- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
Forestgreen #27406 üzenetére
Ez ugy nez ki mintha kiszerveztek volna a gyartast az oroszokhoz.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
SLi-ben jo is volna.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Csak nekem olyan, mintha valami gagyi műanyag dobozba lenne beledobva egy venti?
-
blu79
addikt
válasz
Forestgreen #27408 üzenetére
Gondolom az Asus 970 Turbo ellen száll majd harcba
-
blu79
addikt
válasz
,,elég jól néz ki '' de ennyi, mivel ref hűtős melegedő típus lesz, hangos mind egy pórszívó
minimális tuningolhatósággal
-
katt777
félisten
válasz
Forestgreen #20041 üzenetére
A klucskifejezés a "béta időszak"...
Azzal reklámozzák, hogy a "legjobb autós játék", aztán máris nincs benne Ferrari. Maradjunk az Assetto Corsánál, az autós játék, és nagyjából már készen is van (ha csak nem jön egy sokadik update is.
KAMELOT: Az eredmény, az más, de sosem értékeltem "nem nagyon venni észre a különbséget" típusú mentegetőzéseket.
A full grafika legyen full (arról volt szó), ne ultra, de valamiért nem kell PX (AMD tesztek) v. AA, meg egyebek. De, kell, és látni is. Tegyük rá szépen a TX4-et, vagy ami éppen akad.
blu79: Megint?
A múlt héten akkor milyen driver érkezett?
garfield545: 8GB elég, némelyik játéknak kellhet lapozófájl.
Szaby59: A 970 olyan Mátyás király mesés: van is neki, meg nincs is.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
Forestgreen #20041 üzenetére
muhaha, +1
-
daveoff
veterán
válasz
Forestgreen #19748 üzenetére
Igen, az egyetlen hátrány a betekintési szög, a többi szempontból nem rossz a TN-sem, és a 144Hz tényleg érezhető, folyamatosabb a kép, és a tearing is sokkal mérsékeltebb. Ha van még kérdésed, inkább privátban...
-
daveoff
veterán
válasz
Forestgreen #19737 üzenetére
Én 144Hz/1ms TN-t használok...
-
h1mpi
félisten
válasz
Forestgreen #19339 üzenetére
Ez nem erről szól. A rally versenyző se megy le a boltba a WRC autóval.
-
Anubris
őstag
válasz
Forestgreen #18551 üzenetére
Jól néz ki, én mondjuk csak SLI esetén vennék, mert amúgy a hűtésre sok panasz nem lehet ennél a sorozatnál.
-
válasz
Forestgreen #17646 üzenetére
Azt irja mindkettoben 5.2 milliard tranyo van. Viszont az egyikben 1664, a masikban 2048 cuda mag talalhato. Na most ez hogy?
-
bboyflikk
csendes tag
válasz
Forestgreen #14950 üzenetére
Köszönöm akkor valószinűleg sajnos váltanom kell :\
-
westlake
félisten
válasz
Forestgreen #13770 üzenetére
És a GTX 960-nak mi köze van bármilyen formában ehhez a topikhoz?
-
csibuka85
őstag
válasz
Forestgreen #7133 üzenetére
Hát lehet hogy mindíg szétkürtölik a dolgot de mire odakerül a sor gyebgébb lesz mint az nvidia, sokkal gyengébb.
-
válasz
Forestgreen #7133 üzenetére
Pontosan. Ráadásul a valós sávszél, amit várnak tőle első körben az kb 500GB/sec, ami a jelenlegi NV által használt ramchipekkel 512bites vezérlőn elérhető. A zöldeknek nincs más dolga, mint egy energiahatékony 512bites megoldást találni és csókolom. (ha te, akkor énis szerkesztek
).
Bár emlékszem én, h 3 éve mennyire rebesgették, hogy a HD 7900 majd XDR2 vram-ot fog használni, aztán nem lett belőle semmi.
-
davidsone
addikt
válasz
Forestgreen #5937 üzenetére
pöpec darab
-
válasz
ÁÁÁÁ UUUU
Ez nagyon csúnya sárga...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Ennek sose fog bekapcsolni a ventije
Megy az asus lapokhozÓrajel stb info?
Ha tenyleg ugy marad minden mint a "sima" gamingnel, akkor az arabol 980-at vesz az ember vlszg.
-
daveoff
veterán
válasz
Egy ilyen backplate-et dobhattak volna a 980-ra is....
-
rappit4
őstag
válasz
Szép az a hátlap. Kár, hogy a simán nincsen.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
nyilván vagy 20k-val lesz több, ráadásul nem is jut nekünk
Meg is számozhatták volna ha ennyire limitált kiadás -
Anubris
őstag
válasz
Forestgreen #5482 üzenetére
Remélem akkor 970/980-ból is hamar itt lesz a 8 Gb változat.
-
KAMELOT
titán
válasz
Forestgreen #5482 üzenetére
Ez nem válasz rá sajnos! Csak rátesznek 8GB-t aminek nem sok értelme van!
Válasz akkor lesz ha jön a 3xx sorozat! -
daveoff
veterán
válasz
Forestgreen #4984 üzenetére
rendszerigeny.hu jön be a megadott link-re....Ja, ott van a szavazás....
-
KAMELOT
titán
válasz
Forestgreen #4845 üzenetére
Elég nagy baj, hogy kiadnak egy kártyát és cicereg rajta a cucc és nem csak pár darabon!
(#4847) KaiotEch: Nekem ASUS HD7770 DC-nél csinálta ezt introknál, de utána megszűnt a cicergés 2 hét múlva!
-
KAMELOT
titán
válasz
Forestgreen #4842 üzenetére
Nálunk a webshopon mutatja ki mikor vett milyen kártryát. Legtöbben azaz 13-ból 10-en STRIX 970-et vásárolnak!
-
válasz
Forestgreen #4842 üzenetére
Itt processzoros szavazás van csak. Amúgy ki kéne egészíteni a szavazást, hogy és ebből kinek cicereg?!
-
Reggie0
félisten
válasz
Forestgreen #4799 üzenetére
Igen. Ha nagyon gyakori es hangos akkor fennall az eselye, hogy szetrugod. Egyeb modon nem befolyasolja az elettartamot.
-
jones965
Modder
válasz
Forestgreen #4400 üzenetére
Internet nélkül is fellehet telepíteni az eszközillesztőt.
-
h1mpi
félisten
válasz
Van driver még gpu tweak is.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
az meglepő bár én sose használtam CD-t asszem nem is jó az olvasóm
mielőtt meg van a kártya 1-2 nappal mindig leszedem a friss verziót
-
haxiboy
veterán
válasz
Forestgreen #4392 üzenetére
Igen, érdemes kipróbálni olyan helyen ahol nagyon sok FPS-van. PL játék menük, videók esetleg windows élményindex tesztelés.
-
Erdei88
veterán
válasz
Forestgreen #4395 üzenetére
Ha több száz fps-nél, (intro, videó, stb...) hallod az más kártyáknál is előfordulhat. Ha tényleg problémás akkor terhelve folyamatosan hallod kell. Én legalábbis hallottam
-
Erdei88
veterán
válasz
Forestgreen #4392 üzenetére
Termelés alatt jön elő leginkább, idle nem tapasztalható
-
polarzoltan
csendes tag
válasz
Forestgreen #3862 üzenetére
Még mindig bevédi az "intelligens" kapus a labdát?
Pes fan vagyok, köszi -
zack
nagyúr
válasz
Forestgreen #3811 üzenetére
De kevés, viszont nekem is e körül dobott a 970 alapon.
-
törölt tag
válasz
Forestgreen #3799 üzenetére
Elméletileg egy 970 Strix GPU power consumption = ~ 166 Watts Szerintem el kellene bírnia.
h1mpi Ne csináld!Mert jön a trolloló!!
-
ScomComputer
veterán
válasz
Forestgreen #3790 üzenetére
Köszönöm!
Más: Gianni-nál, van 980 ref! -
Asbee
veterán
válasz
Forestgreen #3776 üzenetére
Igen az. Majd én is azt fogom.
Amúgy: +200mhz már driver restart +150-stabilnak tűnik közötte lesz valahol alapfesszel a vége. Memória majd utána.
-
válasz
Forestgreen #3664 üzenetére
Akkor még1 ok a kevésbbé sietős hozzáálláshoz
Bár valszleg Blizzard játékokban elég lenne.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Forestgreen #3356 üzenetére
Igen, úgy állítod be hogy addig mész vele -ba míg a boost orajel megfelelő nem lesz.
Mellette nyomatsz vmi terhelő cuccot ablakban így mindig láthatod az aktuális boostot. -
gainwardgs
veterán
válasz
Forestgreen #3352 üzenetére
Evga precisionnel lehet mínuszba menni.
-
DigitXT
félisten
válasz
Forestgreen #3331 üzenetére
Nem lep meg, mert ugye én sem.
Mondom, azért több lépcsőben összevethető,
bár időközben a driverek is fejlődtek... Max. megnézem, hogy itt miket posztolnak
a tagok, s én is lefuttatom azokat a bencheket. Az már elég konkrét lesz. Tudom,
függ a procitól is, és abban is generációs(!) hátrányban vagyok (retró a gépem na),
bár ahogy a mondás tartja, a lóerők hiányát bátorsággal pótolom. Tuningos 920. -
DigitXT
félisten
válasz
Forestgreen #3327 üzenetére
Nézd, nekem ezeket nem kell magyaráznod az SLI-ről, nem most tervezem venni az elsőt, és kell róla gyorsan lebeszélni.
Volt GTX285-öm, amikor már kevés lett, vettem mellé egy másikat, és bőven elvoltam az SLI-vel, aztán jött egy játék, ami nem támogatta az SLI-t, így nem futott úgy, ahogy elvártam volna, ezért cseréltem az egész hóbelevancot az 580-ra (200K körül volt, mert gyári vizes, volt egy kis "felára" sajna*
), ami egymagában hozta a GTX285 SLI szintjét, nagy megelégedésemre: eltekintve az extra kiadástól, teljesen jó vétel volt! Aztán jött az 580 mellé is egy pár (akkor már "csak" 150K körül kellett ráköltenem
), ahogy írtam, azóta NEM volt (és jelenleg sincs amúgy) teljesítménybeli gondom (nem játszom minden játékkal), így nem is nagyon hatottak meg az időközben kijövő újabb generációk. A ShadowPlay lehetősége a 780-on már azért elgondolkodtatott, a 970 teljesítménye (és a kifejezetten alacsony fogyasztása!) meg már de pláne.
AMD-n keresztül szerintem nem kéne összehasonlítani, csak nV vonal érdekel most (a GTX285 óta: előtte ATI only voltam
): a 680 biztos, hogy gyengébb az 580 SLI-től, de a "hol van tőle" az bizony (bár érzem az utalás jellegét) kérdés.
Ez a mondatot így csak az érzéseimmel korrelál kvalitatíve: kvantitatív eredményt meg mérések adnának.
*: viszont mivel "álomkártya" volt akkor, kvázi megérte.
És azóta is imádom, hogy néma csendben tevékenykednek. (Coil whine hírből sem, pedig ez is EVGA.)
-
DigitXT
félisten
válasz
Forestgreen #3320 üzenetére
Szerinted, vagy tesztek szerint is? Jócskán? 10% már annak számít?
(Nem tudom, most hasra ütöttem - elég nehéz összehasonlító teszteket
találni több generáció közt, mivel az új tesztekben már nem veszik elő a
régi kártyákat, de pláne nem SLI-ben. Több fázisban lehet összevetni, pl.
valahol mértek 580 SLI-t 780 Ti-vel szemben, aztán 780 Ti-t a 970-nel.)
-
Blaise
veterán
válasz
Forestgreen #3240 üzenetére
Na berendeltem végre egy Gigát, ha már a strix nem fér be
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Forestgreen #3209 üzenetére
Nem feltétlenül kell drága házat venni. Én mikor összeraktam a gépet, a házon spóroltam a legtöbbet. Talán 20 font volt. Akkori árfolyamon 7000 forint körül. Igaz kicsit meg kellett moddolni, vinyókeret ki, mert nem fért be a 680, meg kicsit fűrészelni kellett, hogy hátul el tudjam vezetni a kábeleket, de amúgy tökéletes.
Itt van még gpu nélkül. -
Hunner
senior tag
válasz
Zalman Z9 U3-ba pl nem fér be, 19 ezer forintos ház, kiváló szellőzéssel.
Corsair Carbridge 200R-be szintén nem fér be, 18ezer forintos ház, szintén kiváló szellőzéssel.
A 300R-be mondjuk befér, de a HDD/SSD keret terhére, szóval nem pálya.
Full tornyot meg nem veszek.Én ezért vettem végül Strix-et (meg mert abból lett legelőször készleten, mikor ültem az ipon fölött 2napot
)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
A minőségi és a nagy ház fogalma nem egyezik...
-
Zsmester89
őstag
válasz
Forestgreen #3196 üzenetére
Mert a non-refesek hűtése 30%-al jobb, annyival halkabbak is és van mikor adott részeket(memória pl) minőségibbre cserélnek.
-
viktor82
őstag
válasz
Forestgreen #2949 üzenetére
Nem ,ami a procit ,frame-t monitorozza!
alice90 én is azt használom
-
gainwardgs
veterán
válasz
Forestgreen #2718 üzenetére
Hát trémarkban kb igen, játékokban nem tudom játékbencheket eddig nem nagyon linkeltek
ricsard444 +1
-
gainwardgs
veterán
válasz
Forestgreen #2716 üzenetére
-
HSM
félisten
válasz
Forestgreen #2540 üzenetére
Átlagban nem sok, de CPU-limites szituációkban, minmum FPS-en többet hoz, mint 100-200Mhz procituning, vagy mint bármennyi GPU-tuning.
Persze, a szokásos móka megvan, akinek 1600-asa van, és csak bencsmarkhuszárkodik, és életében nem próbált gyorsabb ramos gépet, az persze válltig állítja, hogy felesleges és nem jobb.
Meg lehet nézni a grafikonokat tuningolatlan 780Ti-vel, (ugye, ezen még 20-30%-ot lehetne pofa nélkül húzni) mit alkot, és ezek csak az átlagok, és csak 4,4Ghz-es i5 4670K: [link].Asszem kb. ennyi, amennyinek erről a témáról egy VGA-s topikban helye van.
Válaszokat pls. a Haswell topikba, itt nem fogok reagálni/OFF-olni.
(#2543) players111: Nincs nagy különbség a CL11 és Cl9 között. A sávszélesség nem igazán függ tőle, a magas CAS-t meg kompenzálja az órajel.
Nem vagyok gazdag gyerek sajnos, hogy 16GB-ból ennél jobbat vegyek.
Így is igencsak van különbség, mint írtam.
-
szasanyi
félisten
válasz
Forestgreen #2547 üzenetére
Talán nem a TF4 áráért kéne adniuk, hanem legfeljebb -10k-val alatta. Még abban sem vagyok biztos, hogy a 110,5k-s TF4-es kártya linkjét nem azért törölték, hogy előbb ezeket adják el.
Így, hogy az nem elérhető van némi esély rá, amellett nyilván semmi.
-
szasanyi
félisten
válasz
Forestgreen #2540 üzenetére
Mert nem is az. Én iGP-vel is próbálta a 2400Mhz-es RAMokat, csak a tesztprogrammal tudtam némi különbséget kimutatni az 1866-hoz képes, egyébként semmi különbséget nem tapasztaltam.
-
szasanyi
félisten
válasz
Forestgreen #2536 üzenetére
Aztán mi ez a SilverComp? És garancia miért 12+24 hó?
Csak nem 1 évet vállalnak, a maradék kettőt meg úgy intézi a vevő ahogy tanulta?
-
boogie84
veterán
válasz
Forestgreen #2530 üzenetére
De ki rendelné meg a ref kártyát ha csak egy ezressel olcsóbb?
-
Reggie0
félisten
válasz
Forestgreen #2518 üzenetére
En ugy vagyok vele, hogy ha a memoriahoz akarok nyulni, akkor mar inkabb bovitek 32G-re es akkor sokkal tobb lesz a cache, vagy akar ramdrive-ra is mehet 1-2 jatek es nem az SSD-rol kell toltogetnie. Bar ez sem hoz sokat a konyhara, de meg mindig tobbet. mint a 2000-res ram.
-
cristijAn
tag
válasz
Forestgreen #2419 üzenetére
Mindenképpen várok!
De úgy néz ki az a ház lesz amit tegnap beszéltünk
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Forestgreen #2419 üzenetére
Én azt megvárom, hogy 100 alatt legyenek, az lélektani.
Mire a Witcher 3 kijön, pont jó is lesz.
-
warcat
veterán
válasz
Forestgreen #2415 üzenetére
Nem szoktam beledumálni ki mire költi a pénzét,de ingyen postázok egy pofont annak aki ennyiért veszi meg
110-115 lenne az ára,ha sürgős teljesen érthető ha rádobsz pár ezrest,de ez már..
Ez volt már?hétvégén már linkelve lett a külföldi verzió azt tudom: Csökkent az AMD Radeon R9 290 és 290X listaára
-
szasanyi
félisten
válasz
Forestgreen #2374 üzenetére
Túlzottan nem lepődtem meg, mert abban a boltban még sosem vásároltam mivel mindent olyan áron találtam, amiket min. két másikban van (jóval) olcsóbban megkaptam.- És hát a "jó" magyar kereskedői mentalitás megint tetten érhető.
zack (#2380): ésszerűen hangzik (ez is), de én nem mennék bele ilyen részletekbe, mert nincs elég tárgyi tudásom sem egyéb fontos információk amik alapján ez valóban tudható.
Először is mindig van sok tecnoblabla-marketig amivel el köll adni az adott hw-t (lehetőleg jó drágán ugye) ami egyúttal valószínűnek tűnő magyarázat is. És itt még azt is külön kell(ene) választani, hogy ami nem blabla az a valóságban tényleg fontos-e, valódi előnnyel jár-e?
Másodszor nem várok én csodát de azt igen, hogy hogy ha veszek egy új, és drága hw-t akkor NE magyarázat legyet a hibátlan működés helyett. Csak ennyi. Ha ezt nem tudják garantálni akkor egyelőre nem veszek ilyet, végül is a valódi szükséglettől nagyon messze van.boogie84 (#2384): sajnos ez megy, szinte mindenhol: iPON, PCX esetében tutira, szinte naponta (vagy akár óránként!) változik egy-egy termék ára és a hozzá tartozó gariidő! Vicc az egész... egy rossz vicc.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Forestgreen #2392 üzenetére
Én nem csodálkozom rajtuk, tegnap amikor megrendeltem a GTX 970-et abból a 40-es készletből épp arra gondoltam, hogy az ipon milyen hülye, mert egy 10-essel drágábban is megvettem volna (simán elvitték volna úgy is), és sztem mások is. Kereslet-kínálat. Persze ez a 140 már tényleg elszállt ár.
-
Erdei88
veterán
válasz
De szerencsére csak 2év garancia van rá
-
zack
nagyúr
válasz
Muhaha. És még nincs vége. Lesz aki rá fog licitálni kisker szinten.
-
boogie84
veterán
válasz
Anyagilag valszeg nem is lesznek ott ahol az ipon!
-
szasanyi
félisten
válasz
Forestgreen #2372 üzenetére
Először is választék kellene, normális árakon. Most ritkán van, és inkább csak kártya, mert ezek nem normális árak... számomra biztosan nem.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Forestgreen #2312 üzenetére
Memória mehet még. Nekem kb 1525-2000et bír. Alapfeszen, de a +fesz se segít.
-
Zyrius
aktív tag
válasz
Forestgreen #2294 üzenetére
Szia,
Légyszi mondj pár szót a kártya hangjával kapcsolatban!
Coil whine-t tapasztalsz?
Alap venti hangja milyen? mennyire hallani a többi venti mellett? És ha kikapcsolod a ház ventiket, mennyire hallható? Tudom, hogy ezek szubjektív kérdések, de nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre!
Ha lenne ebben a kártyában 0db fan mode tuti nem gondolkoznék, hogy asus vagy giga! -
gainwardgs
veterán
válasz
Forestgreen #2303 üzenetére
Procinak minimum 4.5ghz
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Forestgreen #2305 üzenetére
Memóriát küld meg aztán fog az emelkedni. Procit akár vissza is veheted, akkor is valleyben ugyanazt kapod.
-
kovsol
titán
válasz
Forestgreen #2303 üzenetére
Valley meg a proci limit?
Pont, hogy a valley és a heaven jóformán meg se mozdítja a procit.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Tuningot
Adjál neki kakaót -
zack
nagyúr
válasz
Nekem ez a kártya tetszik a legjobban az elérhetőek közül.
Grat hozzá! -
#Morcosmedve
veterán
válasz
Forestgreen #2296 üzenetére
Nah grat! akkor eredményeket akarunk!
-
Dreamie
őstag
válasz
Szép grat, mellesleg a ház belül nagyon szép, tiszta, rendezett! Használd egészséggel!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Forestgreen #2252 üzenetére
Mindegy, nem a mosolyra reagáltam, hanem a cikkre.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Forestgreen #2250 üzenetére
Ez miért jó? Nyilván hajszállal olcsóbb lesz, de aki ennyit költ rá, megveszi a "rendeset".
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
Forestgreen #2234 üzenetére
Persze, mindenkinek más, nem az msi-t akartam védeni
. Nekem ez jött le.
-
h1mpi
félisten
válasz
Forestgreen #2229 üzenetére
Kicsit MSI utánérzés a design a piros miatt.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Forestgreen #2049 üzenetére
És ha ezt tudja 28nm-en a Maxwell mi lesz itt 14nm-en
2ghz-es órajelek 150 watt alatt
-
Alice90
aktív tag
válasz
Forestgreen #2004 üzenetére
Ott a pont!
-
Rathrol
senior tag
válasz
Forestgreen #1982 üzenetére
Ez durva érték!
Egyenlőre nekem jó ilyen órajele bőven, csak kíváncsi voltam mire képes de úgy látom simán felhúzhatom GTX 980 teljesítményre!
-
Sage83
aktív tag
válasz
Forestgreen #1979 üzenetére
Ez ilyen!
Én sem bírtam volna ki ,h ne rendeljem meg!
Ahogy meg lesz a teljes összeg amit rá szánok már repül is a kosárba az új kari!!
yodamester10: Ebben bizony igazad van 100%-ig!! Ki akartam hagyni egy generációt,mondván h elég lesz a kis 270x toxic játszani!És majd veszek valami izmos kártyát ,ha már nagyon kevés lenne a toxic!
Most meg akarják venni a toxicot oda adom vagy rajtam marad...
-
Erdei88
veterán
válasz
Forestgreen #1951 üzenetére
Megjelenéskor 110K, később 115K volt, akkor már Borderlands-el, majd 120K az Asus... biztos így is fogy
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Forestgreen #1938 üzenetére
h1mpi beindult
2-őt is vett
(#1936) Forestgreen: nem értem a fórumot, már nem egy emberke vett, hogy miért nem ír be semmit, ha nem is ért a tuninghoz, pár mérést tudna csinálni pl 3DMark11-ben P score-ra és nézné közben monitorozva, hogy mennyire tartja a gyári órajelet, meg, ha szoftveresen tol a TDP limiten, hang, stb... én ezeket mindig beírtam...
-
TomiLi
addikt
válasz
Forestgreen #1932 üzenetére
Simán! Egy ágon van a 12V. Bőven.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Forestgreen #1932 üzenetére
El lesz simán 48A-es a 12V-os ágad!
(#1933) Tarill: én is arra várok, bár giga ellen voltam, mármint a 7xx-es szériában, a G1 elég jónak tűnik... no meg még az MSI970 érdekel
(#1935) Rathrol: magyar leírása nem is lesz
eu.evga.com-ra kell belépned, ott regisztárlni a kártyádat, aztán megnézni a step up programot, aztán le van irva mik a lépések, ha tényleg lehet.
Hátlapot is lehet elvileg, nem tudom, hogy step up+hátlap megy-e+hogy jó e az FTW-re.. az FTW engem is érdekel, de TDP limites, legalább is biosban mindenképp. -
Tarill
őstag
válasz
Forestgreen #1904 üzenetére
akkor addig kivàrok
aprós bazàrosoknàl remèlem lesz 100-110 között mert az a plafon
-
h1mpi
félisten
válasz
Forestgreen #1907 üzenetére
109.999 Ft volt most. Lehet 1 perc volt, mert nekem az email volt 4 perces
980 nagyon nem éri meg az árát. 7XX szériánál nem volt ekkora difi.
-
Rathrol
senior tag
válasz
Forestgreen #1760 üzenetére
Hát jah, de elején én is féltem attól hogy youtube videók alapján nálam is fos lesz...de nem így lett szerencsére!
-
h1mpi
félisten
válasz
Forestgreen #1747 üzenetére
Azért ez nem igaz, hogy felesleges
Nem sokat számít, de azért nem "tárolja".
-
Ukeve
tag
válasz
Forestgreen #1738 üzenetére
Gigabyte GTX 970 G1 Gaming
Ott van az adatlapján. -
h1mpi
félisten
válasz
Forestgreen #1637 üzenetére
Kap a Strix egy custom biost és el is fogy a power limit hátránya
-
warcat
veterán
válasz
Forestgreen #1629 üzenetére
Konkrét,erre a kártyára vonatkozó ok nélkül persze
Nekem is volt Giga lapom 2007 táján,behalt,fujj xar!
Hamár overclock.net [link] -
Sage83
aktív tag
válasz
Forestgreen #1623 üzenetére
Úgy legyen!
-
h1mpi
félisten
válasz
Forestgreen #1618 üzenetére
Nem preferáljuk, azt lehetett kapni az első két hétben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest