Új hozzászólás Aktív témák
-
DEJVID
őstag
válasz
ludasmatyi #2706 üzenetére
ezért vicces hogy mikor kijött a 88gt azt mondták rá h "húúú 88gtx teljesítmény fel áron". én 25fps körül kapok 1280 ban highon aa-val. nem tudom mennyi aa van rajta de van.
-
DEJVID
őstag
ilyenem van. ez elég lenne hozzá? többi cuccom az adataimnál. (csak kíváncsiság)
-
DEJVID
őstag
válasz
biggamer #2632 üzenetére
hát nemtudom. 20ezer fölött inno-t venni... kövi kártyám nekem tuti h egy vmilyen xfx xxx lesz. mondják néhányan h csak a matrica a külömbség. nem értem akkor hogy miért lehetett az hogy vkinek 12hó garit elfutotta szépen az inno kártya 13-dikban meghalt. olyat is ovlastam h leadtek 88gtx szintén gari után egy-két hónappal adta meg magát. rendes gyártóknál jár a 3év gari. egva-nál pedig 10.
-
DEJVID
őstag
gyönyörű és szép hatalmas
úgy kell azt. régi Ti4200-asom méretein mindig nevetek
majd ha jön az 55nm-es változat akkor elgondolkozom. erre még biztos h nem fogok cserélni. nem a káryát akarom kritizálni hisz nincs miért csak nekem még bőven elég a 88gtx-em a 22-es moncsimhoz. lehet még 55nm-es gtx280 se lesz, sőt inkább valószínű. de most nem szeretnék annyit várni mint a Ti4200--->8800gtx cserénél. utáltam h a csere előtt fél évvel már meg kellett néznem a játékok minimum gépigényét. ezt semmiképp nem szeretném megvárni. sőt azt se hog low-ra kelljen kapcsolnom. medium még esetleg -
DEJVID
őstag
majd ha 1-1,5 esetleg két év múla jön új csúcsvga én is szeretnék rögtön egyet
addig marad a jóöreg 88gtx (L)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest