- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vistaboy
veterán
Rendben, mester, te vagy a szaki...
Amúgy én fogalmaztam eltérően. Az azt megelőző hsz-ben úgy értettem hogy csak a csúcskarin lesz ez a fajta brutális hűtés, a lassabb változatokra tuti nem fogják ezt rakni. Szóval én írtam rosszul az előző hsz-emben, amikor az emelt órajelekről beszéltem. Igazság szerint a lassabb változatokra gondoltam...
-
Vistaboy
veterán
Még nem volt olyan eset, amikor valamelyik gyártó (Ha más nem is, a BFG, vagy valamelyik tuningolós cég) ne adott volna ki emelt órajelű változatokat extra hűtéssel.
Vagy ha nem, akkor tényleg nagyon jónak kellene lennie a hűtésnek. Vagy a kártyákat kell olyan órajelre beállítani alapból, hogy emelni lehessen őket a melegedés túlzott kockázata nélkül.
Vagy csak szimplán olyan chip-et kell készíteni, ami nem melegszik.
-
-
Bundás22
őstag
lesz-e igény dominátor kártyára, inkább így hangzik a kérdés
aki maximalista leszarja a fogyasztást, ha 2000W-ot fogyaszt akkor is
sztem pedig nem olyan nehéz elkészíteni, inkább egy új architektúra bevezetése kerül sokba, tervezni egy nyákot rá két meglévő gpu-val egy erős hűtést és kész is, sztem jóval kisebb ráfordításból oldható meg mint mondjuk tervezni/kifejleszteni egy GT300-zat -
leviske
veterán
Bundás kérdése igazából nem ilyen egyszerű, csak itt nem fejtette ki annyira hosszan, mint a HD48-asok topikjában.
A kérdés lényege az, hogy elképzelhető-e, hogy a R700 ellen elindítsanak egy GX2-t.
Mivel, hogy a HD3870X2 ellen is indítottak GX2-t.
Azt hiszem így már egyszerűbb megválaszolni a kérdést.
-
Nordic
Közösségépítő
[OFF]"Tisztelt vásárlóink!
Örömmel jelentjük, hogy az nVidia új akciót hirdet. Bárki aki vásárol a jövőben megjelenő 9900 GTX kártyáink közül egy darabot, annak ajándékba adunk egy táskában is hordozható ATOMERŐMŰVET is hogy megfelelő árammal tudja ellátni a kártyát, és maximálisan élvezhesse annak minden tulajdonságát. Valamint kap még ajándék svéd acélból készült támasztékot is, amit a vga és a gépház alja közé kell beékelni, mert félő hogy a kártya a méreteinél fogva egyszerűen kiszakítja a PCI-E 2.0ás foglalatot. De aggodalomra semmi ok. Remélhetőleg azért a svéd acél meg fogja tartani a grafikus kártyát."
[/OFF]
Szörnyű. eddig a fejlődés arról szólt hogy miniatürizálunk minden lóf@szt, erre tesség lassan kaphatóak lesznek alaplap méretű vga-is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- TV antenna és jelerősítés
- Háztartási gépek
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Honda topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest