- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
Valaki meg tudná nekem mondani a GTX260 milyen széles? 200mm-ert meghaladja?
-
Bulitt
addikt
TH-nak a megoldása látványosnak látványos, de erősen korlátozza a cpu hűtési lehetőséget
Az én HR-01 bordám már nem hiszem hogy elférne alatta
Javaslatodra be szerzek egy ilyen AC Xtrem hűtőt + pár ram sünit. Remélem szét tudom úgy szedni a kártyát, hogy nem törik el a gyári burkolat
-
Bulitt
addikt
Őőő igen ám, de ha megnézted már a gyártó oldalán, vagy bármi tesztelős oldalon, írják, hogy külön tartó van hozzá, ami az alaplapi tálcához csatlakozva tartja meg a bordát...ehhh
Azé ennyire nem akarok durvulni + a gond ott kezdödik, hogy teli felülettel fog feléd nézni a borda, ami már is megszabja a cpu hűtő magasságát. És akkor még a többi + 550g súlya
-
Bulitt
addikt
Igen, 65nm 216sp. Nem tudom, hogy van e a másik oldalán, nem szedtem még szét. Addig nem akarom míg nincs meg a másik hűtő rá.
-
Bulitt
addikt
Értem értem.
Everest mindig mást mutat mint ami valójában
Szerinted, ha veszek egy ilyen AC Xtrem hűtőt, a hozzá kapott kiegészítők elég lesz az én 260-ra? Nincs húzva 602/1107/1296
Vagy azért vegyek egy ilyen borda kitt-et én is biztos alapon?
Szerk: Igen jól néz ki
nekem tetszenek a TH hűtők
csak az van az alaplapon is
-
Bulitt
addikt
Végre valaki
Elolvasom kösz. Pont azért akarok valamit kitalálni, mert a gyári bár jól néz ki (nekem tetszik
) Zaj tekintettében nem a legjobb
HR-03 GTX rev.A meg ahogy mondod baromi drága, és abból is a legjobb sztem csak maga a GPU hűtő. Ennyi pénzből már össze raknék félig meddig valami egyedit
Például egy HR-03 Plusz vagy GT vagy ami rá megy, és valami vrm megoldás.
Kérdés a vrm teljes felülettét érdemes hűteni?
jó lett az írás
Valszeg mivel nekem GTX260 van egy ilyen bordás kiegészítés és az AC extreme hűtő jó párosítás lenne
-
Bulitt
addikt
Oké, köszi a helyesbítést, meg azt, hogy fent akadtatok a chip nevén, de a kérdésre tud valaki válaszolni? Mert az érdekelne elsősorban
-
Bulitt
addikt
Hello
Azon agyaltam, hogy le cserélem a gtx260-am gyári hűtését egy hőcsőves thermalright bordára.
Kérdésem: ha veszek egy HR-03-at, illetve a physx chipre rakok egy passzív bordát, a fet részt mivel tudnám frankon hűteni? mert ahogy néztem a physx chip nem nagyobb egy sima NB v. SB-nél, de a fet oldalra nem tudtam kitalálni mit tegyek.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest