Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • nkmedve

  senior tag

  válasz NewHope88 #633 üzenetére

  Csak 1-2 véleményre voltam kíváncsi, nem kell ettől agyvérzést kapni. :)
  Ahogy írtam, nem játszom sokat és messze nem fog peak-en járni a táp játék alatt (reálisan inkább 50-65% lesz játéktól függően, CPU+GPU stressz tesznél elmehet 75%-ig, de az nem gyakori nálam)
  Azért kérdezősködtem, mert szerintem ez még határeset amit elbírhat a táp, de semmiképp nem tervezem 10 évig így használni (a jobb táp vásárlása befigyelne valamikor, bár ahogy syberia is írta, inkább a minőséget nézném, nem a max teljesítményt).

  A helyzet az, hogyha még 40k-t ki kell adjak tápra is akkor már lehet az egész vásár nem éri meg nekem és maradok a GTX 970 mellett a jelenlegi táppal még egy darabig (a 2080 ára önmagában túllépi a tűréshatáromat, nem azért mert nincs rá pénz, hanem mert szerintem nem ér annyit). Legfeljebb majd távolabbról nézem a tévét, hogy a pixelek ne legyenek olyan zavaróak FullHD-ben :)

  (#634) syberia Én is csak egy darab tesztet találtam erről a modellről, és az is román nyelvű ([link]), itt jókat írtak róla, bár nem volt annyira mélyrehatoló az írás. Fórumokon azt olvasgattam, hogy az SE Gold széria megfelelő minőségű, kivéve a gyengébb bemeneti kondenzátort és enyhén alulméretezett hűtést (én az enyémben cseréltem a ventillátort egy 140-es Noctuára aminek majdnem háromszoros CFM-je van az eredetihez képest, és csendesebb is alacsony fordulaton). Amúgy mindenhol azt írják, hogy 550-es CWT bele van van tápnak (a TT is 550-et ír max. folytonos teljesítményre, 660W burst). Valószínűleg majd egy 600W körüli Seasonic-ra fogom cserélni.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés