- Magisk
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Ha mindenképpen játékra fejleszted a géped én azért meggondolnám az i7 4790K szükségességét.
Inkább egy jó féle Custom hűtésű GTX980 ajánlok számodra egy kisebb i5 procival.
i5 4690K / GTX980 mint hogy i7 4790K GTX970-el.(#17469) akoska07 Gondolom azzal ti is tisztában vagytok, hogy nem egy brutál erős hardver jelenti számunkra a megoldást a játékok terén, hanem egy megfelelő API illetve megfelelő optimalizálás.
Hiába rakunk mi oda több száz ezres hardver a játéknak ha a fejlesztők nem foglalkoznak velünk, mint PC játékosokkal. -
Ha a 980-at szeretnéd,vedd azt.
Ahogy írtam is,ha van rá keret akkor miért ne.Viszont FHD-ra biztos,hogy felesleges.
Azt írtad nem tervezel monitor cserét,tehát marad az FHD.A döntés természetesen a tiéd.
Ha majd ugyanúgy elfogy a vram a 980-ról,akkor is vakarhatod a fejed,mert újabban olyan jól írják meg pc-re a játékokat,hogy semmi sem elég.
GPU erőben nincs gond és nem is lesz gond a 970-el. -
Full HD--ra egy GTX 660Ti is elég.
Szóval nem lesz gondod a 970-el sem.Viszont a Palit 980 elég jól sikerült.
Ha van rá keret vihető,de FHD-ra felesleges a 980.
Azzal a legalább 50k különbséggel sokat tudsz kezdeni. Úgy értem ráköltheted a gépedre. Jobb hűtés,több gyorsabb ram,esetleg monitor csere,1-2 gyors SSD,minőségi kormány,replüléshez joy,a lista végtelen.4790k-t tolod turbó órajelen 4.4GHz,és sosem lesz gondod semmilyen játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest