-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToXeN
tag
Nekem azért x8 mert olyan x8 foglalatba tettem, aminek fizikálisan nem teljes a foglalata (nincs meg az összes érintkező). Ha te x16-ba tetted és ott bármilyen érintkezési hiba van a foglalat felső részén akkor x8-ban fog menni. KÉP Szerintem ellenőrizd. Beállítás erre nincs.
-
-
#Morcosmedve
veterán
Ööö, az MSI-ken nV oldalon sincs, talán a lighting-on. De engem nem zavar, mert a Classy-ra mikor megvettem a hátlapot...1 teljes fokott hozott, szóval dizájn, illetve SMD vandálok elleni védőeszköz. Ez alapján nem vennék VGA-t.
Gigát meg egyébként sem, nem jó a tapasztalat, de majd most vettek páran, nemsoká kiderül, mi az ábra a 9xx-es szériával. 7xx nem sikerült túl jól. Referencia az meg referencia, szóval azokkal nem volt gond. Giga GTX470 gyártóim nekem is volt, azzal nem vt problem, de azóta, csak zotac-evga-msi-asus variációkat vettem. MSI lett most 980-ból, mert valamiért ez a megérzésem, meg hát 780 Ti DCII-t próbáltam, ezért most érdekelne valami más / DCII-nek nem volt jó a vrm hűtése, mint utóbb kiderült...de az MSI-nek sem, így nem vettem 780-ból misibátyját, ekkor jött a Classy 780/ Most a gamingnek magasabb a gyári oc boost-ja, ez se mind1.
-
Erdei88
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest