- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
válasz
Laraxior #1753 üzenetére
Gondolod így jobb lesz mint a gyári lemezzel ? Kíváncsi leszek.
Nos egy óra BF1 csak a kedvedért
Hőmérséklet idle 25°C load max. 47°C
42°C fokig a boost 1961 MHz, 42 felett visszaváltott 1949 MHz-re, azt stabilan tartotta.
Igaz a 4790 K csak alapon ment, de a GPU load talán 3%-ban volt 95% felett. Valószínűleg kevés alapon a Haswell.
Megnézem 4,7-el mit csinál.Moby #1755 Ugyan az mint Lara Croft-é Armor.
-
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #1580 üzenetére
Én holnap megyek vrm bordáért,megpróbálok ráfaragni valamelyik régi TT bordákból valamit,van 480ra,meg 5850re stb való megnézem mi alakítható át a legjobban,ezek ilyen hőcsöves bordák,80mmes ventit fogadnak,mellé egy aio egy kraken g10el,és rögtön mehet fel az unlocked bios ami 1.2VGPUt ad....2200MHz stabil 24/7az elvárás.Remélem meglesz....
-
törölt tag
válasz
Laraxior #1578 üzenetére
De akkor miért nem egy FE-re pattansz rá? Elvileg mindig azok kapják a leválogatott gpu-kat, és gondolom arra a legkönnyebb blokkot is lőni.
Vagy ott a giga aorus extreme-je, annak gyárilag 150%-ig lehet tolni az arcába a limitet./amúgy ezt hogy tolod? A VRM-en is víz van?
-
törölt tag
válasz
Laraxior #1575 üzenetére
Náluk is van olcsóbb, csak ott ez már a "prémiumkategória". Egy MSI Gaming X vagy Z, vagy egy nagy Zotac nem ez a szint.
Mert nem ezen múlik a húzhatóságuk. Szilíciumlottó.
Perszer ez sem egy rossz kártya, ebben biztos vagyok, de ez nem az a kategória, amit a komoly nagy kártyák fölé lehetne ennyivel árazni. És olyan nagyon nem érdemes a cerkát hegyezni a Ti-nál a tuningra. 2 gigát szinte minden darab kicsapja, a felett meg fogyasztás és hőpokol van 3 ventivel is. Az asusnál is. Nem is húzom emiatt. -
KRoy19
őstag
válasz
Laraxior #1564 üzenetére
2560x1080-at szokták ultra wide 1080p-nek hívni, vagy 1440p és Ultra wide 1440p.
De alapvetően az van elterjedve a köztudatban, hogy:
1080p = 1920x1080
1440p= 2560x1440
2160p= 3840x2160Egyébként a példádat ugyan úgy felhozhatnám én is, mivel létezik 1920x1080 és 1920x1200-as felbontás is, szóval a tiéd semmivel nem pontosabb meghatározás.
Annyi a különbség hogy az egyik elterjedt és mindenki használja a másikat meg senki sem használja és nem fogják érteni ha csak oda bököd, hogy "1920".(mint ahogy az a mellékelt ábra is mutatja)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Laraxior #1272 üzenetére
LOL
Az Alzás STRIX-et át sem vettem ma. Szóltam is a futárnak, hogy ne fáradjon.
A Palit megy vissza Alzának, csináljon vele, amit akar.
Leírtam az Alzát, ráadásul volt is egy olyan megérzésem, hogy nem kellene erőltetni. Ma igértek, hogy keresnek a kupon ügyben, hát nem kerestek. Már el is küldtem a szívhez szóló levelet nekik, hogy ne is fáradjanak.
Amúgy is 1080 TI Gaming X-et akartam eredetileg.
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #1142 üzenetére
Ebből a listából azért leszűrhető nagyjából, hogy mikorra érdemes várni az első (kis) Voltát, a GV104-et. Valamikor 2018 elejére. Látni, hogy mennyit kellett eddig várni a sima kártyák után a Ti-re, és a Ti után az új generációra, most se lesz ez másképp.
Szerintem az lesz a 2000-es széria.
VTom: Szerintem se merik meglépni, mondott ő már sok hülyeséget, ami nem vált be, csak mint mondtam a bogár már ott van az emberek fülében.
-
-
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #957 üzenetére
Pascalt nem hogy feszelni nem lehet,hanem még a tdpt se tudod kitolni.Mivel a 1080hoz a mai napig nincs custom bios,így nem nagyon hinném hogy a 1080Tihez lesz.Szóval a legkeményebbek se fognak 300W felett enni,a maxwellel lezárult egy korszak a gpuboost 3.0 azért van hogy ne maradjon jelentős teljesítmény a vgaban,és látszólag jól is működik mert kb 10% OC marad a kártyákban,ami csak és kizárólag a hűtés érdeme.Processzor fronton pontosan ugyanez az irány.
-
Milonavi
csendes tag
válasz
Laraxior #950 üzenetére
300W + 100W az még mindig csak 400W kombinált, ehhez nagylelkűen rászámolsz még 100W-ot a mindenféle egyébre, és még mindig lazán benne vagy a 650-ben teljes terhelés mellett is.
Egyszer azért mérd meg, mennyit veszel fel a konnektorból (ami ugye átlag kb 15%-al több a felvett fogyasztásnál), meg fogsz lepődni.
-
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #945 üzenetére
Hát ha nem tervez SLIt akkor kiszolgálja öt kényelmesen.Amugy irta hogy "i5 ivy proci, 1 ssd, 3 hdd, 8gb ram".Oda elég lesz még ha I7re is cserél.
Én is egyébként keresem a HX850 utódját,mert már nincs gari rá és elöbb utobb elfárad de az árak nagyon elszaladtak.Valami 1000Wos kellene,meg single rail,meg titanium,meg kávét is fözzön,meg le is sz... ja azt ne... és olcsó is legyen.Mert ugy néz ki én is megyek 1080Tire,egyre jobban tetszenek,és lehet a vizemet is kiépitem rendesen a vgara is...
-
Segal
veterán
válasz
Laraxior #849 üzenetére
Nyilvan jobb lesz a custom de pl az "ikerteso" titan x-nek nincs is custom valtozata megsem panaszkodnak a hutesere.
Majd keddtol ha latlak valamelyik reggel gta online-ba radcsatlakozom es reszletesen kivesezhetjuk mi mennyi miert hogyde nem erzem hibas dontesnek hogy lekattintottam az FE verziot.
-
törölt tag
válasz
Laraxior #758 üzenetére
Nekem is a fények miatt lesz ilyen RAM, meg deszka is alá ( MSI Z270 Pro Carbon, ala mystic light .
) Fritzek sajnos a deszkát is kitakarították a G.Skillekkel egyetemben Amazonról, csak 20.-ától lesznek újra elérhetőek, pedig már épp nyomtam volna a megrendelés gombra.
Mondjuk én a 170€-s ramot veszem, kivárom azt az egy hetet [link]
-
KillerKollar
őstag
válasz
Laraxior #748 üzenetére
Ja, félreértettem én azt hittem azt hogy megvan nálunk az első azt úgy érted hogy vettél egyet Amazonról és már meg is érkezett
Amúgy nézegettem Amazonon és mindegyik meghirdetett 1080 Ti-re azt írják hogy out of stock,úgyhogy csak rendelni lehet,aztán majd kihozzák ha lesz nekik... Amúgy a 820 euró az 255ezer forint... Az már korrekt 250 alá nem fog bemenni azon az 5ezer forinton meg nem múlik már szerintem ekkora összegnél. Kár hogy nálunk nem hogy ennyiért de jelenleg semennyiért nincs,az az MSI és Asus ami volt az Aquánál már az sincs úgyhogy most megint semmi. Nagyon remélem hogy a héten megjön már az Iponhoz és nem 1-2 darab hanem kicsit több. Vagy ha 1-2 darab akkor jut nekem 1
-
Ijk
nagyúr
válasz
Laraxior #600 üzenetére
Játékra bármi jó, IPS előnye a betekintési szögek és általában jobb színhűség. Kontrasztban viszont gyenge.
-IPS: komolyabb fotós képszerkesztő munka, világos környezetben irodai munka, 3D tervezés, nagy képátló
-TN: 27" WQHD-nál nagyobb méretben nem vennék, 4k-ra már nem igazán jó a betekintési szögek miatt, játékra, általános használtra jó
-VA: magas kontraszt, TN-nél gyengébb válaszidő, betekintési szög jobb a TN-nél, de gyengébb az IPS-nél. Amolyan arany középút, a kontraszt miatt szerintem a legjobb képminőség általános, mutimédiás felhasználásra. -
KRoy19
őstag
válasz
Laraxior #447 üzenetére
Az oké, de mégis egy monitor viszonylag alacsony input laggal.
Viszont ha tv-t vennék és azon akarnék játszani 30-50 ms-es input laggal, nem tudom mennyire lenne élvezhető úgy.
Vagy ezzel azt akarod mondani, hogy vegyek egy krumpli monitort olcsón, meg egy tv-t mellé és megoldódott a problémám?
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #427 üzenetére
TV-nél nincs G-Sync meg magas frissítés, ott a méretet fizeted meg. Monitornál meg ezt a tudást...
TV-n sokkal simább kép mellett tudsz filmezni, monitorból meg az a tudás hiányzik.
Én nem keverném a kettőt egyébként. Annyi közük van egymáshoz, hogy mindkettő egy kijelző, "motorháztető" alatt meg már semmi. -
Vigilante
őstag
válasz
Laraxior #317 üzenetére
Nah akkor adhatom is el az 1080-asomat!?
F*ck.
Aztán lehet arra lesz jó, hogy 1080 SLI-s rendszert építsek, csak full HD felbontás mellett egyelőre minek!?
Örülök, hogy 2 hónapja 170-ért hozzájutottam, most meg minimum 180ért mennek. Lehet most kéne még elpasszolnom 1 kis haszonnal ráadásul. Igaz full HD - 144 Hz-ben utazom. Nagy a dilemma. Mikor várható itthon? Kb 1 hónap?
-
Vigilante
őstag
válasz
Laraxior #242 üzenetére
De mivel, hogy én full HD 144Hz-en űzöm az ipart, és fogom is még évekig szerintem, így ez a Vram mennyiség elegendő lesz számomra.
De persze full HD-ra még nem rohanok venni a kövi 980 Ti-t egy ideig, az is biztos.
Úgy is először LGA2011-es 6magos i7 kell majd, hogy ilyen "kis" felbontáson se legyen CPU limitem 2 ilyen szörny mellett.
Az idő nekem dolgozik az árakat tekintve.
Apropó, Voltáról nem tudni valamit, hogy mikor jönne? Jövő év vége kb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest