- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laraxior #14574 üzenetére
Hát eléggé elvetemült, és igen nagy beruházási költségű ha nincs hozzá szerszám.
A lényege az hogy átfúrod a falat és 120 vagy 140mm átmérőjű csővel beállsz a PC helyéig. Oda pedig kerül egy 120/140mm ventilátor mivel nálam ez oldalról oldható meg a legkönnyebben + a szünetmentes rendszer is kapna egy kis hűvöset ha kell neki. Ezen dilemmázok most, mert a mostani ház kérné azt a kinti hűvöset, de ha a félév múlva esedékes új ház/platform nem igényli a hűtésnek ezen formáját akkor meg fölöslegesen csináltam.
Az is igaz hogy legyen bármilyen hatásfokú a házhűtés, esténként a nyár kivételével semmit nem kellene babrálni, mert ilyen 10-15fokos hűtőlevegővel sztem alapjáraton is jól hűlnének a dolgok. Főleg egy jól szellőző házban.
-
-
killer095
őstag
válasz
Laraxior #14488 üzenetére
Amúgy olyan buziság már, ha nem lenne feszlock a kártyákon, olyat mennének hogy csak na, erre kínlódni kell itt
Pedig ennek a galaxnak volt kísérleti nitrora tervezett nyákkal ellátott példánya is 2.1ghz-n is stabilan tartotta a feszültséget a 16plusz 3 fázis
-
deadwing
addikt
válasz
Laraxior #14461 üzenetére
Valami 1490-re emlékszem, +fesszel. Most 1390 default fesszel, de ez stabil. Nem egy acélos darab, de már csak nagyon ritkán agyalok rajta. Hótt mindegy, hogy 210 fps vagy 200...
"Az órajeleket visszavettem game alatt 1540-re" - ezért viszont kapjál büntetést
"meg egyelőre vsync on-nal játszom" - ezért meg 100 korbácsütés, meg vga elkobzás!!! Nem is kell neked az a kártya. Vsync on, tényleg nem értem
Azt már meg se merem kérdezni, hogy hány Hz-en. Mert ha 60-on, akkor aztán nagyon mérges vagyok rád -
-
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #14316 üzenetére
Én mondjuk +20MHz miatt nem bontanám meg, ez a hőfok már korrekt, vissza tenném 1500-1520-ra és az lenne a 24/7. Amúgy az előző gazdája is újrapasztázta, te szétszedted és -10 fok? Lehet freestyle kolléga nem tud pasztázni?
Amúgy nehogy trollkodni gyere a Pascalba, nem szeretném ha elindulna a lavina azt törölgetni kéne.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Laraxior #14277 üzenetére
No ITT a videó,nekem gyárilag 1400-re boostol...Gigabyte Gaming 980Ti....
-
kasa85
őstag
válasz
Laraxior #14274 üzenetére
Nálam 55fordulaton a venti 30 fokos szobában 72C fokra megy fel a kártya.
1445MHz boostol,és a ramok 1800ra.
Giga GV-N980TI Extreme.A turbós kártya.
3 csatis.2x8 1x6.
1,27V turbóval.
Látom fentebb is írták.
Nagyon magas a hőmérsékleted.
Szedd le a gépház oldalát vantit meg alulról fujasd nem tudom,hogy oldalra nyomja e ki a meleget a kártya. -
killer095
őstag
válasz
Laraxior #14271 üzenetére
Inkább nem kérdezek rá mennyi nálad tuningban a vége
, Majd a víz után!
Hőfokhatár kitol, tuning beállítás rátol, és meg kell nézni mennyire boostol fel magától (a fesz csuszkát is told rá neki, pár mhz-el magasabbra kúszik a gpu! Én azt hogy mennyire megy fel a freki maximálisan azt a gpu-z render testjével szoktam nézni (gpu-z megnyit, ott a bus interface érték mellet van egy kérdőjel arra rányomsz, és render test ott elkezd egy képet izélni, és a kimoitorozás mutatja a dolgokat!) Aztán gamekben nézed hogy tartja e az értékeket, vagy droppol e valamennyit! Amúgy hiába tolod ki a hőmérsékletet egy idő után droppolni fog olyan 70-75 fok körül!
14277:
Megy az mint a barom csak azt a hűtést kell legórni róla a francba, nem értem hogy gondolták... Zotacokon is ekkora batár van, de az nem is megy 70 fok fölé!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Witcher topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ASUS ROG 3070
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÚJ! Gigabyte Gaming OC RX 9070 XT 16GB
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest