- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
Hikvision #15558 üzenetére
Fölösleges szándékosan keltened a feszültséget, nem igaz amit írsz, mert nem így volt. Nem értem minek vagy itt ha neked minden kártya egy 20 centis szar. Miért zavar akkor, ha giga van elsőnek ajánlva? De nem is magyarázkodom mert nem érted a lényeget, csak idegből trollkodsz. Nálad lehet nem lesz, mert nem értesz hozzá, ami nem baj, csak akkor nem tudom minek kell ez... Azért utoljára leírom, mert úgy tűnik értelmezési gondok is vannak. Az Asus is jó, ajánlott, de a Giga összességében jobb.
(#15561) szunya1: Ez engem is érdekelne.
-
Asbee
veterán
válasz
Hikvision #15537 üzenetére
Szinte már sajnállak, hogy a lelki világodba lett gázolva. Egy szakmai topik erről szól, ki vannak vesézve a kártyák, nem csak abból a szemszögből, hogy nekem 2db xy már meghalt többet ilyet nem veszek. És itt szögezzük le, senki nem szidta se az Asus se az MSI-t sőt, igazán egyikkel sem lehet mellé nyúlni, talán a "ref" amik hangosak és melegek bár annak is van előnye.
Nem tudom, te melyik topikot olvasod de biztos nem ezt ha azt szűrted le amit írtál. Nekem is volt Asus és szerettem. Ettől függetlenül mindegyik kártyának van előnye hátránya. Ha ezeket összesítjük a giga G1 az egyik ha nem a legjobban sikerült 970. Nem tudom miért fáj ez bárkinek is, ha elsőnek az ajánlott, aztán jönnek az egyéni igények, stb.
Nem, nem kell játék közben fogdosni, de majd nyári melegben aki nem klímás szobában használja, az 100-110 fok lesz 10 fokkal több és akkor már mindjárt jöhet a throttling. De még ez sincs így kiemelve, hogy Asus-t ne vegyen senki mert meleg a vrm.
Ha nekünk nem hiszel kicsit olvasgass: [link]
De mielőtt ezt is félre érted:Overall the best card when it comes down to performance and overclocking is definitely Gigabyte GTX 970 Gaming G1. From its superior 280w max stock power limit, to it's cooling and display connectivity. The card is very well rounded in terms of both features and performance, and takes the lead in pros going for the card. This does not make the ASUS or MSI cards bad choices though! If you're looking for a cool and quiet card my recommendation would be the MSI GTX 970 Gaming G4, as it is on average cooler than the ASUS card, has a higher max power limit for the stock bios, and also has the better idle fan shut off feature*both thresholds are ~60c*. All in all each card has its caveats, whether it be silence, a nice backplate, or serious cooling, each card still performs exceptionally. May Maxwell be with you
-
Anubris
őstag
válasz
Hikvision #15537 üzenetére
Szerintem ilyet senki sem állított.
Itt most nem úgy van, mint például a 290x sorozatban, hogy van pár gyártó ami ajánlott és kész, mindegyik elég jól sikerült, húzható, hűvös halk kártyákról beszélhetünk.
Tény, hogy a Giga most jobb lett, mint amilyen a 780 szériában volt, ráadásul a WF jó áron is kapható gondolom azért veszik sokan. -
Asbee
veterán
válasz
Hikvision #14870 üzenetére
Szerintem nem vicces. Vannak ott környező alkatrészek is ám. Nem azt mondom feltétlen vége világnak, de nálam alapfesz tuningal, fc4 alatt 108-110 fokos volt 50%-os ventivel, ami alap felett van bőven. 55%-on 105 fok maradt de hangos volt a kátya. Szerinted nyáron, egy kánikulában, klíma nélküli szobában mennyi lenne? Ez nem Asus odafigyelés, ez Asus spórolás. Nézd meg 7950/70 korszakban milyen vrm-vram hűtésük volt. Egy nagyon jó gpu hűtést csinálnak, ilyenekre meg nemfigyelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest