-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
WaterWawe #12994 üzenetére
Volt nekem egy 980ti wf3oc-m ami ugyan ilyen hibával küszködött,bár az durvább volt. Egy sima Heaven teszt alatt ugy felmelegedett, hogy visszadobta magát 1080mhz-re.Csak a 14 napos/vásárlástól elállással tudtam tőle megszabadulni.
players : Na jó, de nekem kompakt/hybrid fétisem van
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #12217 üzenetére
Egy deka por sincs benne,pénteken volt nagynyomásúval kitakaritva+áttörölve,ellenben tré fotókat lövök
Players : Az csak hab a tortán,hogy semmit nem vágtam tönkre aszerelés alatt
Ui: Bocsi a sok piros miatt,a tabon sikerült valamit szétnyomkodnom (most vettem észre)
-
Milka 78
nagyúr
Akit esetleg érdekel az utólagos Hybrid/kompakt víz hűtés vga-ra annak ajánlom figyelmébe az ID-Cooling FrostFlow 240g-t.
30 perc Heaven után ezt tudja,mindezt csöndesebben mint egy custom hűtő.
A Hybrid 1 után úgy 60 fokban reménykedtem ezen a feszen,de rendesen felülmúlta az elvárásaimat
Viszonyítás képen ugyan ezen beállításokkal az amúgy nem gyenge Giga G1 Windforce hűtés 77%-on 67-68 fokot tudott,de ugye ott alapból ledobta a feszt és az órajelet egy lépcsővel.
Beszerelve így fest.[/L
(L:/dl/upc/2016-03/26/174918_jzchleq7rad60hgw_2.jpg)(/L)
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
ScomComputer #11977 üzenetére
Normális,nálam is így indul
-
Milka 78
nagyúr
válasz
ForRedGlory #11385 üzenetére
Mondjuk nekem a 212 ropis G1 1500-on megy gyári biossal 24/7-ben és még menne többet is.Mivel tud többet a Matrix 250-ért?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Maotun #11189 üzenetére
Ja...itéljünk meg egy 1151-es Asrock deszkát ami üti veri a többi csiribiri lapot,mert pl a 990fx Extreme 4 egy válalhatatlan lap.
Bírom amikor vélemény formálodik egy olyan deszkáról amit max képről láttunk.
Mivel 3 évig szívtam egy csúcs MSI lappal ezért instant bant kapnak tőlem,az Asusra meg napalmot dobok és Mackónak felvágom kisollóval a deszkáját,mert elpusztult tőlük 2 lapom is,ja és 2db 290 és 1db 980ti-m is hibás volt,így rohadjon meg az AMD/NV
Felszabadító érzés ez az objektivitás,most már valóban értemMackó : Így jó lesz?
daveoff : Bocsi kikívánkozott...necces nap a mai
-
Milka 78
nagyúr
válasz
rambustibi #11183 üzenetére
Köszönjük Emese
-
Milka 78
nagyúr
válasz
norb55 #10939 üzenetére
Dettó ez volt ma velem a G1-el.1380-on állt a kártya alapfeszen.Vagy driver amit nem értek,mert 1 hónapos,experience mentes verzió és eddig tette a dolgát rendesen.A másik tipp,hogy lehet az AB okádott be.Előre beállított 1500-as profil amit be is töltött,de cseszett alakalmazni.
Mondjuk egy csúszka tologatás után megjavult és azóta is teszi a dolgát. -
Milka 78
nagyúr
válasz
dombi81 #10624 üzenetére
Szintén G1.A memória nekem nem egy dúvad,de 1500-as a gpu 24/7-re és van még bőven lehetőségem feszelni,miközben a power limit közelében sem járok.A hűtésben is van craft,egyedi profillal 64 fok alatt tartom.Van egy hybrid vizem rá,de ez idáig nem vitt rá a lélek,hogy felrakjam rá,mert elégedett vagyok vele.
Nálam nem cicereg csak amikor 900fps körül jár.Jó vételnek tartom a kártyát. -
Milka 78
nagyúr
Elméletben ha 650 konnektorból mérve akkor abból le kell számolni azt a mennyiséget ami hő formájában bukó.Ha 12v-n 660-et tud a tápod és 90%-os hatásfokkal számolunk (hasra ütés szerűen) akkor durván 750 w-t tudsz kipréselni a hálózati oldalról,de legyen inkább 730 biztos ami biztos.
Ettől függetlenül,én is nagyobbra váltanék,sokat CF-eztem volt hogy vissza kellett fogni a power limitet,mert a határon táncoltam,nem volt kellemes. -
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #8812 üzenetére
Hangban átlagos,bár csak próbapadon halóztam meg (nagykeres szervíz,nem is volt csend).Ref pcb,de ettől még lehet jó is.Nekem marhára tetszett a kártya,de sajnos volt rajta csavar matrica,nálam meg sanszos lehet egy hűtő csere.
Ezen az áron szerintem jó vétel,főleg,hogy minden más verzió ára ugrás szerűen megnőtt. -
Milka 78
nagyúr
-
-
Milka 78
nagyúr
Az mekkora vrm borda
Nekem kb 2/3-a áll rendelkzésre,de szerzek hozzá egy infás mérőt,biztos ami biztos.
Az 1-esen még melegebb feltenni,mert ott a pumpa egy nagy hővezető burkolatban van,így tök vakon mész...volt amikor 1 óra küszködéssel ment csak fel.
Pakolj a memóriákra sünit is biztos ami biztos alapon,nem nagy kiadás.Macka : Őőőő...szép kör volt...kérd vissza a karid!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
rayman2006 #8497 üzenetére
Kb 30-40 hsz fölfelé
-
Milka 78
nagyúr
Na ez az amit még eddig nem láttam.Nem lesz vele gáz az I-es is rámegy,pedig az még a 290-re sem volt hivatalosan jó.A GPU furatok nem változtak,vrm-re meg adnak sünit,ventit.Berakja ugyan úgy 60 fok alá,mint a többi gyári Hybrid.Nekem egy agyonfeszelt 290x-et(+134mv 1.320v) 65 fokon tartott és az tud fűteni.
-
Milka 78
nagyúr
Simán lehet,de ha jól rémlik nem bontható a rendszer.Itt előttem egy Hybrid I-es van és a cső rendesen rá van pászítva mind a radi,mind pedig a pumpa csatijaihoz.Szerintem meg kéne vágni a csövet,de az nem járható út gari bukás nélkül.
Ez egyszerűbb megoldás.Talán Merlinék be is szerzik,de ha tudsz külhonból rendelni az mégjobb. -
-
Milka 78
nagyúr
válasz
- = Zk = - #8321 üzenetére
Úgy rémlik only TI.
-
Milka 78
nagyúr
Giga!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Erdei88 #8100 üzenetére
Én sem bántam volna meg,de ha van egy jó kis 4.6-4.7-es 4790k-m akkor tuti nem cserélnék,mert nem nehéz belenyúlni egy gyengébb példányba.Nekem egy gyengébb Ivy I5-öm volt,onnan csak felfelé vezetett az út.Most is eléggé középszerű az új delikvens,de még így is megérte a váltást.
Na igen a mostani árak vicc kategóriát képviselik.Mondjuk a deszkák hektikusak,de pl nálam minden flottul megy.Egyedül egy kisebb egér anomálim volt,de az is eltűnt,ja és a blck-hoz nem szabad nyúlnom.kiszpista900 : Várjuk a beszámolót!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
kiszpista900 #8094 üzenetére
EVGA és semmi képpen.i7-et ne cserélj i5-re főleg hogy előző generációs,friss proci.2600k-t már esetleg érdemes vagy gyengébb eresztésű 3570k-t,de 3770k és a felett telejesen felesleges,max jól néz ki az adatlapon.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
bombibmw #8016 üzenetére
Joshi : Kipróbálni kipróbáltam,de a közelében sem vagyok a Gigával a 2000-nek .Ez lehet az agyon rottyant két alaplapot,komplett platformcserét és 3 vga-t megélt op-rendszerem miatt,de lehet hogy ennyi a vége.A kérdés így jogos (ha már volt hawai-od),főleg hogy egy deka infó nem volt ez ügyben a fórumon (eddig).
-
Milka 78
nagyúr
Viszem vissza,de most raktam össze 3x.Semmi változás,sőt a kártya folyamatosan 83-85 fok körül mozog.Ezzel csak az a baj,hogy 1170-en pötyög a kari,mert visszaveszi az órajelét 1265-ről.
Srácok!
A GPUZ-ben a PerfCap Reason sor mire utal?
Nekem folyamatosan rózsaszínben (Thm) van terhelésen,de ha feltekerem a ventit akkor bekékül (Vrel) és mintha az órajelere is rákapcsolna. -
Milka 78
nagyúr
Mindjárt tolok fel videót róla,csak a köpedék WP-s telóm is behalt
Ez működik nektek?
Mega link -
Milka 78
nagyúr
Srácok az normális,hogy a 980tiWF3OC full alapon,levett oldallappal,100%-os ventinél 85 fok körül tetőzik hőfokban egy egyszerű Heaven (1280-as felbontás,ablakban).Ha 14 napon belül vagyok csak el kell álnom a vásárlástól,vagy menjek bele egy garizásba?
Ez a kártya így használhatatlan -
Milka 78
nagyúr
válasz
Modst3R #7869 üzenetére
Pléjersznek nincs semmije,még procija se és lassan a vasalómat is el fogja tarhálni.Van egy gGT210 (még),de az is megy a levesbe.
Meglátásom szerint ő még egy villanykörtét is túl tud húzni!
Players: Mélyen vallásos vagyok és készülök a migrációs válságra.Szereztem egy koránt is
pufi : Nem változtam...tudat hasadtam
-
Milka 78
nagyúr
A 980ti WF3OC és a G1 csak hűtésben különbözik,vagy felépítésben is?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
#35434496 #7638 üzenetére
Szívesen!
Na jó de mit tegyek majd a vrm-re és g-padozzam e a backplatet?
Amúgy beraktam a kisgépbe a karit és nem ad képet,nem megy a venti (az eddig ment a nyagygép romjaiban),viszont ez egy Enermax ECO 500-as lap amin 2x24A ággal rendelkezik és 38A 456v-t tud kombi 12v-s ágon.Ráadásul kellett egy 6->8 pines átalakító így össze vissza kellett kötögetnem mindent.Lehet a PCIE egy ágon van ott meg a 24A édes kevés a kártyának,de csak tippelgetek...
A win elindul a háttérben (szerintem alaplapival),mintha ott sem lenne a vga.Spanomhoz átviszem hétfőn a karit,hogy egyáltalán megy e.
Hány napom van visszavinni netes rendelés esetén indoklás nélkül? -
Milka 78
nagyúr
Na srácok,mivel szét van borítva a gépem,procit meg nem kapok sehol (max agyrém túlárazva),megragadtam az alkalmat és szétborítottam a 0km-es karimat.
Legalább lesz egy metszeti kép a 980ti WF3OC-ról.
Meglepő változatosság az AMD után,hogy a 4 hőcső valóban hűti a gpu-t.Szerény véleményem szerint a gyári pasztázás hagy némi kívánnivalót maga után.
A Backplate csak optikai szerepet tölt be,legalább 2-3mm a táv a nyáktól.
Ebből fakad az első kérdésem.Van nálam Thermal Grizzly 2mm-es pad-em.Ha a vrm-et feltupírozom vele akár 2 db-al egymásra fektetve akkor segít valamit a hűtésen,át vezeti a hőt 2x2mm a backplatera vagy csak ront a helyzeten?Van egy 8cm-es aktív ventim is rá,még az AMD-s időkből és mivel nincs vrm hűtésem,ráadásul én sünizném fel nem árt rá.
Másik örömteli felfedezés,hogy aki tud egy használt/olcsó Hybrid I-et szerezni annak potom összegből lehet egy Hybrid hűtésű karija.Fizikai akadálya nincs,simán rámegy a pumpa rész,max kell 4-8db távtartót gyártani (sniccer+tipli méretre vág és egy kis szemmérték). Hozzáteszem az Inno a mai napig ezzel a hűtéssel szereli a Hybrid 980ti-t,csak a műanyag buri változott.
A venti csati kicsit belelóg ezért kiesebb az egyik borda.
Borda kicsit meghajtva.
Ez az AMD-s vrm borda szett.
Mindegyiknek van előnye hátránya.
Az 1.-2. verziónak nagyobb a hőleadó felülete viszont szigetelenm kéne,mert félek,hogy letestel a nyákkal és akkor kuka.Ha kihézagolom nem vezető anyaggal az jó (pl.pici szivacs kocka vagy hasonló)?
Mondjuk kétoldalassal a vrm choke-ra rá tudom pluszba rögzíteni,mert szépen felfekszik rá.Mellesleg ez a 780ti vrm bordázata.
A 3. verzió kisebb felülettel rendelkezik,cserébe nem fog letestelni semmivel.Az agyon feszelt 290x vrm részét (megtámogatva a hátlapi ventivel)90 fok alatt tudta tartani.
Szerintetek melyik verzió legyen? -
Milka 78
nagyúr
Nem tagadom meg,hisz ez is piros!
players : Gyááá,nekem is eszembe jutott a mérleges idézet
Erdei88 : Köszönöm!Amint kapok bele i7-et egyből mondom,bár kb.lövésem sincs hogy mit hol találok majd benne.Athlon/FX kisujjban,Sandy szoszo,Ivy még kevésbé,ezt meg egyáltalán nem vágom.Majd valaki szájba rágja nekem,a hogyant...
[ Kicsit drassolok,sokan szidják az új szériát,hogy még kiforratlan.MSI-t pl soha többé,Asusról lebeszéltek,Giga tetszett,de fapadosabnak tűnt,ez meg "olcsó" volt
/OFF]
-
Milka 78
nagyúr
válasz
zovifapp111 #7574 üzenetére
Megvolt.Azt nem értem hogy ha már dual bios akkor mi a francért és főként hogyan jutnék hozzá a másik bioshoz.
-
Milka 78
nagyúr
Mivel meghalt a karim kénytelen voltam váltani,de most is azt mondom,hogy simán ellettem volna még 10 hónapig.
Zovipa&daveoff : Nem ez más hiba.Az nem adott gépet ez meg bootloop.Se igp,se 4850,se 980ti.Ez mindíg is szar volt.Ha hv változás,bios buzera miatt midíg 3/4 inditásra röffent és onnantól jó volt,semmi gond.Most 40 perc után meguntam,nem indul és a dual bios hiba led eddig nem jelzett.Tipushiba,de nem tudom a megoldást
-
Milka 78
nagyúr
Beraktam a karit és kifeküdt a lapom
Bootloop és villog az elsődleges bios sérült led.Szerintem veszek egy komplet gépet ha már így belendültem.
Asszonypajtás kezdi elveszteni a türelmét így ma hanyagolom a kockulást...percek kérdése és elkezd tűzokádni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest