-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Na, csak ne változtasson itt nekem ide-oda...
Nem lehet követni!Egyébként ha bármi "értelmeset" is csinálnék a gépemmel, beleértve elsősorban a munkát és a játékokat is, én is tolnám bele az Extreme procit és az Titán X-et SLI-ben... (Mondjuk azt egy druszám AMD-vel tolta orvérzésig, ha jól olvastam...
)
De mivel ez nincs, így bármennyire is nehéz, de visszafogom magam. -
GEIL
addikt
Sejtettem hogy a GTA5 lesz az egyik példa, amit a menüjében "kimaxolva" le lehet alázni és sz@rozni egy 1/4-ed milliós konfigot is .....én értem mire gondoltok...és nemis vitatkozok tovább.....de annyit még hozzátennék hogy vannak benne olyan dolgok amiket ultra állásra kapcsolva csak az erőforrást emészti, de látványhoz nem ad még egy csipetnyit sem.....még közelhajolva 1cm-re a monitorhoz sem.......De elhiszem hogy sokan szeretik csak huzogatni acsuszkákat és akkor menjen"MAX-on".....de oda van amikor egy 350.000-es gép kell....bár akinek olyan van az kínlódik hogy más csak annyiért veszi a TitanX-et..és akkor még hol a többi........szóval rendben..igazatok van.....
-
GEIL
addikt
Ok...mesélek:
A Piacon lévő játékok 95%-a FullHD, azaz 1920 X 1080-as felbontásban és csutka részletesség mellett, sőt a játékok 75%-ában még 8XAA és 16XAF -et kapcsolva is fut minden szaggatásmentesen az aláírásomban lévő konfigon.....és nemvolt egyben cakk pakk még 200 sem.........de ha a gtx960 árára 35-öt még rádobok akkor GTX970-et teszek bele..és azis csak 225-230.000 Ft.....erről beszélek.
-
Mr.Rain
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sajnos más is ezt vázolta, ha már gariztatni kell, akkor lehet jobban járnék, ha visszatérnék a Radeon volnalra.
Megvárom mit hoz vele a sors, aztán majd leegyeztetem, hogy mit is fogunk tenni vele.
Annak idején, azért is váltottam 970-re, mert kicsit "menekülni" szerettem volna vga-k terén a Radeon-tól, mert elég volt, de most lehet, hogy visszatérek. Meglátjuk, hogy alakul.
Sajnálom a kártyát, mert jó.
Szépen hozta a szintet a 8320 mellett, ami elvárható tőle.
-
-
Reggie0
félisten
Csak kivancsisagbol kerdem. Az elso peldanyok megalltak 120-nel, sot a 3D-nel is ugy van, hogy 144-en mar nem megy, hiaba tudja normal megjelenitesnel a monitor.
(#28495) N@idia: Nekem sem gsynces a 144hz, de nem is nagyon talalkoztam keptoressel 980 mellett. Igaz mostanaban nem nagyon jatszom, max WoT-al par kort.
-
-
törölt tag
Akkor lényegtelen nálam is, mert benchbe alap feszen is végig ment az általam beállított órajelen, csak benne volt a "ha" kifogyna aztán ne akadjon nekem.
Másik meg ennél a GTX 970 MSI kártyánál a gamin app-ba lehet állítani az MSI logó villogását? Vagy az csak a 980-ra jó? Mert a hivatalos oldalról letöltöttem az appot, de nem indult el, viszont ami a lemezen volt, annál meg ez a Led opció nem volt. -
törölt tag
Óh de okos leszek én itt estére
És ha így hagyom akkor remélem nem lesz baja a kártyának, mondjuk ez nem nagy mV emelés, de azért 1.2060-ról 1.23V az kicsit sok nekem, de ha szerinted ez így rendben van akkor így hagyom, hogy ha netalántán kifutna a feszből akkor legyen mihez hozzányúlni.
Köszi még egyszer(#27889) blu79:
-
törölt tag
Aha így már világos. Mert most néztem a kártyámnak mennyi a vége hiába adtam neki a +87mV-ot, akkor is hibázott szóval azt hittem hogy túl lehet fesszelni az MSI-ben.
Akkor megnyugodtam hogy ebben van fesz korlátozás.
Köszönöm a válaszodSzerk: Mondjuk az érdekes hogy 0mV-on terhelés alatt 1.2060V-t ír ki, ha adok rá 12mV-ot még mindig ennyi, de ha már 13mV-t adok neki akkor már 1.23V-t ír
-
Chalez
őstag
Ebben egyetértünk!
Csak egy gombnyomás és szép minden
(#27390) mate3553 Vágom, hogy mikor jelenik meg, már itt figyelnek a fileok is az ssd-n
Csak a 970/980 tulajok véleményére lettem volna kíváncsi, akik már használják
(#27391) Erdei88 Na ez jó hír, már készülök egy hétvégi full gyalu - w10 telepítésre...
-
balint107
aktív tag
Tudom, eddig is tudtam, csak most már úgy is tudom, hogy volt MSI is a kezembe
.. Sokkal jobb érv ez mint az, hogy "azt hallottam"
..Ráadásul mind ugyanabba a gépben fordult meg. Bár a tapasztalatom az, hogy a gépház szellőzés meg egyebek nem sokat osztanak szoroznak. Max 1-2 fok. Ami lényeg az az, ami a kártyán van hűtés. Ha az el van cseszve lehet 10 venti is a házban, meg lehet akármilyen szellős. Amúgy nem rossz kártya ez sem, és a ventije tényleg nagyon csendes. Egyértelmű, hogy a Gigabyte és az MSI a legjobb most. A giga egy kicsit jobb
-
#Morcosmedve
veterán
Jahj, elírtam, idegállapotba vótam, pláne az AMD vs. topik térítése után.
Szóval komolyra fordítva, most nyáron semmit, figyelem majd az árakat/termékeket/tapasztalatokat/DX12-t.
(nagyon jó ár/ajánlat esetén beleugorhatok hamarabb új VGA-ba)
Ezek után fogok venni valamit, ami 99% Ti, ha kevés idő marad Pascalig, akkor azt.Szerk.:
Megaztán jönnek majd a DDR4 desktopok, WQHD monitor is jöhet árcsökkenéssel vagy 120Hz+, de csak IPS. -
Assdak
őstag
Hát az én esetemben a K-s proci 2k huf al került többe a non K-s nál, és mondjuk a 4970k-esetében alapból emelt órajelen fut. Jelenleg semmi nem indokolja hogy tuningoljam, akkor miért tenném? Csak hogy jobban melegedjen? Ha később meg szükség lesz rá, ott van rá a lehetőség.
A nitrót sem nyomod folyamatosan az autódba, csak ha szükség van rá. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest