- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Varj, azon a kepen az latszik Te nem adtal semmit a gyari alap orajelhez.
GPU-Z kepet is majd dobj mar legyszi ha lesz ra idod/energiad, mert igy felreertheto szamomra legalabbisBoost: 1721 MHz / Base: 1607 MHz in Gaming mode - ez az "alaporajel" tekintsunk el attol, hogy a Giga mar ezt is tuningolta
Boost: 1746 MHz / Base: 1632 MHz in OC mode - es ez lenne az OC mode, amikor is a gyari "alaphoz" hozzaadunk 25MHz-et, es az Aorus Engine ezenkivul TDP-t is allit, legalabbis arra a pillanatra amig fenn volt ugy tunt, hogy 120%-ra allitja a TDP limitet 100 rol.
-
Devid_81
félisten
Nah varjunk csak, szoval itt vannak a gyari Xtreme ertekek a giga szerint:
Core Clock
Boost: 1746 MHz / Base: 1632 MHz in OC mode
Boost: 1721 MHz / Base: 1607 MHz in Gaming modeSzoval neked a gyari OC modeban 2012-ig esik vissza az orajel?
Es meddig megy fel?Mert nalam 2025MHz-re boostol fel OC modeban, feszultseg alapon, TDP limit 120%-on az MSI afterburner-el.
Es onnan esik vissza 1987MHz-re.
Es ahogy olvasgattam ennyi az atlagos az Xtreme-nel ha gyari OC-n hajtod. -
Sz.Miki
őstag
-
Resike
tag
Jah, mert a Colorful nyem kínyai:
-
Devid_81
félisten
En sem jottem teljesen ra, csak egy kulfoldi forumon talaltam ra, hogy az F3P valoszinuleg az F4 levaltasara szolgal, mert a specifikaciok alapjan ugyan azt tudja (latszolag legalabbis)
Csokkentett TDP limit rol indul, azonkivul szinte "ugyan az" mint a sima F3.Nekem a kartyamon az GPU-Z alapjan ez van: NVIDIA Source BIOS Version: 86.02.39.00.9E
Ami megeggyezik a regi F4-el, es a mostani "uj" F3P-vel is.Lehet amugy a hatterben valami modosult, mert eleg sok kartya nem tudta a gyari OC-kat, es lehet atirtak ott egy ket dolgot, hogy a stabilitas meglegyen vegre.
Anno ha jol remlik az F4 erre (is) volt kiadva.
De en is csak sotetben tapogatozok, nem sokat talalni rola meg neten, hogy mi is ez valojaban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest