- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
De előállítani biztos olcsóbb lesz a chipet mint a g80asat. Azér bízom benne hogy olcsóbb lesz idővel. Meg ha esetleg Atiér megint nem csináltnak olyan erőset ahogy azt rebesgették már két gen. óta akkor biztos megint lesz egy kics árcsökkenés. Mondjuk örülnék egy felezett memóriájú 260asnak
-
raskolnikoff
őstag
válasz
TazLeacher #379 üzenetére
ez tetszett
egyébként amire alattam is válaszoltak: már most is nagy felbontásra keresnek mindent. Tv, az optikai adathordozók is ahhoz módosulnak, a vgak is...játékból meg ha 1-2 megeszi a vgat reggelire 1280ban is... -
raskolnikoff
őstag
válasz
subpixels #260 üzenetére
Nekem ezt az oldalt adta be egy továbbklikkeléskor...aszittem vmi kisebb előzetes teszt. Hát ha ez 250Wot nyel akkor a 280GX2?
bár sztem a 250W megin csak vmi hülyeség.(Na meg hogy 1920as felbontásban maxon AA/AF no problem de vantageban 7000 fölött extreme beállításban valahogy nem biztos hogy ugyanaz nem?
-
raskolnikoff
őstag
ez a jön a nehalem szerintem kb olyasmi mint jön az r600...meg a penrynek is csúsztak. Szerintem nekem jövő évig (mert úgyse lesz olcsó mulatság asszem) bele fog férni egy p45. Leendő Yorkfieldem biztos szeretni fogja...
Aztán majd jöhet a Nehalem, azt meg úgyse fogjuk tudni széthajtani.
-
raskolnikoff
őstag
Ja végülis sok idő nincs hátra...1 hónap? Sztem a 9800 GT utódja vmi GT 280 lesz de inkább olyasmi lesz talán mint a g92 a g80hoz. Vagyis vmi továbbfejlesztett gt200. Talán.
Végülis ahogy látom valahogy úgy módosul mostanában a vga piac, hogy mivel teret hódít a HD (nem prof.) jönnek a x400 és x500-as (ati, nvidia) karik (10-15ezer), aztán olcsó pénzért mérik a x650-es és x600-as karikat amik már 1024es felbontásban végülis használhatóak de a teljes felépítésű kártyákhoz képest nem sokat tudnak (15-30k), majd a közép-felső (ami sztem új) a x870 és x800(30-65k) aztán amit enthusiastnak hívnak szép magyar nyelven ami a kétmagos, stb. (65k-, ez is nem régi dolog) Mondjuk ez utóbbi tényleg csak a rekorddöntögetőknek való, a felső-közép az ami szintén sokkal olcsóbb, hálisten a gyártástechnológiáknak, és velük jelenleg mindent lehet futtatni (1-2 játék ami kompromisszumot követel, de azok is simán játszhatóak).
Lehet hogy ez a jövő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest