-
Mobilarena
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommy-1998
tag
Nekem úgy alapjába véve nincs problémám velük, mert pl az alaplap, meg a billentyűzet is tőlük van azok tökéletesen működnek, csak a videókártya részlegen ilyen filéres dologgal spórolni az szemet szúró, mert ezek a thermal padok amiket most használnak ugyanezek voltak egy GTX 1060-as kártya alatt is ami mai napig működik 65 fokon, csak mivel az RTX kártyák erősebbek lettek, ezeket a padokat már le kellett volna cserélni. A dízájn meg a hűtés az teljesen jó, csak így hogy mókolni kell neked otthon +költségel, így nem az igazi
-
Tommy-1998
tag
100 fok az semminél sem jó, 80 fokos GPU se jó. Nekem Aorus RTX 2080 példányom van aminek jobbnak kellene lenni a hűtésnek mint a az tiédnek, de már az elejétől kezdve nekem abnormális volt a 70-75 fokos hőmérséklet is, aztán 1 év múlva már a 80-at súrolta egy kis tuningal, ott döntöttem el, hogy akkor újrapsztázom meg padozom. Amikor felnyitottam a kártyát meglepődve szembesültem azzal, hogy a paszta már csont száraz volt illetve ezek a gyári padok se minőségiek így nem csodálkoztam azon, hogy miért szökik fel 80 fokra a kártya. Miután megcsináltam itt az eredménye egyébként: link Úgyhogy abszolút megéri, bár szomorú, hogy ezt neked kell megcsinálni ennyi lóvéért, mert a kedves gyártó spórol ezeken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Medence topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 2060 DUAL EVO 6GB használt videokártya számlával 1 év garanciával!
- MSI és Inno3D RTX 2060 Super 8GB és RTX 2060 Videókártyák /Dobozos/Jótállással!/Posta ok!
- Asus Dual RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 352bit!!! Beszámítok!!!
- 2060 SUPER GIGABYTE 3 HÓ DOBOZOS GARANCIA!!!!!!!!
- Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Gaming OC 3X 8GB Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest