- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
xDarkBoyx #4171 üzenetére
Egyébként nem feltétlen kell. Ha kifacsarod a lelkét - mondok hasraütésre egy számot; 300 - 400 pontot hozzáadhatsz és annyi. Egész véletlen ma csináltam egy mérést, mert új bios került a lapomra valami kalandos módon és ki akartam próbálni a stabilitás. (pár napja véletlenszerűen bedobta a gép 6 hónapja megcsinált frissítést).
Minden alapon van, kiindulásképp. -
qad
senior tag
válasz
xDarkBoyx #4169 üzenetére
Az 5297 pontszámot a videokártya alap állapotában érted el ugye? Csinálnál egy oc-s tesztet is? Amúgy szépen skálázódik az erősebbik 1060-hoz képest a 2060 super. Nálam egy gtx 970-et váltott a sima 2060. Ha minden igaz ugyanilyen nagyságrendű ugrás lesz az októberben bejelentett amper is.
-
janos666
nagyúr
válasz
xDarkBoyx #4119 üzenetére
Nem hiszem, hogy segít, de esetleg fordítsd meg a monitor, vagy a PC tápkábelét a foglalatban (ha nem a tüskés fajta, amit csak egyféleképp lehet bedugni), illetve kösd őket ugyan arra a fázisra és földre (pl. ugyan abba az elosztóba, ha most különálló fali konnektorokon lógnak). De mikor hasonló problémám volt egy alaplappal (annak függvényében cirregett, ahogy az egeret mozgattam), semmi sem segített (kipróbáltam másik tápot, másik 220V-os fázist a ház másik feléből hozva hosszabítón, stb), csak a lap kukázása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Autós topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest