- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ@n!
tag
Holnap ismét szellőztetek és megpróbálok 21k-t csinálni
-
Đ@n!
tag
nah ide is beírom mit ment a a szerzeményem
[link]
-
Đ@n!
tag
válasz
joshua7 #11524 üzenetére
Club3d Radeon HD4870-em volt vmi oc. És rögtön szar volt. Még nem is húztam 10-15 perc játék után elkezdett sakktáblázni! Egyrészt ezzel magasabb graffon tudok játszani az 1-etlen játékkal amivel most játszok GTA4 (ugye több a ram rajta) másrészt van benne physx ami haszosnak tűnik a jövőre nézve. Jah és nem száll le e tököm a "zéroterm" nevezetű szartól amit rátettek hogy az majd hűűű lehűti, csak arra nem gondoltak h hangos, mint a traktor és közbe még melegszik a szerencsétlen kari.
Szerk.: Mert nem bírom megállni, hogy ne reagáljak rá. Hardver oldalak tesztjei sose értek semmit. Ti is QX9650-el tesztelitek őket hol lesz olyan 1 mezei usernek? Mért nem írjátok le azt, hogy az új driverekkel mii a helyzet? Ki se próbáljátok a dolgokat utána, 1x leteszteltek valamit és ha akkor szarabb, akkor most is annak kell lennie. Érdekel mi lenne a helyzet 8.12VS180.xx driverekkel.
-
Đ@n!
tag
Üdv mindenkinek ma beléptem a clubba
Egy XFX GTX260 216Sp-vel. A 4870 után ez a kártya felüdülést jelent minden szempontból. Ahhoz képest, hogy ezt szidja mindenki, a másikat meg a fellegekbe emelik. Futtatam is 1 3DMark06-ot tegnap este itt az eredménye:[link]
-
Đ@n!
tag
válasz
TazLeacher #725 üzenetére
Azért nem kell leoltani azért mert az ATi-nak jobban teccik a képe utána lévó mondatrészt kihagytad az nV gyorsabb... Szted mért volt 8800GT-m?8800GTS-em... amikor járszottam nV volt a gépben most megelégszem egy 3870-el is ...
-
Đ@n!
tag
Hát azért ne haragudjatok de én nem hiszek az ien kiadás előtti teszteknek sose, mert általában FAKE-ek... majd akkor beszéljen mindenki ha itt lesz a kari az asztalon
én is olvastam oan tesztet 4870-ről h very high meg minden crysis alatt 70fps míg a 9800GX2-nek 35-40 most akkor mondja azt vki nekem h ez igaz ...
Ezért én lehet h maradi vok de majd akkor vélekedjünk vereségről nyereségről amikor már Tényleges valós tesztet látunk
Szvsz én atit jobban szeretem mert szebb képe van win alatt meg dúsabb színek(pl.: mostanában inkább netezek) viszont ezzel szemben az nV gyorsabb a gémkben
Szerk.: Azért az ien nV hivatalosnak tűnő teszteket zöld háttér nV logó megnézném ki csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest