- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barney™
aktív tag
válasz
Bulitt #19051 üzenetére
Soha nem értettem miért kell erőltetni ezt a visszaolvasás dolgot.. ez egy szakmai fórum, ahol lehet segítséget kérni és lehet segítséget nyújtani. Ha vkit nem érdekel annyira a hardver részletekbe menően, viszont van egy egyszeri problémája akkor miért szenvedjen és olvasson 19051 hozzászólást végig. Akit érdekel a dolog az meg úgyis elfogja olvasni a hozzászólásokat. Vagy csak nincs ideje rá. Itt a karácsony, megy a kapkodás, alig van az embernek ideje bármire, sietnie kell a vásárlással...
Na mindegy, csak szerintem sértő hogy idiótának nevezted, csak mert kérdezett pár dolgot, ami számodra egyértelmű, és ezért letámadod.. Ha segíteni akarsz, (márpedig akarsz, mert hozzászóltál), akkor szerintem olyan formában tedd azt, hogy az összhatás a PH! sorain ne mutasson rosszul, és ne kelljen, egy magam fajta fórumolvasónak rosszul éreznie magát a hozzászólásodtól. Csak ennyit akartam elmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest