- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
KAMELOT #13862 üzenetére
Nincs hova sietniuk. AMD meg sehol nincs, csuszik is az egesz release a reszukrol. Ha most kiadnanak egy uj VGA-t, akkor vagy magukkal tolnanak ki, mert csokkenteni kellene a 980-asok arat, avagy raktaron maradna egy rakat, vagy a felhasznalokkal, mert boven $1000 aron felul lenne a ref modell.
mas:
Sikerult a BIOS flash, lathatoan nincs TDP limitem, FC4 alatt mar nekem is vegig kek a PerfCap Reason.
-
-
-
Montesantos
senior tag
-
HSM
félisten
válasz
KAMELOT #11302 üzenetére
A Seasonic PLatinumokra 7 év gari van, olyanom volt, 460W-os Fanless. A CM V700-ra van 5 év, ami amúgy szintén ugyanaz a magas minőségű belső, csak kis terhelésen passzív üzem nélkül. De remek benne a venti, praktikusan hangtalan még komoly terhelésen is, szóval én maximálisan azt ajánlom, ár/értékben mindent összevetve nagyon erős ajánlat a V700.
-
szasanyi
félisten
válasz
KAMELOT #11286 üzenetére
Miért? Mert csak 2 év a garijuk a hasonló minőségű és árú tápok 3 mag 5 évéhez képest?
Ugyanolyan jó minőségű GOLD táp haonló áron van jó pár, szvsz nem az a legideálisabb.
Csibuka85: a választáshoz szükséges részleteken kívül már mindent tudsz, ahhoz meg már korábban belinkeltem neked a témához tartozó tápos topikot.
-
bombibmw
veterán
válasz
KAMELOT #11257 üzenetére
Nálam nincs gond a V700-al sem.
Proci 4,7GHz-en megy,a kártyák meg 1520/7600-on mentek 3dmark-ban és nem volt semmi gond.
Nem tudom,mennyit ehettek full terhelés alatt,de holnap lemérem rendes fogyimérővel és csinálok egy videót róla,aztán belinkelem ide,hátha érdekel valakit. -
válasz
KAMELOT #9438 üzenetére
Ezzel mi a baj? 800EUR
Sztem hónapok kérdése, és nyakig állunk 1000EUR alatti 4k monitorokkalOkés, persze nem az a 40kHUF fHD TN-paneles megoldás, amire a monitortopicok hangadói vágynak, de ez már az elterjedés kezdete
.
#9436: Magam is megmértem infrahőmérővel, a backplate résein rá lehet látni két hátlapi VRAM chipre - nyúzás alatt se érték el a 70 fokot. Illetve a lézerrel a VRM egyik kondiját is bemértem (mindig érdekelt, mennyire hevülnek fel ezek a hűthetetlen+ráadásul hőérzékeny alkatrészek) - az se volt melegebb 65 foknál.
#9446: Off: Nem tudod véletlen, h a Metro-t vajon át lehet másolni egyik gépről a másikra? Nemrég szereztem meg a 2033-at, viszont otthon limites a netem. Cégnél lerántanám steamről laptopra és otthon átmásolnám az asztalira. Blizzard cuccokkal tök jól működött ez.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
KAMELOT #9438 üzenetére
az oké, de 3x fHD bizonyos feladatokra jobb a szeparáció miatt, az meg megáll 100 alatt ha occsón kell.
másrészt meg bizonyos helyzetekre 4way 980 is kevés lenne (nordicHW alapján kizárt, hogy crysis3 pl tudna fix 60at ultrán). vásárolhatsz akármit ami a piacon van, nem lesz elég.
-
Anfänger
őstag
válasz
KAMELOT #9182 üzenetére
Komplett a ventikkel és persze a vga-val 4 slot helyet emészt fel. De faja hütö.A gigabyte hütöje sem kicsi,megnéztem bf4-alatt. 63% ventivel (kb 1800-1900 rpm) 64-65 fokos volt a gpu.
A Morpheussal 2x 120-as ventivel 1000 rpm-en max 49 fokos volt a gpu a gaméban.Szerintem ez azért elég nagy különbség.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
KAMELOT #8714 üzenetére
Ezt már rég tudni lehetett hogy a következő csúcs a TITAN II lesz.
99%, majd abból jön egy picike asztali új generációs új GeForce GTX.
Szerintem ne várjátok még az új nvidia kártyát, majd jövőre ilyenkor.A DirectX 12 illetve a DirectX 11.3 akcióban.
Volume Tiled Resources a textúrák memóriaigényét csökkenti majd azzal, hogy a rétegek kvázi ki nem használt területeit eleve kizárja az ábrázolásból - ezzel akár tizedére is csökkentve a tároláshoz szükséges terület mennyiségét.
Hova is kell 8GB vram? -
válasz
KAMELOT #7840 üzenetére
Én meg közben elfelejtettem angolul, Valley...
Szóval itt azért soványabb értékeket mértek 7970-re (bár nem tiszta, hogy AA-t használtak-e).
Firestrike eredmény (GPU elvileg 1500, a 3DMark oldal érdekes módon 1330-at ír, VRAM: 7496MHz): 10838
-
válasz
KAMELOT #7680 üzenetére
QHD/Ultra, 8xAA?
#7681: Nem nyúltam a default procibeállításokhoz, úgyhogy valszleg takarékoskodik. A frissülgető hirlista.hu, a PH fórum, és a szintén kommunikálgató hotmail, gmail voltak megnyitva. Amikor a gmail-t frissítettem, felszökött a fogyi 100W közelébe, talán még 110et is láttam 1 pillanatra.
-
SSJPeter
őstag
válasz
KAMELOT #7653 üzenetére
Én az MSI Gaming Golden edition árát fejtegettem, az egész innen indult.
(#7655) csibuka85: Táp?
Remélem nem a táp, de nekem nem rég döglött meg egy Corsair HX850-em. -
SSJPeter
őstag
válasz
KAMELOT #7650 üzenetére
Aha, és ez egy magyar üzlet, magyar jog által szabott garanciális feltételekkel?Nem.
Én magyarországi online boltokról beszéltem, arról, hogy "*.sk" boltokban mennyi lesz fogalmam nincs, de nem is érdekel különösebben, mert én ilyen helyeken nem vásárolok, de jó, hogy belinkelted, hátha vkinek megjön hozzá a kedve.Én ezzel csak azt írtam, hogy nálatok kicsit túl vannak árazva a dolgok!
Igen, ezt sajnos mi is így érezzük.
-
SSJPeter
őstag
válasz
KAMELOT #7642 üzenetére
Magyarországon úgy általában én azt vettem észre, hogy kicsivel drágábbak a kártyák, mint máshol. (Nyugaton)
Megbízható boltokban (ez relatív fogalom, de nekem ilyen boltok azok, amelyek a garanciáztatás költségeit eleve beépítik az árba cserébe viszont, nem tökölnek, kicserélik, ha kell) 120-130K lenne, mivel most jelenleg az én általam favorizált boltban 110K az MSI Gaming.
Ehhez képest számoltam.
Aki bazárosnál, meg ilyen-olyan noname helyen veszi majd ott olcsóbb lesz valószínű, de ha csak 5db. jut el M.O-ra az ára is "Golden" lesz, de szerintem nem fog eljutni ide amúgy sem. -
bombibmw
veterán
-
regener
veterán
-
Mate
nagyúr
válasz
KAMELOT #5033 üzenetére
Köszönöm mindhármótoknak
Tavaszig csak q9400 lesz. 650 ti boost már most is megvan, így akkor azzal fogom használni. 970 megy vissza és majd 980-at vagy 8 gigás 970-et veszek szerintem az új gépbe
Felesleges lenne a mostanit megtartanom, tavasszal min. 20-30K-val olcsóbb lesz.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
KAMELOT #5025 üzenetére
Szerintem a januári megjelenés egyik oldalról sem biztos...
#5027) Matisz77 Hivatalos link nincs róla még, mindenhol csak ilyen hír morzsák keringenek miszerint lesz egy új TITAN II illetve egy új nagyon erős gpu amiben 6GB VRAM 384BIT és 3000 avagy 4000 cuda várható, hogy most ezekből az információkból mi igaz azt senki nem tudja, maximum csak ABU.
De ő nem köti az orrunkra.Mindenesetre az bizonyos, hogy lesz egy GM 200 chip ami igen nagy erővel fog érkezni, és nem lesz rajta spórolás.
A jelenlegi GM 204 *lassú GTX980 a tökéletes ellentéte lesz. Nagyon gyors lesz, de étvágya is lesz.
De ez mind csak spekuláció.... -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
KAMELOT #4854 üzenetére
Jajj igen, elirtam. termeszetesen 980-ra gondoltam.
Richard:
Meg egy nekifutasra:
Sziasztok, volna egy "koltoi" kerdesem. Erdemes volna egy 780Ti ref.rol (ami megyen 1200 MHz-et stabilan fesz emeles nelkul) valtani egy 980-ra ?
Fogyasztas, hofokok nem erdekelnel. Csak a brut teljesitmeny.
-
Zorel
senior tag
válasz
KAMELOT #4737 üzenetére
Bár hozzáteszem, hogy a tesztelő olyanokba köt bele, amit egy módosított vbios-al orvosolható, csak hát az is igaz, hogy ilyen felépítés mellett lehetne gyárilag magasabb a TDP limit, illetve a fesz is lehetne unlockolva.
(#4732) szasanyi: Még azért ennyi hiba miatt nem használnám a volt jelzőt.
Szerintem nem lesz ez jellemző a márkára a jövőben.
(#4734) players111: Hoppá, ez azért már komoly!
[mod]
[ Módosította: proci985 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest