- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
válasz
expendables #2912 üzenetére
Kerregni mondjuk nekem sose kerreget csak ez a felprörög leáll egyből felpörög elég idegesítő míg nem lesz több vagy kevesebb a kártya hőmérséklete mint a pont bekapcsoló hőmérsékleti érték.
Mondjuk nekem 2080 gaming oc van de a netet túrva teljesen mindegy mert még az új super kártyák is ilyenek.
Lehet alaplap is tehet a dologról mert van akinek lapbios update után lett jó.
Mégis honnan melyik bios ami neked jó? -
bigdigit
addikt
válasz
expendables #2906 üzenetére
Az Auros engine progi is elvileg frissít de nem fogja megoldani a problémát.Ha zavar állítsd át mindig menjen alapon szintén lehet állítani ebben a programban.
-
Dr V
őstag
válasz
expendables #2906 üzenetére
lahol már láttam, h hol lehet frissíteni a vga biost, de most nem ugrik be. Neten keress rá, van egy honlap, ahol össze vannak gyűjtve a vga biosok (nvidia, radeon) és le van írva a hogyan is. Esetleg youtube.
Új hozzászólás Aktív témák
- KERESEM: KFA2 GeForce RTX 2060 Mini DOBOZÁT
- ASUS GeForce RTX 2060 DUAL EVO 6GB használt videokártya számlával 1 év garanciával!
- 2060 SUPER GIGABYTE 3 HÓ DOBOZOS GARANCIA!!!!!!!!
- Videókártya felvásárlás, csomagküldéssel is. Készpénzes vagy utalásos kifizetés
- Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Gaming OC 3X 8GB Garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest