GAbre
veterán
válasz
hackeeeee #4110 üzenetére
Philips 499P9H
Előző látható adatlapomon.Az csak free-s volt,bár ahogy átfutottam gyári oldalt philipsre csak annyit írtak adaptív sync.De az sehol sincs,hogy milyen adaptive!(bár valahol g-t olvastam,és free-t nem tud)
Akartam nyitni 1 ügyet,mivel a cég akitől vettem,vszeg nem létezik(se az oldal nincs,telefonon csak zenét hallok,ki se csöng).Email-t meg visszadobja,hogy nem ment el!
De philips oldalán sem fogadta el sn-t vagy tipust.
Persze,telefonon magyar support nincs ők csak délelőtt dolgoznak(jól teszik).
Felvették ügyem.Küldtek email-t,hogy mutassam meg milyen bizonyítékom van.De azt is visszadobta a rendszer!
Csak 1 szokásos hétköznap nekem! -
Dragon3000
nagyúr
válasz
hackeeeee #3684 üzenetére
Nem a 3 ventilátor mellett érveltem, csak annyit írtam, hogy az msi-nél a ventus a legrosszabb, kisebb a borda és kevesebb a hőcső is, mint a gaming-nél. De most ránéztem az msi oldalára és úgy tűnik, hogy a 2080 super ventus kb a 2070 super gaming hűtést kapta meg. A 2070 supernél és alatta a ventus sokkal kisebb bordával készült és kevesebb hőcsővel is, legalább a felsőházban nem azt a szánalmas fost tették rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- weiss: Pant* rant
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- KERESEM: KFA2 GeForce RTX 2060 Mini DOBOZÁT
- 11 GB-os GeForce RTX 2080 Ti - OEM HP
- RTX20xx Minden ami BGA! VGA/PC/Laptop -- GPU // RAM // VRM javítás -- Már 10. éve
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Videókártya felvásárlás, csomagküldéssel is. Készpénzes vagy utalásos kifizetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest