Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pmheros

    senior tag

    válasz csucsbicep #5461 üzenetére

    nem is tudom hogy írjam le hogy ne sértsek meg senkit.
    Ahogy én észre vettem a két legelterjedtebb márka ebben a topikban az MSI és a Gigabyte. Épp emiatt elég sokszor le lett írva már hogy melyik milyen előnyökkel bír hangerő vagy egyéb más tulajdonságok terén. Csak kicsit már unom hogy tapasztalt PH!-soknak kell folyamatosan felhívnom (nem csak itt) a figyelmét annak a nagyon hasznos kis keresőnek a használatára amelyet a PH! fórummotorja biztosít a számunkra. Szeretem ha egy fórum hétről hétre nem ugyanazokkal a kérdésekkel van tele, hanem néha gazdagodjunk új információval is.

    "a hűtése mennyire hangos" mondatod mozgatta meg a fantáziám. Erre akartam építeni egy színes hozzászólást. Természetesen a mondanivaló fontosságának megfelelően szigorúan OFF -ban és a helyzet komolyságát hivatott módon kellő mennyiségű smiley-kal ellátva.

    Igen, a venti megáll, miután lekapcsoltam a gépet mind a kettő. Ez egy limitált példányszámú dedikált példány, extraként és plusz felárral jutottam hozzá. ;] Be ne kajáljátok már, az előző hozzászólásom egész szövegkörnyezetből süt le a hülyeség.

    Nem, a venti nem áll meg. Ha ilyet tenne nem lehetne gépben, csak gariban.
    "A hűtése halk és megbízható ."
    Inkább MSI -t javaslok én is, nem a saját tapasztalatom, hanem az itt korábban mások által leírtak alapján.

    nem vagyok tökéletes

Új hozzászólás Aktív témák