-
Mobilarena
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
-
gainwardgs
veterán
During today’s livestream, Crytek benchmarked Crysis Remastered on the PC. In order to measure the game’s performance, Crytek used an AMD Ryzen 7 2700X with 16GB of RAM and an NVIDIA GeForce RTX graphics card. At the 28:36 point, you can hear Crytek’s devs state that the NVIDIA GPU was an RTX2080Ti.
From the looks of it, Crysis Remastered will be a really demanding game. The game ran with an average of 38fps at 1080p on Very High settings on the NVIDIA GeForce RTX2080Ti. Now in case you’re wondering, these Very High settings are NOT the “Can it Run Crysis?” settings. As such, the game can run even worse on NVIDIA’s powerful GPU at 1080p. -
Dadpool
aktív tag
4k60 a másik meg fhd 240.
De szerintem sikerült megoldani az inspector program segítségével. Egyből nyertem -20W powert😀 eddig ugyanis 40W volt a fogyasztás asztalon. Köszönöm hogy megosztottátok a képeket mert szerintem mar lassan egy éve igy megy a kártya és csak most tűnt fel 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Sorozatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpársportok
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Nvidia 2060 6gb Evga Dobozos Garanciális!!!
- Videókártya felvásárlás, csomagküldéssel is. Készpénzes vagy utalásos kifizetés
- ASUS GeForce RTX 2060 DUAL EVO 6GB használt videokártya számlával 1 év garanciával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 2060 SUPER GIGABYTE 3 HÓ DOBOZOS GARANCIA!!!!!!!!
- Macbook White 13" unibody
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest