- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #1494 üzenetére
A Te videódban a játék verzió 1.03, a másik videóban meg 1.02, szerintem felesleges így összehasonlítani. Persze ettől még hozhatja ugyanazt az eredményt, csak megjegyeztem.Megelőztek...
-
Zorel
senior tag
válasz
rambustibi #1494 üzenetére
Az egész összehasonlításnak nincs értelme. Az egyik video-ban a játék verziója 1.03 a másikba 1.02. Az 1.03 azért hozott gyorsulást nálam például nem keveset. A másik meg, hogy észrevételem szerintem nem igazán CPU gyilkos játékról van szó, de ezektől független sincs értelme, mert mindenhol sokkal jobb az i7 főleg egy TX mellé...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #1492 üzenetére
FullHD?!
AMD + Titan X vs i7 TitanX?
Te sem gondolhatod komolyan...75 - 80 fps helyett 107-110 fps pörgött fel ugyan ott a i7 procival, vagy te nem látod a különbségeket, vagy én vagyok hülye, de hatszor jobbak a minimum fps - ek az i7 videoban. Nem beszélve hogy alapon ment az i7.
Csúnyán jobban megy itt is az Intel mint az AMD.
Baromi jó procik ezek... -
Landon
addikt
válasz
rambustibi #1490 üzenetére
Nem teljesen értem. Miért van egy rakás beállítás high-on?
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1460 üzenetére
Akkor viszont ez úgy lesz 6GB-os ahogy a 970 4GB....no meg akkor a 390X se lesz gyorsabb a TitanXnél...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #1422 üzenetére
Felesleges ebbe belemerülni hiszen a 4790K/4690K is ugyan úgy teljesít a GTA5 alatt mint a 8 magos Intel. (i7 5960X)
Szerintem te sem gondolhatod komolyan, hogy az i7 dolgozott rendesen 16 GB DDR4 el, háromszor gyorsabb az a proci mint a legjobb AMD.
De lehet keveset mondok, mire te bekapcsolod azzal a procival azt a gépet, annál már a játékban vagy.Azért bátor vagy egy 400 ezer forintos i7 kostolgatni, szerintem még nem volt inteled...
Kukáznád egyből az AMD-t, ha megéreznéd az i7/i5 erejét.FarCry3 / i7 4790K 1080p 80 FPS / FX9590 50 FPS.
Ez egy régi program, már mint a játék, de elég csak ránézni ...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
rambustibi #1437 üzenetére
Lehet kezdenek fogyni?
-
válasz
rambustibi #1430 üzenetére
Az kemeny.
Epp most nezegettem az nvidias beallitosdit, a ket extended beallitas vesz le sokat, foleg a distance scaling. Lehet majd meg allitgatok picit rajt, mert igy eleg sok az fps, van tartalekom, csak nagy fuben esik le 38-45 koze.
-
válasz
rambustibi #1428 üzenetére
Vegulis mindegy melyikben. Azokat is maxra tudod allitani?
-
válasz
Advanced graphics nalad hogy van beallitva Titanon?
-
keIdor
titán
válasz
Árnyékoknál ne az NVIDIA-t használd, az a legrondább. Soft vagy Softer a legszebb.
-
Asbee
veterán
válasz
rambustibi #1388 üzenetére
Még mindig nincsen összehasonlítás. Milyen össze hasonlításról beszélsz, amikor nincsenek pontos adatok? Feltételezések vannak. Olyan számára akik nem tudják eldönteni várjanak-e vagy sem.
Egyébként elolvassátok amit írok vagy csak úgy találomra reagáltál most te is valamit?legalább olyan ember hasonlítson, akinek van tapasztalata legalább
Nem rég írtam le:
Sosem egyéni személyes tapasztalatokkal megyünk szembe, bár olyanból is voltak érdekes dolgok, pl fps mérés, aztán sértődés lett a vége a kritikának...
Egyébként nem lenne egyszerűbb leírni, hogy nem tudod elviselni, ha bármi kritika éri a TX-et mert neked is az van? Nincs azzal semmi baj, csak szakmai topikba ne járjál... Meglenne spórolva ez az állandó magyarázkodás, mert ami egyértelműen le van írva nem lehet megérteni, és ugyanazt hajtogatom már tegnap óta mert ti ketten nem értitek meg, érdekes módon mindenki más igen.
De tudod mit, topik törölve. Bizonygassátok egymásnak ti milyen felső rétegbe tartoztok, meg mekkora ászok vagytok mert TX-et vettetek, a "paraszt" meg akinek nincsen az le merte írni a véleményét. Sajnálom a leendő TX tulajokat akik ide tévednek. További jó bizonygatást egymásnak.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #1354 üzenetére
Lesz 980Ti, én mikor mondtam nekik a megjelenés előtt a Titan X megjelenését akkor mindenki kinevetett az nvidia találgatos topikba pedig volt rá interneten bizonyíték, mindenki csak pletykának fogta fel. Lásd pár hétre rá megjelent a Titan X. Hoppá, még se volt hülyeség.
980Ti is érkezik sőt bizton állítom neked már kész van, csak várja az R9 390X méltó ellenfelét ami már most sejthető hogy gyorsabb mint a Titan X, ez miatt emelni kell a GM200 órajelén hogy ellenfél legyen, ezt az nvidia egy 980Ti-vel oldja meg. Nem pletyka, ez a piac.
Titan X 350 ezeré eladható most még, mert nincs ellenfele, de 2-3 hónap múlva 300é se fog kelleni már az embereknek mikor a radeon beáll 250-re.
Nvidia a megoldást az új AMD-re a 980Ti tervezi kiadni versenyképes áron.
R9 390X / Titan X között játékok válogatják de 5-10% difi van, ha az nvidia kiad egy Titaniumot akkor mindjárt ő felé borul a mérleg, és így ítélik meg a gyártót is.
NVIDIÁT VÁSÁROLJ MERT Ő A LEGGYORSABB MEGINT.
Ez a piac, többször láttunk ilyet, most is ugyan az lesz.(#1336) TTomax Nekem sajnos csak a sima METRO2033 van meg. Azt ha megnéznéd megköszönném!
-
válasz
rambustibi #1289 üzenetére
Sajat videoval tudok szolgalni ha arrol van szo, de nem titan x lesz bent.
Amugy meg multkor ezert toroltek egy csomo hozzaszolast, mert RLD-s kepek lettek beteve, szoval nem csodalnam, ah a videodat is kitorolnek. Na most en is csak ilyet tehetnek be, de nem fogok epp emiatt.
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1288 üzenetére
Nem, tudok,mert nem érdekelnek az autós játékok és nem vettem meg 50euroért... eddig is már oldalakon keresztül hoztam az eredményeket,de te jó magayar szokás szerint csak a szemednek hiszel,úgy hogy én ráhagytam.Föleg FHDban van olyan cpu limited mint ide namég,talán 4Kban ..talán ott nem vennéd észre melyik cpu van a gépedben...de ott meg egy TitanX hasal el ha 60fps a cél... kettö kell,oda meg akkor már megint csak kevés...
De ha nagyon tesztelni akarsz állok elébe... [link]
-
válasz
rambustibi #1285 üzenetére
Mivel vsync nelkul mentel, olyan procilimited lehetett mint a haz. kulonben 95-99% kellene hogy tekerjen a gpu es kene lenni 150 fps-nek minimum. Egesz egyszeruen gyenge a cucc a vga-hoz, nem kap eleg anyagot, hogy szamolni tudjon.
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1285 üzenetére
És akkor én még be tudom rángatni 4,8Ghz-re csont nélkül... kevés az az fx,nem véletlen van belőle kevés a PH!n egy jobb I5 elkeni....
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1278 üzenetére
Nehogy vetess már vele egy FX-et... SLIhez... no ... akárhány tesztet néztünk eddig mindenhol 20-50%al gyengébben ment a géped mint az enyém,volt olyan teszt ahol egy 980behozott...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #1278 üzenetére
FullHD - ban te azt a kártyát ki nem hajtod AMD processzorral. Intel-el necces lenne.
Te sem gondolhatod komolyan. Nyilván van olyan program ahol a vga le limitál mert úgy lett megírva. Ilyen az ezer egy éves TombRaider is.
De lássunk egy COD, BF, CrySis3, és még sorolhatnám.
A Titan X nyaldosná az 50-60% GPu terhelést néhol.(#1282) rambustibi Az a program nem jelent semmit. TombRaider is biztos vagyok benne hogy jól megy, csak a másik 90 program limites a 100-ból.
(#1282) rambustibi Köszönöm szépen a meghívást. Én elhiszem neked, csak te nem hiszed el azt hogy a kártyád nem dolgozik aktíván 100%, még WQHD-ban is 4,5 GHZ i7 minimum ami kell alá. FullHD-ban a látott értékek alapján kizártnak tartom.
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1227 üzenetére
AAA,de az az Asus itt majd 100fonttal drágább mint a palit...
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1225 üzenetére
Azt meg kell hogy nézzem.
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1223 üzenetére
Azt honnan?Dobozban volt?
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #1169 üzenetére
780Ti fölött ennyire eljárt az idő?! Vagy a memória méret fogja vissza.
Régen mindig 980GTX/780Ti fej - fej mellett teljesített, ez a grafikon szerint már marhára nem. -
jones965
Modder
válasz
rambustibi #1167 üzenetére
Csak annyira bug-os az említett program, hogy betudom úgy állítani, hogy 1 TX-el több pontszámot hoz, mint 4-el.
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1165 üzenetére
Igen,ugyanazokkal és ez volt az utolsó hogy ez a program nálam lefutott nagyon szomorú vagyok,egészen más megvilágításba helyezte programot,és a listát...
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1161 üzenetére
-
regener
veterán
válasz
rambustibi #1098 üzenetére
A build 10049-et vagy régebbit?
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #1092 üzenetére
Kemény, pedig hogy reklámozták a 4k 60fps-t.....lol.....
-
Simi37
őstag
válasz
rambustibi #1092 üzenetére
Nézd a jó oldalát a menüben még UHDban minden fullra tolva is 60 FPSed van
-
h1mpi
félisten
válasz
rambustibi #1075 üzenetére
Ne mondja senki Nekem, hogy ez egy jól optimalizált játék. Majd megveszem, ha jobban fut, addig nem szenvedek vele.
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #1068 üzenetére
Azért szépen megy 8xMSAA-val, csinálhattál volna kicsit hosszabb videót...
980 kb 4xMSAA-val tud ennyit nálam.(#1069) iszilard: Értem, hát ha a beállításokat sem tudod, akkor honnan tudod, hogy nálad jobban megy?
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #1068 üzenetére
Irj ha Trevorral nyomod már... ott lesznek csunya fpsek. Ha városban 50-55 ott lesz vagy 20.
-
Landon
addikt
válasz
rambustibi #1018 üzenetére
Kerdes volt nem allitas. Egy ideje mar nem kovettem a DX API fejlodeset.
Westlake: az eszem teljes mertekben egyet ert veled. Ha csak egy pici racio is van a vetel mogtt akkor akik ezen gondolkodnak, beleertve magamat is, megvarjak az uj Radeon-t ill. 980Ti-t. Az elottem szolo kollega kerdesehez teve, reven a TX egy bizonyos reteget erinto/celzott termek, szerinted a 390X lejjebb tolhatja a TX arat? 390X folotti Radeon nem tudom johet e iden, max Decemberben?
-
regener
veterán
válasz
rambustibi #1001 üzenetére
-
keIdor
titán
válasz
rambustibi #977 üzenetére
5K 77%-al több pixel, mint a 4K, persze, hogy semmi nem bír vele.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Érdekes, hogy a 4db TX vidmemje összeadódik.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Nekem nincs ilyen gondom WQHD-ban hogy elfogy a VRAM, kártya 1430Mhz CPU 4,7 GHz.
Bár nem tudom hogy itt melyik Titan X felhasználó játszik 4K-ban, de végig nézve pár játékot.
Még ezzel a kártyával sem merném hosszú távon 4K-ban használni a játékokat, ide vagy oda a 12GB-ram.
Sokat nem ér ha a GPU már bedadog. -
Asbee
veterán
válasz
rambustibi #962 üzenetére
Mit érsz azzal a tesztel, amikor 10-ből 10 játék alatt bőven alul marad? Engem nem zavar ha te amd procit használsz. Eddig sem szóltam rá egy szót sem. De ezt ne akard megmagyarázni, mert összességében a felépítését és a jelenlegi api-t figyelembe vélve labdába sem rúg játékokban egy intellel 2500k-ig vissza menőleg. Maximum ugyanúgy játszható szintet hoz.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #962 üzenetére
Én csak annyit tudok hogy amit az AMD teljesít 70-80 ezer forint közötti árkategóriában ahhoz visszább kell több száz mhz csökkentenem a processzorom. Nem is tudom meddig kellene csökkenteni az órajelet hogy közelébe legyen az AMD. Talán 2,5-,2,0 GHZ...
Engem azért ez csak zavarna AMD tulajdonosként...
Nem beszélve hogy negyedét zabálja a processzor... de hát, ősi AMD felhasználót nem lehet meggyőzni... -
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #959 üzenetére
Nem érdekel senkit ezek a benchmark bullshit eredmények mikor játszani nem lehet a processzorral...
AMD helyében inkább talicskát forgalmaznék... -
Asbee
veterán
válasz
rambustibi #959 üzenetére
Másik tesztben is ez jött ki, de nyugodtan nevessél. Miattam azt használsz amit akarsz. Egyszerűen meglepő, hogy ilyen gyengén teljesít, mindezt úgy, hogy minden szálon szépen terhelve van a proci. Egyelőre még nem az új API-nél tartunk hanem a jelenben.
GTA 5-ben egy 5Ghz-re húzott FX kb egy i5 2500k 4,0Ghz szintet hoz. De ez itt off, nem is akartam jobban feszegetni a témát. -
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #950 üzenetére
Én a héten mindenképpen elakarom kezdeni tolni...
Remélem nem kell hozzá Titan X-et vásárolni... -
MPowerPH
félisten
válasz
rambustibi #943 üzenetére
Tudnatok nyomni egy tesztet Extreme presettel? Csak kivancsisagbol, hogy ott a cpu mennyire szamit az FPS-ek teren.
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #943 üzenetére
Köszönöm!
-
MPowerPH
félisten
válasz
rambustibi #938 üzenetére
Itt azert mar latszik a kartya ereje.
-
h1mpi
félisten
válasz
rambustibi #938 üzenetére
Na kezd alakulni
az overall scoret mennyire lehúzta a proci hihetetlen még mindig.
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #922 üzenetére
Az hogy 150fps-el jobban megy a Dying Light a Titan Xel mint a 970el az lehetetlen,nincs olyan beállítás,és nincs olyan konfig...azt 100% elnézted.
-
Asbee
veterán
válasz
rambustibi #922 üzenetére
Szerintem nem azt mondják, hogy kamuzol, de azt te is beláthatod, hogy valami akkor sem volt oké a két mérés között mert irreális különbség jött ki.
-
válasz
rambustibi #915 üzenetére
h1mpi egyebkent ha valaki rateszi, ahhoz sincs a masiknak semmi koze. Akinek nincs itt ilyen kartyaja, az max koszonheti, hogy a masik megosztja a tapasztalatokat vele.
-
válasz
rambustibi #910 üzenetére
Ne foglalkozz vele.
Amikor vki folyamatosan ismétli magát,ugyanazt hajtogatva,akkor azt figyelmen kívül lehet hagyni.Jelenleg így megy az amd procival,a tulaj elégedett vele.
Ezen felüli beszólogatások,csak trollkodások.Lesz majd inteles gép is,ha nem tudják megvárni,akkor vegyenek neked egyet.
Hihetetlen...
Egyébként se nekik venné az inteles gépet,hanem magának. -
Rexcor
őstag
válasz
rambustibi #910 üzenetére
Mindig van valami baj.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #899 üzenetére
Én szerintem még mindig nagyon kevés. Tarsaid 25-30 százalékkal többet kapnak itt TitanXel. Még mindig elég tohonya.
-
westlake
félisten
válasz
rambustibi #899 üzenetére
Végül is.
daveoff egy gyengébb 4 magos CPU-val, meg egy tuningolt GTX 980-nal elérte ugyanazt a pontot, amit te. -
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #878 üzenetére
i7 / GTX980
Picit tohonya a Titan X-ed...(#885) rambustibi Ha instabil bármilyen tuningod, ez a program érzékeny rá.
Physics Test CPU . : i7 4790K 4,7 GHZ 1904 SCORE
Physics Test CPU . : AMD FX 9590 4,7 GHZ CPU.: 262 SCOREÉn érzem csak úgy hogy kicsit elfogyott a szufla a 8 magos AMD-ből?
-
regener
veterán
válasz
Itt jön ki az hogy nem egy i7 van alatta, ugyanazon a 720P teszten most mértem egyet énis, eléggé szerény gépemmel. Viszont a procimat 1%-al jobbra értékelte mint a tied, pedig ez csak egy ~4GHz-en járó i5.
A CPU PhysX teszten 3X annyi pontot kaptam mint te.Illetve a ramodat bekéne álítani CL9-re, mert csak CL11-en megy.
-
TTomax
félisten
válasz
Az nem bug,meg kell venni.Majd éjjel futtatok ha hazaérek.
-
gainwardgs
veterán
válasz
rambustibi #875 üzenetére
Amúgy meg eltaláltad godzilla futkozik benne
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #867 üzenetére
-
törölt tag
válasz
rambustibi #859 üzenetére
EPower board volt rajta. Az a kártya egy zombi!
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #861 üzenetére
Nincs jól beállítva a shadowplayed.
Meg van néhány dolog ami feleslegesen van bekapcsolva a játékban,nélküle jobban néz ki)
-
Asbee
veterán
válasz
rambustibi #857 üzenetére
Back side, de az kevés. Nem csak a nyák felé fűt. Vannak ennél jobb hibrid megoldások. Pl a kraken G10. De picike borda oda sem árt venti ellenére.
-
Asbee
veterán
válasz
rambustibi #855 üzenetére
És a vrm-et mivel hűtőd? Mert ezzel aztán semmi hűtést nem kap. Ezekkel a hűtőkkel mindig ez a baj.
-
h1mpi
félisten
válasz
rambustibi #847 üzenetére
4K-ra nem a 980-at találták ki, aki azt hiszi el van tévedve. A 980-at maximális részletesség mellett 1080p-re, a 980-an SLI-t vagy TX-et 1440 vagy 1600p-re és a TX SLI-t találták ki 4K-ra.
(#849) westlake: TX SLI + víz
Az a hostnév atyaég
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #817 üzenetére
Itt lesz majd elérhető,csak pár perc,még töltődik,agyatlan autózgatás hullafáradtan.
[link]
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #793 üzenetére
Nincs a piacon olyan egy kártyás rendszer amit az általad kért beállítást teljesíteni tudja élvezhető szinten, itt a GTX980-15-14 FPS produkál nálad 20-22. Szép mondhatom.
Már a 8K-ról beszélnek Japánban, igaz a 4K-ra nincs PC.(#795) rambustibi Említetted hogy az Intel drága, 300 ezres processzora van a csávónak. Én csak belinkeltem mire képes egy ugyan olyan áron vásárolható i5.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #789 üzenetére
GTX980 nem tud elbánni a processzor, legyünk már reálisak...
Úgy droppoltatja az FPS-t mint az állat, FX 8 szériát láttam, és tényleg...Az említett 4 magos olcsóbb mint a tied...
Nyilván ha neked jó nekünk is, de azért legyünk reálisak, jobb ár/teljesítmény aránya van az i5 4690K processzornak, nem utolsó hangon gond nélkül elbír a Tinta X-el.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #782 üzenetére
Erről beszéltem sajnos, ezt a teljesítményt nálam a GTX980 OC hozza gond nélkül FullHD-ban.
Ugyan itt Titan X kártyával i7 nél ezen beállításon 100-110 FPS a társ tulajdonos youtube felhasználóknál!
Hol a különbség?Mindenesetre bőven játszható a dolog, csak engem zavarna hogy nem tudom mindenhol kihasználni a kártyámat...
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #777 üzenetére
-
keIdor
titán
válasz
rambustibi #777 üzenetére
Scan, UK. [link]
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #769 üzenetére
Amúgy 1080p-ben amúgy is procilimites ez a teszt már 980 teljesítménye körül..nálam pl az SLI elég rosszul ment ebben a tesztben...talán ha 20%al volt erősebb mint a TitanX a procilimit miatt.
Egyébként most nézem az alapfeszed magasabb mint az enyém.
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #769 üzenetére
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #762 üzenetére
Jó,mondjuk tegyük hozzá,te 1600p-ben én meg 1440p-ben játszok,és azért FHD-ban másd a helyzet,de oda meg nem kell 980SLI,meg TitanX se...
(#763) westlake
Az órajelre,meg a feszre is.Ott GPU-Z mutatja alul a PerfCap reason-t,na ott nekem az teljesen szürke maradt... nem ugy mint most szép kék,voltage lock.Tehát látszólag nem droppolt a kártya játékok alatt.Egy program volt ahol visszavágta, az pedig a furmark volt,ott azonnal alacsonyabb órajelen indított,nem boostol alapból sem addig mint játékokban. -
Rexcor
őstag
válasz
rambustibi #750 üzenetére
Így érthető.
-
válasz
rambustibi #750 üzenetére
Megy egy privát...
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #744 üzenetére
Gratula!Teszteket,hogy muzsikál a Titan X vele?
UI: Dying Lightot most próbáltam ki...hát elég meggyőző volt,stabil 1400-on a vga...
-
válasz
Grat!
5.4-5.5GHz-ig meg se állj vele.
Sajnos az a baj és a valóság,amd-nél hiába az órajel,az igazi erő hiányzik belőle,intelhez képest mindenképp.
-
Rexcor
őstag
válasz
Ennyire durván AMD párti vagy proci terén, vagy ennyire nem akartál platformot cserélni?
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #739 üzenetére
A chip minöségét ami rajta van.
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #737 üzenetére
Az nem igazán vga teszt,az api teszt.
Nekem megvan a vége,1450-1430 játékoktól függően stabilnak látszik,bejátszik egy kis tdp limit,de majd mindjárt nézünk custom biost mert mintha már lenne... Mennyi az ASICQ-d? jobb klikk GPU-Z ablakon "read asiq'
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #710 üzenetére
Most kezdem berakni.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #710 üzenetére
Intel Core?!
-
válasz
rambustibi #689 üzenetére
Az már nem gyenge fordulat.
Gyári hűtő jól bírja egy fülessel. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
rambustibi #684 üzenetére
ez vizezve van ugye? hofokok egyebkent nagyon alacsonyak.
1340es boost, az szep
.
-
válasz
rambustibi #682 üzenetére
Ekkora lenne a különbség dx11 és dx12 között ?
Jól láttam hogy majdnem 1550-en ment a gpu ?
Mennyire hangos itt terhelés alatt ? -
nullpoint
őstag
válasz
rambustibi #684 üzenetére
Shadowplay nem játszik?
-
westlake
félisten
válasz
rambustibi #682 üzenetére
Elképesztő.
-
h1mpi
félisten
válasz
rambustibi #615 üzenetére
Neharagudj már meg, de leírsz egy oltári nagy fals dolgot, amit utána képekkel bizonyítanak, hogy nem úgy van, erre megsértődsz. A valós tudását és a valós képet akarjuk látni a TX-ről. Elhiszem, hogy örülsz Neki, de maradjunk a realitások talaján.
Én már levontam a konzekvenciát róla. Bocs, hogy ezt mondom, de illeszkedik az eddigi Titan sorozatba. -
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #601 üzenetére
Valamit te ott nagyon elnéztél...
-
h1mpi
félisten
válasz
150 FPS-t nem adhat a 970-nek, ezt semilyen másik mérés nem támasztja alá. Valaki, akinek 970-e van mérjen már ugyanott egyet pls.
-
Asbee
veterán
válasz
Mérj a városban később, ahol van is terhelés.
Ha a patch nélküli FX-nek k.o lesz ott.
-
válasz
Nagyon jól muzsikál a kártyád.
Tényleg grat hozzá.Ha nem nagy kérés néznél még tuningot alapfeszen a kártyán ?
1400 volt a vége alapfeszen,illetve a mem órajelet lehet-e még tolni ?
Ne érts félre,nem keveslem a tuningot amit produkált,csak az érdekelne lehet-e még kijjebb tolni azt az értéket.#594 westlake :
Azért írja le ,hogy te is tisztában legyél vele és értsed.
Rajtad kívül ez senkit nem zavart. -
Laja333
őstag
válasz
Mondjuk a screenek a játék elejéről vannak, nem? Ott 290x is jóval 100 fps fölött volt ha jól emlékszel. Aztán bevezető questek után a nyílt terepen szépen le is esett 40-re.
-
válasz
rambustibi #599 üzenetére
A 2600K sajna már a 780-nál is határeset volt.
Sajna azzal sem kapsz sajna teljes képet a Titan X (én nem vagyok lusta kiírni) tudásáról.
OFF
Erről jut eszembe...
Tájtn - tájrex (vagy éppen hogy is hívják) szép páros lenne.
OFF -
westlake
félisten
válasz
rambustibi #504 üzenetére
Miért írod le mindig, hogy alapfeszen? Az NVIDIA változtatott volna valamit a Keplerhez, vagy a előző Maxwellhez képest? A referencia kártyákon ott is csak akkor lehetett manuálisan feszültséget emelni, ha turkált valaki a BIOS-ban. Az nem jelent semmit, hogy a MSI AB-ben ott van egy olyan opció. Szeritnem ennek a kártyának is ~1210mV az működési feszültsége, és valamilyen limit miatt lehet 1168mV-ra csökkentve. A GPU-Z-n még mindig nem lehet látni (nálad), hogy milyen limitekbe ütközöl. Mondjuk a TDP limitet már jól láthatóan elérted.
-
Asbee
veterán
válasz
rambustibi #587 üzenetére
Érdekes, hogy valley alatt 84 fok itt meg alacsonyabb. Mutatnál venti fordualtot is? Egy fél óra játék után.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #587 üzenetére
Azt hittem ennek a játéknak durva gépigénye van...
1600p-ig meg se állj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Trollok komolyan
- Azonnali fotós kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SkyShowtime
- PICO PSU kérdések
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest