- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Azt értem, hogy tetszik, de ha a helyszűke nem feltétlenül indokolja, lehet nem ér annyit a dolog. Egy sima matx ház lehet ettől az egész szenvedéstől megóvna.
A gainward pegasus ugyanaz, mint a stormx. Baráti társaságban van, nincs vele gond, panasz rá kicsit több mint egy éve van használatban. Egy fractal design core 1000-es házban van, ami jól szellőzik.
A 15napos elállás pont erre jó, csak bírd idegekkel és idővel.
-
MZsoltee
veterán
-
MZsoltee
veterán
Nekem több ismerősömnek is van stormx-e ami ugyanaz mint a pegazus. Nincs különösebb gond velülük. Én a 2 ventiset vettem Ghost néven, de a Super változatot. 80k körül lehet venni 1660 Supert is, ami majdnem 1660Ti szint. Nem GDDR5-ös ramok vannak rajta, hanem GDDR6.
Az RX ér 20-25-öt is. -
Dark KillerX
addikt
Szia én egy 1060 6Gb-ról váltottam anno , és nem bántam meg , te cirka kb 30-35% fogsz gyorsulni , vhol még többet is A másik pedig , hogy mivel ezek az 1660-ok gyárilag nagyon visszavannak fogva , még további 10-12% többlet is lehet bennük , persze a tuning mindig lutri.
Az általad említett játékok közül a Doom-t megeszi simán [link] , max az árnyékokat és esetleg kisebb AA-t használsz , illetve a Cod-nál is hasonlóan picit visszaveszel mondjuk az AA-ból [link] , és esetleg dobsz egy kis OC-t , ott mindjárt nyerhetsz pár fps-t.
Azért halkan megjegyzem az a proci eléggé kevés lesz ahhoz a vga-hoz sztem.
Itt 480-hoz hasonlítják , szóval ennél még gyorsabb lesz [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest