- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
castiels
addikt
válasz
GeneraL_XTX #31129 üzenetére
ment pü.
-
zack
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #31069 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Ha a BF4 multi stabil az lesz a végleges. De a Heaven is jó alap. ha nem dob kép hibát, sanszos, hogy közel lesz a vége játékok alatt is.
1560Mhz még képhiba mentes alap feszen. -
he7edik.
addikt
válasz
GeneraL_XTX #30915 üzenetére
Ja hát nem mondtad hogy bérből és fizetésből élő vagy
-
he7edik.
addikt
válasz
GeneraL_XTX #30911 üzenetére
Akkor veszed máshol 220.000 környékén
-
vaakuum
addikt
válasz
GeneraL_XTX #30897 üzenetére
Nekem 2560*1440-en (dell u2713hm) a Giga980 60 fps körül viszi a planetside2-t és a FarCry3-at is. Mással egyelőre nem próbáltam, és jövő keddig nem is lesz rá lehetőségem.
-
he7edik.
addikt
válasz
GeneraL_XTX #30892 üzenetére
Egy LG 34UM95 nem elég jó monitor? Az tuti van az MM-ben is.
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #30897 üzenetére
Felénk ( Ausztria ),lassan de biztosan csordogál a 4K állandó filmezési lehetőség.Én Amazon prime előfizető vagyok és [link] már elég sok tartalomhoz hozzá lehet férni 4K ban.Szóval lassan érdemes rá beruházni.
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #30892 üzenetére
Én próbáltam a 4K TV-met 980-al is, aztán eladtam.Ez a VGA generáció nem alkalmas 4K játékra.A FHD viszont teljesen rendben van egy ilyen nagy 4K megjelenítőn is.( jah és nem égett be az "55-ös OLED, mert ez a másik állandó ellenérv és sirám )
-
shteer
titán
válasz
GeneraL_XTX #30884 üzenetére
használd fullHD felbontásban, akkor 4 pixel jelenít meg egy képpontot - és nézd messziről
-
Grafirka
őstag
válasz
Ismerosom 4K kepernyohoz ( pontosabban 3840 × 2160 felbontashoz ) GTX970 vett es nincs megelegedve azt mondja , hogy nagyon elfert volna egy 980 vagy valami meg combosabb.
-
he7edik.
addikt
válasz
Nem tudom hogy ezt tudod-e:
"A probléma a következő: megnövekedett a felbontás a 4X-esére, úgy hogy a mozgó sorfelbontás maradt a régi lcd-s 6-700sor! Ami azt jelenti, hogy a 4K hozott extra részletessége rögtön eltűnik, mihelyt a kép mozgásba kerül! Merem állítani mozgás közben semmivel nem részletesebb, mint a fullhd...
Ezt a gyártók oly annyira tudják, hogy bármelyik márka 4K demóját nézzük, nem véletlen hogy szinte csak állóképeket látunk, épp hogy lengedezik egy faág vagy lassan megy benne egy távoli autó... Jelen 4K lcd esetében a technológia mozgás megjelenítse annyira szűk keresztmetszet lett megint, mint anno ez első generációs lcd TV-k estében... Így számomra a szememben a 4K lcd technológia leredukálódik fénykép nézegetésre..." -
Bandi79
aktív tag
válasz
Mivel az 1080P a 4K negyede, tehát egész számú hányadosa, ezért nem lesz a kép homályos. WQHD 4K-n viszont homályos / elmosódott lehet.
4K-n a régebbi játékokat ill a kevésbé gépigényes címeket tudod majd futtatni GTX 970-nel + persze Youtube videók. Új játékoknál ott az 1080P opció, sőt, talán még a 2560x1080 / 3440x1440-et (21:9) is meg tudod jeleníteni a TV-n (ezt 4Ks monitorok tudják, hogy TV-k is, arra nem fogadnék)
-
RazoR
veterán
válasz
Beszélgettem egy euronics-os eladóval (haver) és ő mondta, hogy tökéletesen értelmetlen pénzkidobás a 4k-s tv mivel nincs rá nagyon semmi ami 4k-s (műsor, film, stb.) A felskálázás meg még nem az igazi, elég csúnya az eredmény. Játékoknál meg még a 980 sem elég a 4k-hoz, hogy tényleg játszható legyen max sli-ben.... szvsz
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #30786 üzenetére
Végre egyre többen értünk ezzel egyet.
-
davidsone
addikt
válasz
Eddig szinte minden vgamnál lepróbáltam az 5 percet hasznos össze hasonlítási alap: hang, hőmérséklet, teljesítmény mindez 5 perc alatt többet én sem ajánlok/merek
-
Jack@l
veterán
válasz
Ezt a soha-t nem tudhatod, mert lehet írok olyan 10 soros gpgpu kódot, hogy jobban megnyaggatja a kártyát.
Ezek nem kocsik, vagy emberek, hanem áramkörök. Ha ki lehet nyírni őket programmal, akkor az gyártási hibás... -
sheep
addikt
válasz
GeneraL_XTX #30477 üzenetére
Na ja, hát az azért tényleg hűvösebb
Meg nálam a gpu hűtő zaját úgyis elnyomja a cpu hűtő zaja -
sheep
addikt
válasz
GeneraL_XTX #30465 üzenetére
Az, egyik fórumtárstól vettem, olyan mint a te volt kártyád, antituning és meleg
De nem zavar mert halk a kártya, és ez a hőmérséklet is belefér, csak érdekes hogy a black-ek ilyenek.@synthattik:
Fractal design Arc Midi r2 házam van, 3db 14cm-es ventivel.
De amúgy a procim is elég meleg, az is tuningolva van, a 85 fokba az is belenyal prime alatt pedig csak 4.2-n megy. (i5 2500k)
Úgy tudom hogy a 80 fok simán belefér a gpu -nál terhelés alatt, vagy tévedek?
De tényleg nagyon elégedett vagyok a kártyával, igazából nekem nem gond hogy terhelés alatt ennyire meleg. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
GeneraL_XTX #30287 üzenetére
Nem tudom, nalam akkor jelent meg hangszoron valamilyen zavar, amikor kifagyott egy jatek/ kiakadt vagy maga a coil whine atment a hangkarira.
Instabilitast nehez tesztelni, lehet jo lehet egyszer x het utan random eldobja, akar a driver frissites miatt is, mert annyit javul.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
GeneraL_XTX #30269 üzenetére
Ja igen, lehet h átuti a fulesre a zajt... vagy a driver miatt.
Igen, en azt javaslom h a limiteket told ki, nezd meg gpu z logban hogy hova lepett es mikor. Adj ra 6-12mV ot es elvileg stabilizalja.
Ha tobb a fesz ugye magasabra tolja a boost, de ovarosnak kell lenni mert ilyenkor elmaszik a beadott plusz mhz es nem fog tobbet tudni a vga. 87 sok, nem lesz ertelme szerinem 40-50 fele menni, mert vege lesz a vga nak.
Magyarul aranyaiban kell mindent allitani, ehhez logolni gpu z ben h tudd teszt utan h mi is tortent
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
GeneraL_XTX #30260 üzenetére
Amit irsz teljesen normalis. G1 re egyebkent jellemzo, hogy az alpfesze nem eleg. 62-64 foknal mindegyik maxwell ledob egy lepcsot. Azt kell kitesztelni, hogy mennyi fesszel tartja az elerni kivant orajelet, bele kalkulalalva, ha ledob egy 13-at!
Cicerges meg ha hirtelen kiir vagy betolt egy nagyobb VGA igenyt, pl jatek, lehet egy ilyen hulye nagyobb hangja.
-
eldarin
tag
válasz
GeneraL_XTX #30262 üzenetére
Hát alapórajelen (1440) szóba sem jöhet, mert 56-58 fok a max, ezért 1560-on használom 24/7, de ott is csak 63-65 fokot szokott elérni, ahol még mindig nem vesz vissza, nyáron a nagy hőségben láttam olyat, hogy Witcher 3 alatt felment 69 fokig, akkor vissza esett 1 lépcsőt, de azóta semmi ilyesmi nem történt.
-
Winchester95
őstag
válasz
Asic quality-t tudnál mondani?
-
eldarin
tag
válasz
Nálam gyári beállításokon 1440-en megy a G1
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #30170 üzenetére
200%-os res scallel biztos, hogy kitapossa a lelkét
-
snecy20
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #30192 üzenetére
Érdekes, nálam tuning + power limit kitolással együtt sem melegszik jobban a kártya, mint alapon. Nem tudom hogyan lehet.
De nagyjából nálam is megáll 63-64 fok környékén, még valamikor a tomboló nyár közepette mértem 70 fok felettit, de akkor a proci is jobban fűtött.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Resolution Scale: 200% Persze, hogy kitapossa!
-
davidsone
addikt
válasz
Ott valami nem OK a hőmérséklettel...
...mondjuk 1518-on lehet normális(#30172) Peti198506: AJÁNLOTT Maximálisan elégedett vagyok vele (970)
-
snecy20
nagyúr
válasz
75-78C? Meleg a kártyád nagyon.
-
Erdei88
veterán
válasz
GeneraL_XTX #30153 üzenetére
980 TI Classim is "antituningos", mégsem mondom, hogy nem jó. A tuningra sosincs garancia. Minden plusz Mhz plusz öröm
-
válasz
GeneraL_XTX #30153 üzenetére
Megertelek.
Csak az ilyen "poenokat" amit irtal, sokan komolyan veszik es esetleg nem ajanlott tipuskent tekintenek a black-re, holott az egyik legjobb 970. Te belenyultal a kakiba, amire mar az elejen felhivtam a figyelmed, csak egyik fuleden be, a masikon ki, nem foglalkoztal vele. Volt itt masik ilyen black is, aztan kiderult, hogy szorul a hazban a kartya, nem erintkezik rendesen a gpu-val a huto es amiatt uvoltenek a ventik. A szervizben erthetoen tokeletesen mukodott. A lenyeg, hogy nincs a tipussal az egvilagon semmi problema, hibas darab pedig barmelyikbol elofordulhat.
-
válasz
GeneraL_XTX #30145 üzenetére
99%, hogy hibas volt a kartyad, ez alapjan nem illdomos leszolni a tipust.
-
davidsone
addikt
válasz
GeneraL_XTX #30145 üzenetére
az igen
-
bardi
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #30117 üzenetére
Ez kicsit engem is zavar, én is tőle vettem még a kártyám. Remélem nem lesz vele semmi gond.
-
smallmer
őstag
válasz
GeneraL_XTX #30099 üzenetére
igen láttam én is
szerdán meg lesz a ram is meg a vga is
-
smallmer
őstag
válasz
GeneraL_XTX #30092 üzenetére
semmi gond ezzel
nekem már bazi régi volt a gépem, a legújabbat szerettem volna
ennyi
a vga-ra ránéznétek?
-
válasz
GeneraL_XTX #30092 üzenetére
4790K-ról simán váltottam 6700K-ra.
Ahogy 4770K-ról is 4790K-ra.
Menni,haladni kell,mese nincs.#30093 Erdei88 :
Ne bántsd
Ő még nem tudja amit mi.#30095 premierpark :
Kód alapján az.
Képet ments róla,hogy ne tudjanak a boltból visszaugatni.
Az azért nem rossz ár érte. -
smallmer
őstag
válasz
GeneraL_XTX #30089 üzenetére
azt mondták a procis topicban hogy jó ideig ki fog szolgálni
a vga-ra rákukkantanál a linkemnél hogy tényleg a giga gaming g1 gtx 970-e az?
-
válasz
GeneraL_XTX #30089 üzenetére
jajj mááá
Gyorsulj fel -
smallmer
őstag
válasz
GeneraL_XTX #30074 üzenetére
gianni most nekem még mindig válaszol .... nagyon ritkán de igen
mondjuk van benne rizikó, viszont ha Lec-nél raknám össze a gépet akkor már gtx980-al tudnék nekifutni, mert annyival olcsóbb pl a proci
-
ViSAS
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #30053 üzenetére
...és #30054: Köszönöm a válaszotokat! A cicergéstől pedig mivel a kártya nem károsodik, így engem nem zavarna, kivéve ha nagyon erős: pl. filmezés, vagy csendesebb játékok közben. Nem lennék boldog, ha ezek közben a kártya hangja dominálna, nem a hangfalé.
Erre hivatkozva cserét lehet kérni az eladóktól?
-
smallmer
őstag
válasz
GeneraL_XTX #30030 üzenetére
De ha húzok egy 980-at ?
-
ingalls
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #29824 üzenetére
Grat a G1-ehz! Annyit tennék hozzzá (amit biztosan tudsz), hogy használj valami játékot a tesztelésre inkább. Nekem is volt 2 Black-em, az gyik bírt 1470 MHz GPU-t tesztek alatt, de pl Witcher 3 már 1300-nál összeborította a drivert.
Ha ez a játék gond nélkül elfut 2 órán át, akkor stabil a kártya.
Apropó boost: nálam 1512-re van állítva a G1, de nekem is ledobja 1494-re mikor felmelegszik 70°C fölé. Mindegy, hogy alap fesz vagy +87mV. -
synthattik
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #29836 üzenetére
Ha szörszálhasogató szeretnék lenni,akkor ha úgy vesszük lehetne garanciális probléma az antiboost,mert 3dmarkok alatt van,hogy majdnem 1200-ig megy le az órajel,ha nincsen kitolva a 120%,és bf-ben is ledobálja az órajeleket,1230-ig,pedig nekem az 1256mhz-et szavatolják.
Szóval ha úgy vesszük,azt nem teljesíti a kártya,ami rá van írva,mert azt az órajelet nem tudja tartani alapon.
De szerintem ezért most nem szeretnék kártya nélkül lenni,szóval kitolni a tdp-t,és lehet használ
Megnéztem valley-ba mit hoz tuningolva a kártya:
gpu:1430 ram effektive 7750mhz -
FullGas
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #29843 üzenetére
Elvileg a sima ACX 2.0 hűtők között is van különbség, és elvileg az FTW szérián van a leghatékonyabb. Külföldi oldalakon is dicsérték az FTW verziót.
Én bízom benne hogy nem okoz csalódást, de mindenképp megosztom a tapasztalataimat veletek -
TTomax
félisten
válasz
GeneraL_XTX #29836 üzenetére
Nem,mert ami a dobozva van írva bőven hozza.
-
bombibmw
veterán
válasz
GeneraL_XTX #29813 üzenetére
Akkor ezek után annak, aki tuningos, hűvös kártyát szeretne, nem ajánlott a Black sem, hiába az erős tápkör és a papíron jó hűtés.
Nem Te vagy az első(sőt), aki antituningot fogott ki belőle. -
synthattik
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #29831 üzenetére
Akkor ez csak az én kiváltságom marad
Viszont néztem a maxwell bios tweakerrel,hogy nálam a 100%,az 170w,a 120% meg 204w,és alap boost órajelen nem férek bele a 170w-ba, azért az elég komoly,mikor elvileg 145w lenne a referenciának a tdp-je
Egyébként nálam is pont 1266mhz-en megy,ha alapon hagyom.
Szóval elvileg megvettem a te ikerkártyádat,csak kevésbé melegszik,de a paraméterek kb ugyan azok. -
synthattik
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #29829 üzenetére
De legalább alapon nem melegszik terhelés alatt,ott elvan ilyen 70 fok környékén kb 41% ventifordulattal,viszont tdp limites mint az előbb említettem,a tiéd nem volt az,ha nem húztad ki a limitet 120%-ig?
Majd megnézem még 1-2 játékkal,hátha szerencsémre lesz nekem is 80+fokos -
synthattik
aktív tag
válasz
Tegnap én is tulajdonosa lettem 1 asus blacknak,hát kezet is foghatnék veled 58%,asic,1430 a gpu,afölött már nem stabil,a ram effektive 7750mhz-en van,annak még nem néztem meg mi a vége.
Nyomtam most bf4,siege of shanghai pályát a gpu olyan 75 fok,és terheléstől függően 50% és 64% között váltakozott a ventifordulat.
De gta 5 alatt még tuningolva is 73c,és 46% venti szóval ez a bf 4 kicsit jobban terhel.
A legjobbat nem mondtam még,alapra tdp limites a kártya a legtöbb helyen,olyan szépen veszi vissza a boostot, ha nem tolom ki a tdp limitet.
Mondjuk én attól függetlenűl nem vagyok elégedetlen,jó kis kártya,csak látván itt milyen órajeleken röpködnek a más kártyák,de ennél jobban sérelmezem a hűtést,ami 50%-ig halk,onnan meg már hallatja a hangját. -
Reggie0
félisten
válasz
GeneraL_XTX #29822 üzenetére
Hat nekem most 62.5fps lett a full ref 980, igaz lusta voltam kiloni a bongeszot vagy 50 tabbal es megy az egyik magon egy fpga forditas is, valamint a 4770k sincs felrantva.
-
TTomax
félisten
válasz
Az alapból volt vagy 60Cfokos nem?
Valami nem stimmelt azzal,lehet hibás volt...
-
TTomax
félisten
válasz
GeneraL_XTX #29822 üzenetére
60valahány foknál minden maxwell visszavesz a boostból egy lépcsőt...ez így működik,nézd csak meg ha nem éri el nem fog egy lépcsöt visszadobni.Nálam sem teszi,soha nem melegebb a gpu 50Cfoknál.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #29819 üzenetére
Majd írd le a végleges tuningot te hogy használod, kíváncsi vagyok.
Futtatok én is valleyt. -
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #29817 üzenetére
- grat az új karihoz
, nem rossz nem, rossz eredmény
-
Winchester95
őstag
válasz
GeneraL_XTX #29817 üzenetére
Ha már úgy is ott vagy, és úgy is pár kattintás, megnézed az asic quality-t?
+ gpu z képet is küldhetnél aktivitás után, de a lényeg:oc: 1398 @ (oc guru gpu+ )182 (nálam max 1461ig boostol)
7914@ 904 (oc guru mem+ )Így tudnád mérni nekem egy valleyt?
Megnézném hogy az én gépemmel van valami vagy csak hülye vagyok x) -
Grave_444
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #29805 üzenetére
Nekem 63.7FPS lett ha jól emlékszem 1500/1900MHz-en szintén G1.
Azt még mindig nem értem hogy boostolhat annyira, nálam 1380 alapból.
Fesz emeléssel talán az 1575/2000-et viszi az enyém, de +75MHz-ért nem éri meg +87mV-ot is adni szerintem. -
válasz
GeneraL_XTX #29813 üzenetére
Epp ezert nem ertem, ami nalad volt, mert direkt nem csak a magam tapasztalatat vettem figyelembe.
Na mindegy, csak probalom egyertelmuve tenni, hogy nem maga a tipus a problemas, hanem az a peldany, amit kifogtal. Megertem ha ezutan nem veszel tobbet ilyet.
-
válasz
GeneraL_XTX #29809 üzenetére
Valami oka biztos van neki, hogy a black tulajoknal altalaban ugy mukodik a kartya, ahogy nalam is lathattad, a te peldanyod pedig magas ventifordulattal is meleg volt. Elofordulhat, hogy hibas volt a kartya, hardver/szoftver tok mindegy, de az nem volt normalis, amit nalad csinalt, meg egyetlen black sem viselkedett igy amivel itt a topikban talalkoztam, csak az a peldany.
-
válasz
GeneraL_XTX #29810 üzenetére
Ja és itt vannak az eddigi printscreenek, illetve Valley HTML-ek, hogy nálam miket ment:
-
válasz
az eddigi legjobb VGAm, nagyon szerettem, vigyázz rá, fater!
esküszöm fáj a lelkem, hogy túladtam rajta, de meg kellett hoznom ezt a döntést
A tuningot meg ne sajnáld, nagyon kiváncsi vagyok hogy mik a határai, én nem nagyon feszegettem őket, mivel VSYNC ON játszok GTAval, szóval oda alapórajel is sok volt
-
válasz
Grat a kartyahoz!
Asushoz pedig, megvettel egy antituningos kartyat, mar elotte is kinlodott vele a gazdaja. Persze ettol meg leirhatod a black-et, ami a velemenyedtol fuggetlenul egy jo, halk es huvos kartya.
-
Interceptor
addikt
válasz
GeneraL_XTX #29696 üzenetére
Az iponon vettem az MSI-t 110k-ért mákom volt épp ránéztem oldalra, aztán újra felment 120 fölé. Érdemes reggelente ránézni aztán ha jó az ár leadni a rendelést.
-
NEOSIGNAL
tag
válasz
GeneraL_XTX #29736 üzenetére
azért volt az 83 is
Mindenestere érdekes hogy az én házamban búgott mint az állat. -
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #29738 üzenetére
Szia, igen a driverbe lehet tuningolni a monitort, az enyémet pl. 85hz tudom tuningolni
-
N@idia
őstag
válasz
GeneraL_XTX #29746 üzenetére
Valamennyit még lehet, ha a feszt kitolom akkor talán 150/350 stabil lenne, de ez is bőven elég szerintem jelenleg nincs olyan játék amihez kevés volna
-
N@idia
őstag
válasz
GeneraL_XTX #29742 üzenetére
-
N@idia
őstag
válasz
GeneraL_XTX #29736 üzenetére
Ezekkel a beállításokkal stabil játékok alatt +100/250-el ettől fentebb emelem már játékoknál hibázik a kártya, de a tesztekben lefut simán ha +150/350/400-at adok neki. A 80fok az már kicsit sok szerintem nálam huzamosabb játék alatt se megy fentebb 65foknál folyamatosan monitorozok minden játékot.. Milyen házban van az a kártya ? Nekem fractal design R5 házam van nem igazán díjnyertes hűtésű egy ház, de nagyon csendes
-
N@idia
őstag
válasz
GeneraL_XTX #29728 üzenetére
Mit értesz az alatt hogy nem volt kimaxolva ? A hőmérséklet 63C körül mutatott a AB a teszt futása alatt 65C fentebb még sose ment nekem ...
-
FullGas
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #29701 üzenetére
Megint lehet kapni a G1
-
N@idia
őstag
válasz
-
ingalls
senior tag
válasz
Menj a G1-gyel! Ciceregni mindegyiknél ugyan akkora eséllyel fog (kivéve Black talán). Viszont nagyon jól mutat a gépben ez a G1. Minőségi darab.
Arra viszont ne nagyon számíts, hogy tuningos példányod lesz. Már nem is kéne gyártaniuk ezeket a kárytákat, elég újraszórni a visszaküldött darabokat. Én is vettem egy G1-et jóárasan Ipon-ról. Természetesen bontott, visszaküldött darab, ami meleg és hangos és semmit se megy tuningban.Újat már csak akkor kapsz, ha odaállsz a tajvani gyártószalag mellé és elkapod, mielőtt bárki hozzáérne. Akkor van esélyed, hogy húzható legyen.
Nálam az utóbbi időben 5 maxwell gpu volt, egyik se bírta az oc-t fesz emelés nélkül. Különösen a Black-ek, azok gyalázatosak voltak. -
KAMELOT
titán
válasz
-
joysefke
veterán
válasz
GeneraL_XTX #29700 üzenetére
Nem értem mit vergődsz. Szar az a kártya ennyi. Vidd vissza gariba, vagy (a hiba ismertetésével) add el...
90-ért vetted, tehát minimális bukód lesz rajta. Az Asus-t nagyon szeretik aprón a népekBIOS-t ezen a kártyán is frissítettél? Biztos nem valami kókányolt bios van rajta emelt ventifordulattal?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Biztos olvassák a ph!-t
-
blu79
addikt
válasz
- hát , igen az Msi még mindig drága, akkor marad a Giga. Lehet hogy a te Black-ed rosszul van pasztázva, esetleg újrapasztázhatnád, de gondolom ezzel nem szeretnél foglalkozni, szerintem én megpróbálnám. Ha jól rémlik valaki itt már újrapasztázott egy 970-et csak nem tudom melyik márkáról volt szó
-
TTomax
félisten
válasz
Valami ott nálad nem stimmel,esetleg mutatnál egy képet a gépről levett oldallappal?
-
gaben88
őstag
válasz
GeneraL_XTX #29685 üzenetére
Ha nem akarsz melléfogni, akkor szerintem G1 vagy MSI!
-
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #29685 üzenetére
- akkor Msi Gaming 4G, Giga G1 vagy WF3 a te választásod, annyiban megkönnyítem a dolgod hogy az Msi a legrövidebb a trió közül, mindemellett a leghalkabb és elég hűvös is
ha lehet Samsung ramosat nézz mert azok általában jól mennek tuningban, ha kifogsz egy jó darabot meglehet simán a ref 980
valószínű aki eladta neked a Blacket tudta hogy miért......
-
eldarin
tag
válasz
GeneraL_XTX #29691 üzenetére
Cicergés teljesen lutri és nagyban függ a táptól is meg a többi komponenstől a gépben, nálam pl tápcsere teljesen eltüntette a cicergést a G1-nél.
-
ingalls
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #29686 üzenetére
Strix-et kerülni érdemes. Ezt 4 antituningos Strix és 2 antituningos Black ex-tulajként mondom. Ennyiért főleg. Menj a WF-ra, vagy G1-ra, vagy a jó öreg MSI-re.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
GeneraL_XTX #29686 üzenetére
Nem nagyon jók sajnos az Asusok, de már a 780 Ti-nél se volt az igazi. MSI 970-et vennék a helyedben vagy G1.
-
NEOSIGNAL
tag
válasz
GeneraL_XTX #29662 üzenetére
Természetesen mindenki abbahagyja
-
Bandi79
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #29514 üzenetére
Told ki a powerlimitet és a temp limitet is max-ra, hogy a lehető legkevesebbet fogják vissza a kártyát.
Azt vettem észre, hogy ha full alapon hagyom Afterburnerben az órajeleket, az én EVGA 980-am akkor is elmegy néha akár 106 % powerig is. Nekem 124 %-ot és 91 °C-ot enged Afterburner beállítani, minden profilban ezeket használom, prioritást a powerre állítva a kicsi nyillal a két skála között, "link"-ben nincs pipa.
Persze 70°C-nál nem nagyon megy feljebb (max 75 pillanatokra), szóval 91°C-tól nagyon messze van
-
Bandi79
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #29511 üzenetére
Power limit mellett van egy nyíl, nyisd le
-
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #29500 üzenetére
Ha az AB -használod a Power limit alatt van a Temp limit azt is told ki
Látom beindult a Tuning mindenkinél
-
Winchester95
őstag
válasz
GeneraL_XTX #29506 üzenetére
Nekem custom venti profillal megy úgy, és csak egy valley erejéig.
1500 nál, sőt 1480 nál dobálja az órajeleket mert a tdp limit maxon van...Pedig lazán menne. -
Winchester95
őstag
válasz
GeneraL_XTX #29500 üzenetére
OC Guruban van temp limit és power limit is.
Nem tudom, nekem nagyon úgy tűnik hogy ha felteszem, max 1500-ig boostol...
De váltakozik az órajel 1500 és 14xx között...És kifagy a kép, de az előbbi tesztet bírta.
Én úgy látom hogy átlépte a power limitet és nem megy....
Pedig 70foknál sincs a kártya. -
bardi
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #29503 üzenetére
Ennyit a ref. hűtős zotac is kibír simán, igaz alacsonyabb órajelről indul...
-
ingalls
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #29492 üzenetére
Az GG. Nekem volt egy Black-em, ami +40 MHz-t bírt. Egy másik, ami ment +100-at is. És itt van a Tiéd!
Asszem, aki tuningolni akar, kerülje a Black-et -
Winchester95
őstag
válasz
hm...
Esetleg power limit+temp limit?
Tápkábel csere? (960-as topicban megoldotta valakinek a gondot).
Lehet én is ránézek mit tud ez a mini itx, bár ventiprofilt tuti kell állítanom azt hiszem. -
törölt tag
válasz
Na látod, de ép hogy az MSI, és a Giga kártyáknál szokott lenni a jó kis tuning potenciál.
(#29491) Peti198506: 1.2V nekem is, és alap boost az 1304mhz.
(#29493) akoska07: Köszönöm
Nem akarsz cserélni?
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #29489 üzenetére
De a tiéd is MSI?
-
N@idia
őstag
válasz
GeneraL_XTX #29334 üzenetére
Ez bizony így van! Kíváncsi leszek, hogyan fogja az Nvidia megoldani majd a Async Compute támogatást, mivel jelenleg nem támogatják a Maxwell kártyák és ez segít a GPU számítási teljesítményének. Az AMD kártyák jelenleg 100%-ban támogatják a DX12-őt kíváncsi leszek, hogy mennyivel lesz jobb AMD-vel vagy Nvidia-val egy játék DX12-ben.
-
válasz
GeneraL_XTX #29327 üzenetére
Most fotozzak le egy HAF932-t?
Elorol fuj befele 23 centis, oldalrol telibeveri a masik 23 centis a vga-t, hatul fuj ki egy 12 centis, a felso le van huzva es pakoltam is a haz tetejere, szoval ott nem is szellozik.
-
gaben88
őstag
válasz
GeneraL_XTX #29327 üzenetére
-
válasz
GeneraL_XTX #29322 üzenetére
Nalam 60% az asic, igaz a szellozesem rendben van.
-
válasz
GeneraL_XTX #29317 üzenetére
Nem tudom mit neztel, eppen az latszik, hogy magasabb fordulaton tartja ugyanazt a homersekletet, mondjuk ezt csak 5 percig jarattam talan, de semmikeppen sem lehet ugyan annyi fordulat, mikor nagyobb a hotermeles. Mindig 69-70 fok korul volt a kartyam max, ezt is csak ilyen tesztek alatt eri el. Most mondjuk kobmeter por alatt van, szerintem ezt a homersekletet alacsonyabb ventifordulattal is tudja. HAF 932-es hazban lakik, a szobaban jelenleg 28 fok korul van.
-
válasz
GeneraL_XTX #29309 üzenetére
Nyomattam neki alapon is, olyankor ezt produkalja:
-
daveoff
veterán
válasz
GeneraL_XTX #29306 üzenetére
ffodi-t keresd meg privátban, Ő a nagy szaki ebben, biztos segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest