- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eike
csendes tag
válasz
Ediva8 #18035 üzenetére
Nekem Chieftec 550 van, AMD 7850 CPU, 4x1Gb ram, 4 winyó, GTX 280 és simán viszi. Volt hogy betettem mellé egy GEF9600GT-t és úgy is 398W-ot evett az ebatta. Hamost belevesszük, hogy egy JÓ táp (amilyen szerintem a CT is) 80% körüli hatásfokkal megy, akkor 260-nak elégnek kéne lennie a 450W-nak. Persze, ha 140W-os TDP-s procid van, akkor az már más kérdés... a többi hw-t is figyelembe kell venni... szerintem
-
Eike
csendes tag
Tényleg két monitort használok egyszerre.
A 3d settingben van olyan hogy multi display beállítás, és van multi display/single display/és most a legfrissebb drivernél egy olyan hogy compatibility mode.
Általában az egyiken film megy, közben a másikon munka, de néha ha játékra adom a fejem, akkor csak az egyik monitort használom. Melyik beállítás lenne a legoptimálisabb? -
Eike
csendes tag
Debrecenben nekem is sikerült venni MSI GTX 280 OC-t 49e-ért.
Csak áramban lezabálja a gatyámat is. Win7 alatt a gép 210W-ot eszik üressen. Az everest szerint nem megy le 2d perforance módba. Afterburnerrel sikerült a feszkót meg mindent lecsökkenteni ha nincs rá szükség, de szerintem menne ez még lejjebb is. Esetleg Afterburnerhez nincs valami okosság, amivel még lejjebb lehet venni a teljesítményt, ha nincs rá szükség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- TV antenna és jelerősítés
- Háztartási gépek
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest