- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Long Man
tag
válasz
raubisoda #13160 üzenetére
Némi driver telepítgetés után sikerült megtalálni
a magas "GPU Core base clock" hiba/tünet okát.Nem csak a 375.70-es diverrel, hanem a 375.63-assal
is produkálta a magasabb, 721,4MHz "base clock"-ot.A még eggyel korábbi WHQL - 373.06 - driverrel minden OK.
(tehát a magas(abb) alapórajelet 375.xx driverek okozták)Szépen visszatér a GPU alapórajel 135MHz-re.
(és az alap TDP is csökkent)(Win7 x64 SP1 és Giga GTX960 4GB)
-
Long Man
tag
válasz
raubisoda #13160 üzenetére
Akkor ez valami új "bug" vagy "feature" lesz az NVIDIA-tól
Már láttam ~570MHz-t és ~680MHz-t is alapnak, de többnyire 721,4MHz-t mutat a GPU-Z.
Próbáltam utánanézni, de egyenlőre még nem panaszkodnak rá külföldi fórumokon.
(vagy nem voltam elég alapos)Pedig jó lenne tudni, hogy ez mit jelent ill. van-e értelme visszatenni e miatt egy régebbi drivert.
-
MrDerekas
addikt
válasz
raubisoda #9392 üzenetére
Akkor hajrá, és kitartás addig is
(#9393) dethroner Ahogy Csupingo kolléga is írja, külön kell telepíteni, illetve régebbi játékok maguk is telepítették és/vagy szedték le a követelményüknek valót és installálták azt.
Hja, régi szép idők, mikor még a cerka ezren pörgött ddr ramok között, s végre elindult a Most Wanted telepítő, és akkor... felröppent, hogy szükséges a directX telepítő futtatása, utána természetesen restart, majd igen örömködve, hogy na most... és jött is a .net keretrendszer töltése és telepítése... Rosszabb napokon, hörgő-zörgő dvd rom-al akár egy órát is igénybe vehetett a JÁTÉKDe megérte!)
-
MrDerekas
addikt
válasz
raubisoda #9388 üzenetére
Akár ez is ok lehet. Mondjuk nem tudom volt-e áramszünet, de olyankor történhet, hogy valami leíró, sérülten rögződik a rendszerben ez pedig instabilitást, hibát okozhat. Egy rendes restartnak illene ezt ugyan orvosolni, de hát az élet nem ilyen.
Most én szurkálom a ködöt... Na de, lényeg hogy most jó. A helyedben én tennék egy próbát a driver frissítéssel, viszont akár a következő verziót, vagy esetleges hotfixet is megvárhatod. Nem hiszem, hogy bármit is veszítesz, ha nem az aktuális legfrissebbet használod.
-
MrDerekas
addikt
válasz
raubisoda #9379 üzenetére
Én tegnap frissítettem. Este 2-3 óra Crew, ma is mióta hazaértem folyamatosan megy a gép és semmi ilyesmit nem tapasztalok. (Ez a képeltűnős eddig ájemdé betegség volt, tudom mert sapphire kártyát koptattam karácsonyig
Lehet megtetszett a zöldek fejlesztőinek és ők is belevették a keretprogramba...) Igazából nem sok gondom volt eddig a driverekkel, egyik oldalról sem. Ez a piros féle böngészős driverleállóshelyreállós hiba is ritka volt.
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
raubisoda #9045 üzenetére
a VGA VRM része "ciripel" nagyobb terhelés mellet, ezt a tápból is felveheti, de az alaplap is lehet ludas, de a VGA-nak is hajlamosnak kell rá lenni, nekem 60FPS mellett is adott egy gerjedő hangot a 960 2GB/4GB is, nem kellett 400 FPS
a GTX 950-em meg egyáltalán nem gerjed
weird noise -
törölt tag
válasz
raubisoda #8686 üzenetére
Sikerült beállítanom egyedi profilt. Így játék alatt max 53fokra ment fel kb 60%-os fordulat mellett. Ez így tökéletes is lenne csak a precision x nem hajlandó elindulni a windows-al együtt. Külön el kell indítani de utánna tökéletesen szabályoz aszerint ahogy beállítom.
-
Grafirka
őstag
válasz
raubisoda #8475 üzenetére
Nem szellozik jobban
Az alsotapos hazaknak lenyege , hogy a tapegyseg el van valasztva a hazban keringo levegotol. Tehat alol beszivja (jo ha van porszuro ) es egy "mozdulatbol" ki is tolja hatul. Ha a haz belseje fele mutat a ventilator, akkor a hazban levo, a tobbi alkatresz alltal felmelegitett levegot fogja beszivni.
-
4264adam
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sweet.tv - internetes TV
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- RAM topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest