- Motorola G86 - majdnem Edge
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
imre687
tag
Sziasztok.
Adott egy MSI Gaming x-es 1660TI-s kártya.
eladó szerint hibátlan. Szerintem haza hoztam és GTX 1660S volt előtte azt a drivert nem töröltem le és arra ment a GTX 1660TI és úgy rá a driver. elsőnek néha 1 másodpercre fekete kép és piros csíkozás és annyi volt a gond. Gondoltam Win reinstall és tiszta driver és meg oldja. Azóta nem csinál ilyet, akkor lehet driver hiba volt? eladó szerint valami nem oké az egyik display port csatival de nálam minden hibátlan minden port mindenhogy. -
imre687
tag
sziasztok.
lenne egy olyan kérdésem, hogy most vettem egy Dell GTX 1660S kártyát. Nincs a VRAM-om semmi thermal pad és láthatóan a videókban a hőfok fel kúszik 100fok-ra is. nekem kicsit meg van sárgulva a nyák/alaplap de teljesen hibátlanul üzemel a kártya. van mitől félnem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- VR topik
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest