- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Ezt a négy csavart kicsavarod és kész.
Sokat javítanak egyébként a hűtésen, ha a backplate és a burkolat nem lógna a bordák útjába, de hát biztos átgondolták, hogy a "jó kinézet" fontosabb a funkcionalitásnál.
-
Sipoka
csendes tag
Teszem azt 1980-ra akarod belőni a frekit 0.925 mV-on akkor azt az egy pöttyöt húzod oda utána alákattintasz vagy felé vonalban az üres helyre shift nyomva tart és húzod jobbra az egeret úgy, hogy bal egér nyomva tart.Szóval klasszikus kijelölés.Ha kijelölted a többi pöttyöt is akkor dupla enter, de shift még mindig nyomva.Nem mindig veszi be, kicsit szórakozni kell vele.Képeken példa.
Fentebb említettem, hogy Cyberrel tesztelgetem és arra jutottam, hogy egyszerűen nem éri meg max-on járatni még így sem a kártyát...Mármint alulfeszelve. Persze ez az én hülyeségem, de mikor 2K körül pörög a gpu fogyaszt ugye 100 W körül és kisajtol magából adott területen 50 fps-t.Viszont ha lehúzom 1620 Mhz 0.700mV-ra (gpu-tól függ, hogy mennyit bír el 0.7-en nálam már 1635-nél elhasal) akkor a fogyasztás 60 W körül mocorog és az fps 43-44.Semmi hangja ilyenkor a kártyának a hőfok is 50 vagy még annyi se.Amilyen tuti vga árak vannak aszem én maradok ennél az eco módnál...Persze ha kell a max. kakaó akkor 2 kattintás és a másik profil be van töltve. -
Huss
csendes tag
https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-1660S-Super-vs-Nvidia-GTX-1650S-Super/4056vs4058
Én it szoktam összehasonlítani
-
Huss
csendes tag
Szerintem egyszerűen kezd kimenni a forgalomból, a 1660-as egy sokkal keresettebb kártya, és ár/érték arányban is nagyon jól teljesít.
Ha a DVI csati miatt vennéd ezt, azt könnyed áthidalhatod egy HDMI-DVI vagy DisplayPort-DVI kábellel, a 1660-ast én is HDMI-DVI kábelosszal használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- ÚJ! Gigabyte Gaming OC RX 9070 XT 16GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest