-
Mobilarena
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
Vendettahc #3283 üzenetére
Le is mérted? Mert én is azt hittem aztán amikor kielemeztem akkor meglepődtem, hogy mennyire levitte.
Szerk: gpuz log file-al tudod ellenőrizni rendesen. Az, hogy mit mutat éppen nem ér semmit.
-
KAMELOT
titán
válasz
Vendettahc #3281 üzenetére
Tartja is a boostot végig? Nem droppol véletlenül?
-
KAMELOT
titán
válasz
Vendettahc #3258 üzenetére
70% venti 86C 2080 ref @4k ultra gaming. Ez megy a fiókba és kerül rá az fc blokk.
-
torma1981
veterán
válasz
Vendettahc #3258 üzenetére
75%??? És így 75 fokos? Nekem a Giga Gameing 2080S 55%-on 68 fokos max. Nincs hangja. FD R6-os házban ami silent ház nem olyan jó a szellőzés.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Vendettahc #3249 üzenetére
-
KAMELOT
titán
válasz
Vendettahc #3253 üzenetére
Tegyél rá fc blokkot és vígan fog menni sokáig.
-
KAMELOT
titán
válasz
Helyedben otthon megcsináltam volna magam. Várni itt 4 hetet azért az 1 óra munkáért
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Nagyon igényes munka. Lehet,hogy így bírni fogja,de egy ilyen értékű kártyánál nem ezt várná el az ember.
-
Devid_81
félisten
válasz
Eleg lassan sikerult nekik egy a par extra thermal pad-et felrakni...
Hatha most mar jo lesz igy -
szasanyi
félisten
válasz
Vendettahc #3206 üzenetére
A legdrágább 2080-ak egyike sem bírta 1 évnél tovább? Nálam ez volt.
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
Vendettahc #3206 üzenetére
ez nagyon szomorú
Alza körülbelül 3 hét alatt intézi elmajd azért írd meg mit mondtak. Lehet már csak supert adnak, mivel a simát nem gyártják
-
torma1981
veterán
válasz
Vendettahc #2408 üzenetére
2160p-n nem is lesz. Ott nem a CPU számít, hanem a VGA.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Vendettahc #2410 üzenetére
Nem annyira vészesen meleg,ha tényleg rossz a házad szellőzése,hűtése.
Szerintem itt mindenki a BF5 multira gondolt. -
Találtgyerek
veterán
válasz
Vendettahc #2404 üzenetére
Hány fokot jelent az "izzadás"?
1-2 jatéknál lehet majd elfogy a 6700k. Én most váltottam a fórumtársak tanácsára 7700k-ról 8700k-ra.
BF5 érezhetően jobban megy. -
torma1981
veterán
válasz
Vendettahc #923 üzenetére
Szia.
Kíváncsi leszek mik lesznek a tapasztalatok.
Tesztek alapján eléggé lehuztak a kártyát. Hangos a többihez képest. -
nkmedve
őstag
válasz
Vendettahc #826 üzenetére
Ez a kártya másfél kiló, aggódnék bármilyen tartó nélkül beszerelni.
Amúgy adtak vele egy tartót ami a szomszédos 2 PCI kimenetbe csavarozható bele és alulról tartja a kártyát teljes hosszában, de az én házamba az már nem fért be (ott látható, hogy a HDD bay nagyon közel van a kártya végéhez). Szerencsére a házamhoz járt eredetileg az a rondaság ami a képen van így sikerült rögzíteni a kártyát becsületesen, egyébbként egy kicsit hajladozna.
-
Devid_81
félisten
válasz
Vendettahc #830 üzenetére
Manapsag mar csak ez fer a VGA melle a dobozban, egy digitalis letolto kulcs, amit mailban kuldenek ki
Biztos "nagyon pici" a haszon ezeken, azert nem kerul mar semmi sem a dobozba a kartya melle -
- = Zk = -
félisten
válasz
Vendettahc #832 üzenetére
helyes... (Y)
tetkó, megvan?!én felrakattam "Marked One" tetkóját ahova azt kell, 2 éve már.. ha nem 3
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Vendettahc #830 üzenetére
mit rohangáltam ilyen kártyáért/dobozért... imádom ezt a gémet <3
-
nubyy
aktív tag
válasz
Vendettahc #611 üzenetére
En 2080-at vennek - vettem is - de arra figyelj, h ne ref pcb legyen. Azoknal eleg sok hiba van - bar foleg a 2080TI-nel -, ugy nez ki megfo rajtuk a vram. Foleg FE kartyaknal gond ez, tobbinel hutes segithet rajta de ha lehet akkor jobb nem ref alapu kartyat nezni sztem.
-
sergiooo
csendes tag
válasz
Vendettahc #611 üzenetére
mondjuk én 980-ról váltottam 2080-ra és az az erő ami van benne nagyon meggyőzött.
Egy ASUS DUAL-t vettem Amazonról.Photoshop Premiere minden megy vele gyorsítóval.
3db 4K monitort hajtok meg vele és a 3db monitor 3d-s alkalmazást futtatva sem szaggat!
Nincsenek széria hibák sem, csak ajánlani tudom, mivel jóval kevesebbe kerül mint a TI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Dual RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 352bit!!! Beszámítok!!!
- Inno3D nVidia RTX 2060 Super Twin OC X2 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Videókártya felvásárlás, csomagküldéssel is. Készpénzes vagy utalásos kifizetés
- HP Omen RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Nvidia 2060 6gb Evga Dobozos Garanciális!!!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest