- Magisk
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
szucsinka #8758 üzenetére
Köszi!
Ismerem őket, tényleg rendesek.
Azt hiszem a XVI. ker. Cica u.-ban vannak egy családi ház magas földszintjén.
Nagyon bújom a teszteket, és eddig a Belkin-t találják mindenhol a legjobbnak. Az ár nem mérvadó, mert 2-3k van közöttük, ami ezen a szinten elenyésző. De lehet ha nem kapom meg olcsóbban a Belkin-t, akkor lehet kimegyek kedden a Cica utcába.ui: Tedd off-ba a kapcsolódó hsz-eket, mert nem a topikhoz, és a GT200-hoz tartozik.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
szucsinka #8746 üzenetére
Nagyon köszönöm az ajánlást, vagy ilyenem lesz, csak az a gond hogy nem nagyon tudom hol megvenni, a PC Gear-be meg várni kell rá 1-1,5 hetet, mert meg kell rendelniük.
Elsődlegesen megvárom a hétfőt,[mert ez a vezérlő a No.1], és úgy néz ki hogy az eredeti ár (10k) töredékéért fogom megkapni, én olyan 6-7k-ra saccolom.
Ha nem jön össze, akkkor marara a Cyber Snipa...Megnézem hol lehet még kapni Snipa-t, hogy ne kelljen rá várnom 1,5 hetet, ha a Belkin Nostromo n52-öt nem kapom meg jó áron.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
boogie84 #8737 üzenetére
Én is most 260 OC-t fogom nyúzni még egy fél évet vagy lehet többet is, aztán utána veszek valami csúcs VGA-t ha lesz rá keret. Mert ki tudja mit hoz a 2009...
Márciusban motor vizsgáztatás, és nagyszervíz, ami elég zsebbenyúlós mutatvány lesz. Utána ha összeszedtem magam anyagilag, lecserélem a VGA-t, feltéve ha indokolt lesz.
Off: [Ezekről tudtok valamit?]
Szeretnék venni speckó billentyűzetet, hátha jobb lenne az irányíthatóság az fps gémeknek... viszont kurva drágák, és elbizonytalanít hogy érdemes e.Valaki használt már ezkhez hasonlót?
3 tipus között vacilálok:Cyber Snipa Game-Pad V2
Revoltec FightPad Advanced Steel Grid
Zboard - Z-FANGVéleményeket várok...
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
laragirl83 #8583 üzenetére
Még jó hogy DX9 és DX10-be futtattam, és DX10.1-be nem...szóval tök jól össze tudom most hasonlítani.
VinoRosso: Ott van az is hogy Vista X64...
-
Beowulf_78
addikt
Ha még nem volt...
Unigine_Tropics-1.1 DX10.1 benchmark -
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #8399 üzenetére
Megint nem csináltad jól fater...itt maradsz a nagy "játékdömpingre" egy 8600 GT-vel?
Vagy ha az új szériás kártyákat várod...sok felárat fogsz fizetni értük, mert Nov. végétől az árak az egekben lesznek egészen karácsonyig. Az okosabb lett volna ha vársz februárig, addig játszol, februárban meg eladod bukó nélkül amennyiért vetted. Ez lett volna a jobb megoldás.Kicsit meg kellene nyugodnod, mert mostanában sok rossz döntést hoztál.
Persze a te pénzed, nem akarom beosztani, de az anyagi bukót gondolom te is hanyagolnád.
-
Beowulf_78
addikt
Nincs 64bit XP-d?
rumkola: Tökéletesen igazat adok neked is. Más dolog valamit bizonygatni szóban, és más dolog látni, és tapasztalni. Bizonygatásból kijutott bőven, viszont tapasztalni...én még személy szerint nem tapasztaltam, és ezzel gondolom nem vagyok egyedül.
Pedig AC-et DX 10.1-be toltam végig 3870 X2-vel...
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tzsolesz #8370 üzenetére
Nem mondom, hogy ne fejlesszék a grafikai irányvonalat....csak a többi játéktulajdonság túlságosan háttérbe került. Sokan meghallják a DX10.1-et és aki kevésbé hozzáértő simán megveszi az Ati-t. Tehát nevezzük marketingnek a DX10.1-et. Arra jó hogy a kedves delikvens bemegy egy PC boltba, és az esetlegesen Ati beállítottságú eladó azt mondja a vevőnek hogy mindenképp Ati-t mert az DX10.1, amitől szebbek lesznek a támogatott játékok. Persze hogy 10-ből 9 ember az Ati-t választaná. Kevesen "ássák bele" magukat ennyire mint mi, és ezeknél a bizonytalan vásárlóknál sokat számít a marketing, és jelenleg ebben most jobb az Ati.
Fater:
Sárpac: Adhatsz, de a ventfordulaton lehet emelned kell majd. Furmark alatt se menjen 77-78 fok fölé.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TazLeacher #8358 üzenetére
Igazat adok...felvázolom akkor én is hol a hiba az "über f@sza" DX10.1-el...
Ott kezdődik hogy egy jó game-ben a grafikai minőség csak egy a sok tulajdonság és szempont közül. Mert van történet, irányíthatóság, játékmenet, hangulat, változatosság...stb, amik legalább annyit számítanak mint a grafika. Szóval mit sem ér az "über f@sza" DX10.1 ha kaki az irányíthatóság, vagy egyhangú a játék, vagy semmitmondó a történet. Ha ezeknek a jó tulajdonságok mindegyike jelen van, akkor egy DX10.1 már csak egy plusz ráadás ami "megfejeli" a játékélményt...de ahogy ezek a jó tulajdonságok elvesznek egy játékból, azon a DX 20.1 se fog segíteni, mert ugyanúgy fikázva lesz, hiába szép látványilag. Elérkeztünk oda hogy az eddig kiadott játékokban melyikről is mondhatóak el ezek az általam felsorolt jó tulajdonságok?Még a hiper-szuper legújabb DX10.1-es FC2 is megkapta az "egyhangú" jelzőt, és a játékosok nagy része csalódott benne, mert hangulatilag nem hozta azt mint az FC1.
Ebben az esetben ér valamit a hiper grafika? Semmit...
Ellenpéldának itt a DX9-es Dead Space. Új játék, jó játék, SZÉP játék. Hangulata kiválló, és nagyon jó játékélmény. Pedig csak "szar elavult" DX9.Vagy a mai napig népszerű DX9 -es Half Life 2 Episode 1 és 2 se a grafikájával hódított, hanem az egyedi, magával ragadó hangulatával, pörgős játékmenettel, ötletes megoldásokkal....stb. Tehát itt sem a grafikán múlott a siker, mint ahogy egyik játéknál sem.
Red Alert 3 se DX20.1...mégis a hangulata nagyon jó, és az új megoldások pedig nagyon bejövősek. A csapatszállító járműből ahogy kilövöm az embereket és harci medvéket, majd a medve is ejtőernyőt bont és úgy ér földet...félelmetesen jó megoldásnak tartom. Grafikának köze van hozzá? Bár szép játék, de semmi köze hozzá. 1 szó mint 100 a grafikával és a DX-ek fejlesztésével akarják ellensúlyozni a hibákat, hiányosságokat az "összecsapott" játékokban. Mert el ne mesélje valaki hogy nehéz egy változatos játékot kreálni. Ötletesség kell hozzá...ennyi. Nem pedig egy adott sémából mint a BIA HH-nél hogy minden pálya u.a., csak a háttért változtatták.
Szóval a DX20 fejlesztése helyett inkább azon kellene agyalni hogy lehet jó játékot csinálni megfelelő grafikával, nem pedig azon, hogy csináljunk áttörést grafikailag a játékmenetet háttérbehelyezve. -
Beowulf_78
addikt
Nos...túl vagyok 2h Red Alert 3..sztem kurva jó kis game. Grafika szép...új egységek nagyon ötletesek, az átvezető filmek a szokásos iszonyat magas szinvonalon vannak.
1680x1050 max.AA és minden egyéb fullon 30fps az "erőművemmel". Ami érdekes hogy fix. 30fps, tehát nem láttam 32fps-t, de 29-et se.Jól optimalizáltnak tünik.
Grafikát eltalálták, bár még nagyon az elején járok.
-
Beowulf_78
addikt
Red Alert 3 Reloaded... 1,2Mb/s gyün lefele.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tzsolesz #8296 üzenetére
1920 az nem 1280 értsétek már meg.
1920-hoz magas minőségben szűrőkkel KEVÉS a GTX 260...ha OC ha nem OC. Max 10-15% van a 2 kártya között, de pont ez a minimális különbség teszi jobbá a 280-at full HD-ben. Természetesen aki max. 1680-ig gondolkodik nem fogja érezni a különbséget, még szűrőkkel se. Alacsonyabb felbontásban meg még annyira se. Mindenki a SAJÁT megjelenítőjéhez mérten válassza ki a VGA-t, tehát evidens hogy Oszi GTX 280-at vett. Én az 1680-hoz választottam a GTX 260 OC-t, és nem bántam meg.
Tehát magas felbontásra (1920 és felette) jelenleg 3 kártya használható ami nem CF, és SLI!1. GTX 280
2. 9800 GX2 (kizárólag DX9-ben!)
3. 4870 X2Itt be is zárul a kör. Persze lehet a 260, 4870-el is játszani medium beállítás mellett Crysis-t játszani 1920-ba, csak annak mi értelme?
Ezért csalóka a full HD-s LCD...mert megveszed 200k környékén, csak azt felejted el, hogy 100k VGA kell hozzá hogy normális minőségben tudj játszani.
Ezért én a legkifizetődőbb megoldásnak a következő variációt tartom:1. Full HD LCD + XBox360 vagy PS3.
2. "22-es LCD + 50-60k VGA.Ha ezt megvalósítja valaki hosszútávon nagyon sokat spórolhat a VGA-n, azon kívül hogy olyan játékokon is játszhat amik csak konzolra jelennek meg...pl. GOW 2.
A VGA piac gyorsaságát figyelve az általam említett "befektetés" 1-1,5 év alatt visszahozza az árát. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Bluegene #8272 üzenetére
Terelem a szót?
Linkelgetsz itt össze-vissza mindent, de a csöpp eszeddel nem fogod fel hogy az elmúlt 3 hétben fel-le ingázott a ft. Akiknek eddig stabil árlistájuk volt, azok se frissítették az árakat, mert fél naponként változtak az árak, és azt tanácsolták csak telefonon rendeljek, és megnézik mi a PILLANATNYI ár. Errejössz itt az árgéppel ami akkor se közöl frankó árat, ha nem ingázik a forint. Több bolttal beszéltem, ahol X termék fel volt tüntetve az árgépen jó áron...ők maguk mondták senki se "árgépezzen", mert nem az éppen aktuális valós adatokat közli. Ettől függetlenül lehet egy-két kivétel, de nem a kivételekből szoktunk általánosítani.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Bluegene #8263 üzenetére
Hüle vagy édes fiam..nem baj. Majd kinövöd.
Megint jöttél off-olni.Tudod milyen jó volt hogy nem voltál itt pár napig? Kérdezz meg bárkit. Te semmiből se tanulsz. 1x már bannoltak végleg. Annyi eszed lehetne, ha már szemet hunytak e felett a modik, legalább ne ott folytasd ahol a másik reggel abbagyagytad. Annyi eszed van kb. mint egy hintalónak.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Petya2900XT #8259 üzenetére
"Kaptunk kölcsönt az EU-tól....juhúúúúú...."
Ezért áll így az ország ahogy áll, mert így reagálnak ahogy te.
Mert boldog-boldogtalan hitelhez nyúl, és utána örül mint majom a farkának, hogy a 3. hitele mellé lett egy 4. is.Ezért van eladósodva az ország. Szóval rövid távon örülhetsz, mert qurva jó lesz. Aztán utána megint jön a lejtő amit az isten se fog tudni megállítani. Ez csak pillanatnyi tűzoltás volt. Kb. ezt látom magam előtt mint jövőt. Milyen érdekes hogy fletóék megegyeztek az IMF-fel, de a szerződésről, a visszafizetés részleteit, ill. hogy milyen "árat" fizet ezért Magyarország, nem hozták nyilvánosságra amit Dávid Ibolya is sérelmezett, teljesen jogosan.
A frankó az lehet, hogy ezzel a 15 mrd dollárnyi kölcsönnel valakik qurva jól járnak a kormányban, tettek róla, hogy mesterségesen gerjesztett feszültséggel (a forint elleni támadásokkal) legyen ok arra hogy ekkora összeghez jusson Magyarország. Miért állt ez érdekükben? Mert a néppel fizettetik meg azt, hogy ők majd évekig "rájárnak" és ilyen olyan címen pénzt vegyenek el ebből a 15 mrd dollárból. Erre ment ki a dolog részben.
Nagy balhé lesz itt rövidesen...mert a reálbéreket 5-7% akarják csökkenteni, a mellett hogy a 13. havi béreknek is annyi. De ez még csak a kezdet...Aki teheti jó messzire menjen Magyarországtól, mert ami itt jön az elkövetkező években az nem fehér embernek való lesz...
Szóval örvendezz csak...
-
Beowulf_78
addikt
Kipróbáltam a The Witcher-t is...huh. Még egy fantasztikusan szép és jó játék. Magyar nyelvű, magyar felirat is van, és félelmetesen jó a játékmenet. Kalandjáték a javából!
Varázslatok, főzetek, mágia, fejleszthető, tanítható karakter...iszonyat komolyságos, nem bírtam abbahagyni.
Mindenképp érdemes kipróbálni!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
VinoRosso #8222 üzenetére
Az a furi hogy semmi hír.
Megjelenés előtt 1-2 hónappal már vannak kósza hírek, fotók, bármi ami arra utal hogy nagy a mozgolódás. Kizártnak tartom hogy most úgy fejlesztenének GPU-t hogy semmi se szivárog ki...ha viszont ez lesz akkor le a kalappal. Lehet azt akarják hogy a konkurencia se értesüljön a fejlesztésekről.
-
Beowulf_78
addikt
Én Oakley Montoya Splice Ice Iridium Limited Edition-t....szóval biztos más-más szinű szemüveg van rajtunk.
Az a baj hogy rajtam nem zöld, mégis a zöldbe hiszek.
Rajtad meg piros, így nem csoda hogy mindent pirosba látsz.
Szóval az én márkahűségem nem a szemüveg szinén múlik.
-
Beowulf_78
addikt
Az a baj hogy folyamatosan "rajta fekszenek", és majd tuti jól lesz. A kérdés csak az hogy mikor.
Januárban is már nagyon rajta voltak a témán...akkor a 8.2 februári debütálása előtt mondták hogy hűűű meg haaa lesz...meg már benne lesz a frankó CF támogatás stb... azóta eltelt 10 hónap, de érdemben minden maradt a régi.
"A remény az ami egy Ati tulajt éltet, és mint tudjuk a remény hal meg utoljára, ezért van még ennyi Ati "fan"." By Én -
Beowulf_78
addikt
Azt se tudom hová kapjak....Fallout 3, közbe kijött a Dead Space filmen is.
Rövidesen szét fogok szakadni annyi felé kellene szakadnom.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #8182 üzenetére
1 biztos...az nV kezében mindig is ott volt fegyverként a jobb húzhatóság, amit tartósan 24/7-ben is elviselnek a kártyáik. Ezt ők is tudják, és nem hinném hogy ki fognak adni a jövőben olyan karit amit nem lehet jól "rángatni"... szóval a tuning sztem egyre jobb lesz az nV oldalon, vagy legrosszabb esetben is marad ilyen. Ez egy hatalmas előny, hogy ennyi tartalákkal adnak ki egy szériát. 590mhz-ről húztam az enyémet 730-ra (24/7) ami eleve OC-s verzió, de viszi a 760-770mhz-et is! Ilyen mérrtékű tuningolhatóságra a múltban ez eddig nem nagyon volt példa.
160-200mhz...a memóriákról ne is beszéljünk. Szóval 1 szó mint 100 ez a széria úgy jó ahogy van!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
VinoRosso #8181 üzenetére
Ez így van...és nagyon nagy a csönd így November elejét nyaldosva...
Nem lepődnék meg ha maradna a 216SP-s 260, a sima 280, és max. egy GT200 GX2 csapódna hozzá 55nm-en. Ez tünik logikusnak.
Keldor: Mi van fater, szponzorált üzletkötő lettél?
Kapsz valami százalékot az eladott FC2-ök után?
Reloaded nem fog örülni hogy az eredeti game-et reklámozod.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
szucsinka #8055 üzenetére
Hogyne játszottunk volna!
Ezt írtam egy korábbi hsz-ben:
"Dead Space számomra az új játékok közül az eddigi legjobban sikerült. Jó grafika, a játékmenet full para, jók az átvezető videók...nagyon egybe van. Nagyon bejön a fegyók fejlesztése és a vásárlás...amikor lecseréltem a páncélzatomat nagyon komoly volt a videó. GTX 260-al 160-170fps 1680x1050-be full-fullon. Bravó Electronic Arts!"
Egy igazi "fricska" a DX10 hiper-szuper gémeknek...
Jól példázza mit is lehet kihozni a DX9-ből ha jól meg van írva egy játék. A grafikát látva felmerülhet mindenkiben a kérdés: kellett e nekünk a DX10 és a 10.1 amikor ilyet tud a DX9...
banderasz77: 700Mhz GPU felett, 1400-1500 között shaderrel, 2400 feletti memó órajelen eléri az alap GTX 280 teljesítményét. Ezt a tuningot pedig nagy részben az összes 260 tudja.
Ha ezek felett is megy, pár százalékkal még jobb is lesz mint az alap 280...
-
Beowulf_78
addikt
Még 1 érv ami miatt nV-t vettem...holott nagy volt a vacilálás a részemről.
Az a bizonyos mondat így hangzik:
Az nV MINDENT "IZOMBÓL" OLD MEG.Sokáig gondolkodtam ezen, majd arra jutottam, ez a filozófia életképesebb mint a másik oldal filozófiája, hogy
"az erő nem old meg semmit, inkább győzzünk ésszel, és forradalmi újításokkal, mérnöki precizitással, és innentől már csak egy jó driver kell a sikerhez".1 szó mint 100 az nV filozófiája jött be ez eddig. Mivel pünkösdi királyság ez mint nV, mint Ati részről a mostani széria, ezért kijelenthetem, jó hogy mottó alapján választottam. Mert mire az "ész" győzne, itt az újabb "izompacsirta".
Azt se felejtse el senki PC játékosok vagyunk, és elsősorban a VGA a lételemünk ehhez. Tehát max. 6-8 hónapra veszünk kártyát, esetleg 1 évre, de akkor már sokat mondtam. Ebben a ciklusban pedig a "vasgyúró" tulajok járnak jobban. Ez biztos. Az meg rablómese, hogy Ati-t több évre vesz valaki. Ugyanúgy cserélni fognak ők is 48xx-ről ha kijön a következő széria, és akkor lehet elemezni a használat alatt mért 2 tábor "boldogság index"-ét.Ámen.
-
Beowulf_78
addikt
Hát jah, van igazad sok mindenben...de a 4870 X2 "istenítése" viszont idegesít. Meg az egész Ati 4xxx "fényezése" a PH-teszttől elkezdve az utolsó neve sincs oldalig...
Nekem ez váltotta ki az unszimpátiámat jelenleg a mostani Ati szériával kapcsolatosan.
Volt 3870 X2-öm 8 hónapig, tudom miről beszélek.A játékélményt és minden mást ami a kártya pozitívuma volt, megölt a driverekben való hónapokig tatrtó reménykedés, és a remegés az új játékoknál hogy mikor fognak majd úgy hasítani ahogy kell. Illetve a játékok kiadása után, már már törvényszerűvé vált javító patch-ek kiadása.
Szted mit érezhet egy Ati 4870 X2 tulaj hogy egy DX10.1-es játékban ahol az Atinak "elvileg" el kellene húznia, egy GTX 280 kb. úgy teljesít egy GPU-val? Persze nem ez a lényeg, lehet nem játszik vele. De a mostanában kiadott új játékok elején nV logó díszeleg, az az nem Atira vannak optimalizálva. Jó lett a Far Cry, de DX10.1 ide vagy oda...valahogy ez se nagyon jött be az Atinak ami a teljesítményt illeti. Tudom, tudom..jön majd a 8.11 Catalyst, és majd azzal. Amíg X2 tulaj voltam sokszor bíztam ebben én is.
Azok az Ati tulajok mit szóljanak akik a BIA HH vége felé elsötétülő hibás képernyőt látnak? Tudom tudom az is csak egy játék.Csak itt 1 játék, ott 1 játék, meg amott még 1 játék, és ott tartunk hogy manapság problémamentesebb még mindig az nV a játékok alatt, attól függetlenül hogy a technológiai fejlődés az Ati kezében van, és nála az előny.
Ezért undorítóak, és félrevezetőek a tesztek..mert pl. a PH-s tesztben amikor 4850 CF, 4870CF, 4870 X2 teszteltek, érdekes módon ők nem tapasztaltak semmi anomáliát a CF-ből adódóan.Náluk mindig győzött jó nagy "orrhosszal" a CF, és persze mindenhol működött is. Tudom tudom...akik ennek az ellenkezőjét tapasztalták azok "user errror". Tehát aki váltott CF-ről nV-re az mindenki "user error". Bár ez tipikus esete hogy "nem látom a fától az erdőt", mindenképp hamis képet állít be. Köztudott hogy az Ati kártyák nem túl erősek a minimum fps-ek terén, ami igen fontos hogy játszható maradjon a játék. Kérdezem én, aki szintén tapasztaltam ezt a jelenséget 3870 X2-vel, hogy ezt a tesztelők hogy hogy nem tapasztalták? Tudom tudom...nálam is biztos "júúúzer error" van... -
Beowulf_78
addikt
Egészen addig amig a kis GTX-et meg nem huzza a szerencsétlen user az alap 280 szintjére,ahova a HD4870 a jeges tenger összes vizével sem tud menni....
Hogy ez mennyire igaz!
Már le se írom, mert nem érdekel, ki milyen tévhitben ringatja magát 4870 vs. GTX 260 kapcsolatban. 1 biztos...az alap GTX 280 szintet hozza. Megkockáztatom hogy kicsit többet is.
Az viszont nem vitás hogy a 20-30% meghúzott 280 gyorsabb.Igen jól látod a béta driverekkel van gond...
Még az a jó hogy a WHQL driverek jók. Képzeld mi lenne ha havi 1 drivert kapnánk, "eszed-nem eszed", és az is kula lenne. Jah és persze mindig be lenne ígérve hogy "pfúúú ez az új most kurva nagyot fog ütni".
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Dark KillerX #7960 üzenetére
Én is megcsináltam a tesztet...Dead Space számomra az új játékok közül az eddigi legjobban sikerült. Jó grafika, a játékmenet full para, jók az átvezető videók...nagyon egybe van. Nagyon bejön a fegyók fejlesztése és a vásárlás...amikor lecseréltem a páncélzatomat nagyon komoly volt a videó.
GTX 260-al 160-170fps 1680x1050-be full-fullon. Bravó Electronic Arts!
Amíg játszottam gond nem volt, viszont amikor esc-el ki akartam lépni a játékból dobott egy kék halált a végére. Addig semmi gond nem volt. Szóval nem vagyok biztos benne hogy a 9.0 Intel driver volt a bűnös.Változatlanul a beta 180-as driverre gondolok ezek után.
Croft-21: Sztem 70% tuti. De ez csak "hasraütés" volt. Húzva lehet 2x is erősebb.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #7962 üzenetére
Az a baj ha leveszed a takarót, hogy nem fogja kivezetni a hőt teljes mértékben. Amennyit nyersz annyit buksz is szvsz. De ki kell próbálni. Az én meglátásom a 8800 GTX-ből kiindulva a DuOrb + ramsünik felszerelése után, hogy a gyári megoldás a legjobb.
Az lehet esetleg alternatíva, hogy leveszed a takarót, fent hagyod a gyári bordát, és ráeszkábálsz a GPU magasságában egy szerver ventit.Ennek lehet értelme hőfokban. De gyakorlati haszna kizárt mivel a ventiszabályozással tökéletes szinten tarthatóak a hőfokok.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Dark KillerX #7960 üzenetére
Más nem lehet ha a 9.0 előtt jól működött mindkettőnk rendszere.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Dark KillerX #7958 üzenetére
Ne bazz....nekem is a 9.0 chipset driver van fent!
Akkor ez lehet a gondunk? Félelmetes!
Jól tetted hogy leírtad...Lecserélem én is a 8.3.0.1013.-ra.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Dark KillerX #7944 üzenetére
Nálam is dobálja a 180.42-43 a kék halálokat Warhead alatt. Faszom a bétákba.
Visszarakom én is a 178.24-et...azzal semmi gond nem volt. Viszont amióta kint vannak a 180-as driverek csak a gond van velük. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #7940 üzenetére
Előrébb nem leszel...
Mert ha veszel az is csak drágán fog sikerülni.
mod: Esetleg az új driver sweeper?
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #7938 üzenetére
Ez kb. annyit tesz, hogy 300ft EUR-nál lehet 90-100k is egy 4870 1GB...
-
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
Szvsz. meg nem normális.
100%-on kurva nagyot kellene tolni a ventinek. Nekem 70% ventinél 72 foknál nem engedi feljebb 730mhz GPU-nál. GTX280 kicsit "forrófejűbb", de ennyivel nem, főleg alapon nem! Próbáld ki a ventiszabályzást rivatunerrel. Alap legyen 50-55%, és onnan emelkedjen a ventifordulat, ahogy nő a maghőmérséklet. -
Beowulf_78
addikt
válasz
laragirl83 #7863 üzenetére
Gondolod hogy én találtam ki ezt a hírt???
Vazze..nem a kisujjamból szoptam. Betettem ide, hogy lássátok ti is. Ennyi. Jóindulatból. Nem azért hogy fröcsögj mennyire balfaszság...Ha nem hiszed, ne hidd, én se írtam ha jól emlékszem, hogy készpénznek kell venni a hírt. Gondolom valaki valahogy kiderítette..és betette hogy segítsen másoknak. Ennyire hülye ne legyél mááá. Mi értelme lenne ilyet terjeszteni? Elképzelhető hogy volt olyan verzió, olyan link, amiben a razor crk vírusos volt. Az ilyen híreket nem leszólni kell, hanem kicsit óvatosabbnak lenni utána.
-
Beowulf_78
addikt
Nah...végre működésre bírtam 180.42-vel.
Semmit se csináltam igazából. Mentést visszaraktam ghost-tal, majd FC2 feltelepít, és a d3d9-ről átírtam d3d10-re. Elindítottam és működött egyből u.a a verzió mint ami előzőleg megakadt. 180.42-vel nekem is laggol mint állat.
Elgondolkozom, hogy végigtoljam e így, vagy várjak egy fullosabb verzióra, ill. a végleges drájverre ami nem fog laggolni.
Netán megvenni eredetibe...
A játék tetszik, a grafika kiválló, és ezzel a kicsit animációs filmre emlékeztető fílingjével, nagyon egyedi lett. Nekem bejön.Nem vittem sokáig mert elakadtam...nem bírtam kihámozni mit kell csinálni a GPS-el.
Valamit meg kell találni vele a tábor körül, de gőzöm sincs hogy kell csinálni.
Normál fokozatban kellően nehéz, szóval eddig elégedett vagyok a játékkal, bár tény, a Crysis Warhead klasszisokkal jobb lett, persze nem is fut így 1680-ba mint az FC2.
Bencsmárk képeket hogy linkelitek ide? Mivel töltitek fel? Mivel xml-t a képfeltöltés nem kezeli. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Dark KillerX #7814 üzenetére
Nézd meg hogy nem kúrta e el a vinyó MBR-jét...DOS alól Partition magic-kel. Ha sárga és BAD-et ír NTFS helyett akkor logikai MBR hiba. Szopás helyreállítani, mert a partícionálást nem engedi.
-
Beowulf_78
addikt
Erről tud valaki valamit?
"Razor1911-es crack = Partíciógyilkoló vírus. Mielőtt elvesztitek adataitokat, gyönyörű kékhalálban is gyönyörködhettek. Én időben szóltam... a bátrak egészen nyugodtan kipróbálhatják."
-
Beowulf_78
addikt
Most már csak az a kérdésem hogy ki melyik verzióval tolja... mert én a komplett razor1911 próbálkoztam. Ezen kívül ugye még van a Clone DVD-s. Lehet a Razoros nem müxik?
-
Beowulf_78
addikt
Úgy nézem én ezzel a verzióval nem nagyon fogok játszani.
Átírtam a DX10-re....de meg se mozdul a karakterem...az ajtóba egy fazon áll velem szemben, és egyik billentyű se reagál semmire. Gözöm sincs mi lehet.
-
Beowulf_78
addikt
Köszönöm a segítséget....mire írtátok a megoldást addigra visszaraktam a 178.24-et. ezzel elindult teljes képernyős üzemmódban is. Viszont az első lövöldözésnél amikor lelőnek, betölt valamit ahol is egy helységben vagyok...a játék nincs lefagyva de semerre se tudok mozudlni, nézni. A játék él, menübe be tudok lépni, de mentés híjján mindig az elejétől kell nyomnom a videókat végignézve.
Most ez valami bug, hogy nincs restart ha meghalok, vagy a történet így folytatódik, és ahol nem tudok mozulni ott kellene továbbmennem?
-
Beowulf_78
addikt
Srácok!
Valakinek valami ötlet hogy az FC2 mitől indul ablakban, és mitől nincs kép? Tök fekete a kép, viszont hangokat azt hallok.
OP rendszer Vista X64 SP1.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #7744 üzenetére
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #7729 üzenetére
Fater!! Megcsinálom én is a FC2 bench-et aztán repül az aláírásomba...
Mindenki!
Tartsátok már be, hogy ami az FC2-vel kapcsolatos azt tegyétek off-ba. Nem mondom hogy ne itt legyen szó róla, csk legalább legyen off-ba rakva. Megint átláthatatlan a topic valaki off-ba teszi van aki nem. Figyeljetek oda erre...kicsit jobban.
-
Beowulf_78
addikt
Rövidesen leszek én is...potom 5 op rendszert húztam ma fel, mire megtaláltam a hibaforrást, mi a probléma az új telepítéseknél.
Kipróbáltam az AHCI módot még pár nappal ezelőtt hátha gyorsít a rendszeren, NCQ és társaival....
Nem hogy gyorsított még lassabbak is lettek a vinyók. Mondtam magamban, semmi gond, visszaállítom BIOS-ban az AHCI-t és felteszem a rendszert ahogy eddig is volt. Innentől kezdődtek a problémák. Crysis Wars alatt random kék halál, fagyás, driverek is lefagytak telepítés közben , és hasonló nyalánkságok. Gőzöm nem volt mi lehet a gond. Telepítés elején mindig formáztam ill. töröltem a partíciót tehát vinyó gondra nem gondoltam. 5. hibás telepítés után betettem egy boot dvd-t ahol kiderült hogy az AHCI szétkúrta a rendszervinyómat, úgy hogy a partition magic semmit se tudott csinálni vele DOS alól. Kiderítettem hogy az MBR sérült. Basszus...mire találtam egy olyan progit a temérdek boot dvd-n ami kezeli a SATA vinyót és törli az MBR-t...több óra volt. Most már minden oké, bár nagyon a telepítés elején járok még. Far Cry 2 meg várja hogy telepítsem...talán valamikor majd hajnalban.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #7655 üzenetére
Igazatok van..csak ma én V Power-t tankoltam 302ft-ért...ez kavart meg.
De abban igazam van hogy sokkal lejjebb kellene lennie a benzin árának. 270 is karcsú még... ilyen olajárnál 250 körül volt nálunk a 95-ös benzin.
Sárpac: Ebben igazad van. De ebben ne reménykedj, hogy az amerikai gazdaság könnyen be fog dőlni. Sok ott a felszabadítható tőke, és sokáig pumpálhatják..addig a ft meg bőven 300ft-ba is "belenyaldoshat". Magyarország azért labilis, mert hitel hitel hátán, és nincs tartalék.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
szucsinka #7651 üzenetére
Azért nem emelik mert a kutyának se kell most a nyersolaj. Túltermelés van jelenleg... 69 USD-re zuhant be a mai napon a hordonkénti olaj ára. Ezért nem emelik a benzint. De ha azt nézed, legutóbb amikor 70-80 USD volt a hordónkénti olaj ára nálunk 240-250ft volt 1L 95-ös benzin. ehhez képest most még mindig 300ft. Szóval ezért nem venni most észre, de jóval lejjebb kellene lennie 300ft-nál.
Keldor: Szintúgy. Csak én a motorommal vagyok így.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #7648 üzenetére
Oké mester akkor butaság... nem vitázom veled, biztos jobban tudod.
Foglalkoztam kb. 6 hónapig devizatőzsdével. Jah..és ebből is éltem, ez idő alatt. De ettől még persze tudhatsz jobban dolgokat.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
KDavid17 #7645 üzenetére
Nem akarok semmit se elkezdeni...miért itt már meg se lehet említeni az Atit?
Ez nV topik. Nem fikázva volt az Ati, de ha úgy is hangzott ez inkább annak szólt hogy az Ati tulajok azon csámcsogtak a 4xxx topikban meg ugye itt is hogy a nV sehol se lesz FC2-ben a DX10.1 hiánya miatt...ezért jegyeztem meg amit megjegyeztem. Semmi valótlant nem írtam, a tesztből "táplálkoztam". Azt még nem is írtam oda ha a GTX 280 alap eredményét nézed azt simán tudja pl. az én 260-as kátyám, és máris nő a különbség a 4870 és a 260 között.
Én a tesztekben mindig a 280-at nézem alapon. Kb. annyit tud a kártyám, lehet kicsit még többet is. A kolega által linkelt tesztben amiből már az általad hiányolt patch fel van téve, a 4870 X2-nél jobban megy a GTX 280, az az mondhatom azt hogy az én 260-am is.
Pusztán örülünk az FC2-re optimalizált drivernek, ez volt a lényege. -
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
szucsinka #7642 üzenetére
Sokan tartan ettől hogy megismétlődik..gondold csak el. 300-350ft / euro-nál bedőlnének a deviza hitelek Magyarországon, és ezzel együtt a bankok is. U.a. megismétlődne mint Amerikában. A bankok visszavennék a bedőlt hitelekből származott járműveket, ingatlanokat...de sokra nem mennek majd vele. Totális csőd.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Dj Dekko! #7640 üzenetére
Nem tudunk mit csinálni. Nem szabad most kapkodni. Mert abból van a probléma mindig. Sajnos fletó is hiába ígérgeti hogy megoldja a devizahitelek elrugaszkodását, ezen az egyik banki elemző jót mosolygott, kb. ennyit ért el vele. Kb. semmit se tud csinálni a kormány. Ideges a piac, megrendült a bizalom és mindenki menekíti a ki a tőkéjét forintból. De hogy mi fogja megynyugtatni a piacot...passz. Max. a jó isten...
Nem tudjátok mitől lehet az a hibajelenség hogyha elrendezem a gyorsindítás menüben az ikonjaimat szépen sorban XP SP2-ben, akkor miért kutyulja össze a köv. újraindításnál az ikonokat?
Qurva idegesítő kis apróság.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Dark KillerX #7624 üzenetére
Nálam müxik az órajelvezérlés XP 32bit alatt 180.42-vel.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #7617 üzenetére
Jól teszed...bár pánikot nem akarok kelteni, elképzelhető hogy 400ft körülire is eshet 1 EUR.
Ha ez bekövetkezik boritékolható, hogy össze fog omlani a gazdaságunk. Export-import is. Minden befektető menekíti a pénzét ft-ból...nem lesz ez így jó.
A kivárás a legjobb amit tehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest