- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pati2337
csendes tag
válasz
Cs1csó #41197 üzenetére
Asus Crosshair V Formula-Z, Amd FX9590, Corsair H110 Hűtő, Corsair vengeance 4*8 Gb 2400, EVGA GTX 980Ti Classified 8 Gb, Creative Soundblaster ZXr, Corsair Carbide 500R, WD 2TB, Seagate 2 TB, Hitachi 1 TB. Corsair RM 750 80 Plus Gold, Asus PB278Q Monitor
Ez a gép. Tavaly volt utoljára újra rakva, de akkor kérdeztem a szervizben a srácot, és azt mondta, hogy stabilabb a win7, mint a 10. A másik produkció az utóbbi időben, hogy befagy a gép. Youtubeozás közben beakad a zene, és lefagy. Nem rendszeresen, de hetente-2 hetente produkálja.
-
pati2337
csendes tag
válasz
Cs1csó #41193 üzenetére
Az op rendszerem Win 7 64 Bit. Firefoxot használok 56.0.2 (64 bites) verzió. Megmondom őszintén, hogy azóta van ez a "csíkolódás" mióta belement a 980Ti, és Asus PB278Q Monitor, és 2560*1440 felbontáson megy DisplayPorton keresztül. Előtte nem tűnt fel ilyen jelenség. Azóta már volt böngésző frissítés, videókártya driver frissítés is, de a jelenség ugyan úgy fent áll. Ezt a vsync beállítást meg nem találtam az Nvidia vezérlőpultban. Gondolkodom egy SSD-n, de kérdés, hogy a 3 Winyó mellett elbírja-e még az alaplap, meg a táp.
-
törölt tag
-
Bjørgersson
félisten
-
-
NFree
addikt
válasz
Cs1csó #40293 üzenetére
Miért is ? ha olyan szar az optimalizáció és egyébként is az sli akkor a legnagyobb pénzkidpbás két 1080ti vagy xp.
Mivel én nem vagyok nagy játékos héba hóba játszom régebbi címekkel ezért gondoltam még 1 980-at bedobok a kingpin mellé és akkor mehet a móka láttam 50k ért is már 980-at nem 240 mint egy 1080ti , ha meg tényleg nem jön be akkor eladom és bukok 10k-t és annyi van tapasztalatom -
laychi
veterán
válasz
Cs1csó #40152 üzenetére
Van ezeken már olyan tiltás,hogy ne érj el vele semmit,vegyük csak azt,hogy ha 72-73 fok fölé mennek a kártyák elkezdenek throttlingolni az órajelből.
De mint írtam én megnöveltem a biosban az értéket és kitoltam a csúszkát,ennek ellenére nem értem el többet vele,hiába vesz fel több áramot esetleg,a gpu ugyanazon a ponton hibázik,vrm is talán még hamarabb fel is melegszik.
-
Dency01
aktív tag
válasz
Cs1csó #40067 üzenetére
Kösz, kicsit én is utánanéztem és megerősítették hogy a Asus Strix GTX 970 bizony hangos, itt van egy yt-s videó is a különbőző gyártóktól terhelés alatt.
GTX 970Én is rendszeresen portalanítom a gépet, valamit próbáltam hogy a ház oldalát is leveszem, de ugyanaz az eredmény. Hát mindegy kösz azért.
-
cyberkind
félisten
válasz
Cs1csó #39746 üzenetére
Nem lehet ott tartani, nálam a 4790K, 4.7-en és nem túlfeszelve a Gta 5-ben bele-belefigyelgetett nyáron a 80-85 fokba, persze ehhez a kupak alatti paszta sokat tesz.
Az viszont igaz, hogy az új szériás procik több okból kifolyólag hidegebbek, persze nem a kupak alatti paszta miatt.
-
H@lede
tag
válasz
Cs1csó #39477 üzenetére
Köszi a BIOS tippet találtam is újabb verziót csak az a problémám hogy nincs mivel felrakni a kártyára. A giganyál az @BIOS-t mondja hogy azzal rakjam fel csak az a probléma hogy az @bios 7.0-s verziója nem ismeri fel az nvidia kártyákat :/ megnéztem esetleg hogy az NVflash, de sajnos annak .rom kiterjesztésű fájlok kellenek az új bios meg sajnos nekem F3 a kiterjesztése.
Van esetleg ötleted mivel lehetne megcsinálni a bios cserét?
-
taknyí
senior tag
válasz
Cs1csó #39300 üzenetére
1. nem azt írtad
2. a tuning gpu (chip) függő, nem márkáé
3. utóbbi 2 állításhoz nem tudok hozzászólnipati2337: "Úgyhogy nyugicukor van taknyí" nem hiszem, hogy a külhoni mivoltod feljogosít a lekezelő dumára, lehet még tanulnod kellett volna belhonban, pont neked fogok hinni az Ausztriai preferenciákról, hhahahahah
-
pati2337
csendes tag
válasz
Cs1csó #39294 üzenetére
Gondolom drágábbak is otthon ezek a kártyák.
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/evga-gtx-980ti-superclocked-176321826/
Nekem volt már Gainward kártyám is, és nagyon megvoltam vele elégedve. Nálam csak az említett márkák jöhetnek szóba, mivel itt ausztriában ezek az elterjedtebbek.
-
SoulReaver
veterán
-
SilentNight
csendes újonc
válasz
Cs1csó #38951 üzenetére
Szia!
Thermaltake Versa G2V0700A1N3N gépházam van. Nem használok tuningot totál alap minden. Nem használok Linx-et nem vágom hogy micsoda az
Megnéztem Stressz tesztel a dolgot, de semmi. Vagyis ráengedtem a procira ment pár percig aztán kinyomtam nem történt semmi aztán ugyanez a kártyával és ezzel sem. Pedig ha beléptem játékba még mindíg 80fokon pörgött pedig már a ventiken is állítottam hogy jobban hűtsék de semmi haszna. Nem értem mi lehet a gáz, a piros csík megoldódott ott a monitor lesz a bűnös, viszont a kártya, és a proci még továbbra is melegszik terhelés alatt. Nem tudom mennyi lehet egy GTX980-as üzemi, és játék közbeni hőmérséklete de nem hiszem hogy 80 fok:S
-
-
krumplikft
csendes tag
válasz
Cs1csó #38230 üzenetére
Lehet, hogy megpróbálkozom egy reinstallal, bár ezt eddig próbáltam elkerülni. Valószínű, hogy szoftveres baj lesz, mert kb egy hónapja csináltja ezt, elötte semmi baja nem volt. A windows pedig nem volt még újratelepítve rajta soha és elég sok programot raktam azóta rá fel-le.
-
L4ck091
csendes tag
válasz
Cs1csó #37681 üzenetére
Igazából win 8-ról frissített, nem akartam én "flancolni" az N-es verzióval!
Próbáltam telepíteni egy Windows-MediaFeaturePack-ot, de a következő hibaüzenetet kapom "A windows update önálló telepítő."
Kicsit bonyolult nekem ez a win10, sehol nem találom, hogy hol tudnám kikapcsolni az automata frissítést... -
BiP
nagyúr
válasz
Cs1csó #37573 üzenetére
970-hez még nem ajánlott az új verzió. Guru3D-n ezt írják:
"We strongly recommend using the final build 4.2.0 if you are using Kepler/Maxwell GPUs, however if you purchased a GeForce GTX 1070 or 1080, you should grab the latest beta, 4.3.0 Beta 4 as that beta is all about supporting the new Pascal GPU based graphics cards. "(#37576) ASRockFan: De, de most nincs mire cserélni.
- 980 nem éri meg az árkülönbözetet,
- 980Ti-t meg már azért nem éri meg, mert nyakunkon a 1070.
- 1070-re meg azért nem, mert kapni viszont még nem lehet.
480 miatt én annyira nem aggódom, mert szerintem úgyis picit drágább lesz, mint ígérik. Ill. ha megnézem, hogy a 290/290x/390 eléggé a 970 körül volt teljesítményben, hiába volt olcsóbb, nem húzta le a 970 árát. Meg így is vette a nép a 970-eseket.
A 970 használt ára az utóbbi hetekben zuhant egy 20-ast, hova essen még? -
qad
senior tag
válasz
Cs1csó #37281 üzenetére
Sajnos nem javult meg az experiance(remélem jól írtam le) eltávolításával. A winfos 3-4 hetes, még most kezdem belakni . Frissítettem a chromot is 51-re, de az sem segített. TDR-ik(képernyőillesztő nem válaszolt, és utána hellyreállt) még mindig(2x egymás után), amikor elindítom a chromot.
Ha lesz türelmem visszateszem a 3-al ezelőtti drivert próbából. Alapon használom a 970-et és csak a chrome-nál cseszekedik.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Cs1csó #36993 üzenetére
Ahogy lentebb NetTom írja a Clean install opció az esetek többségében elég.
Igazság szerint soha nem használtam DDU-t. Ha új driver jelenik meg, sosem szoktam ráfrissíteni, mindig törlöm az előzőt, majd alaposan átbogarászom az intézőt, illetve registry-t, a fennmaradó szükségtelen maradványok mindegyikét törlöm és úgy telepítem rá az új illesztőprogramot. Tehát, ha nem muszáj, én nem használok külön programot ilyen célokra, jobb szeretem magam megoldani. -
-
Rasiel
senior tag
válasz
Cs1csó #36991 üzenetére
Teljesen felesleges a DDU illesztőprogram törlésnél/cserénél. Egyéb segédprogramok nélkül is megfelelően el lehet távolítani a régi drivert.
Nekem utoljára az első Win 10-es WDDM 2.0-ás driverekkel volt kisebb problémám, de csak 2 játék alatt, egyéb, általános felhasználásnál nem. Ez a későbbi driverekkel (talán 1-2 verzió múlva) javítva lett, azóta mindegyik ugyanúgy, problémamentesen működik nálam. Egyébként a 365.10-es WHQL-el sem tapasztaltam eddig problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest