- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17T - T-modell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Táncoló okoshangszóróért csábít Apple munkaerőt az OpenAI
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
mármint egyedi, de lehangoló unalmas belül azok alapján amit láttam a neten
nekem lehet elvenné az életkedvem ez a fekete-fehér és pixel pöttyös esztétika amit követEzzel mondjuk egyet tudok érteni, ha már a készülékház kék vagy a rózsaszín a telefonjaikon, lehetne a monokróm felületet is színezni, mondjuk a telefon házának színéhez passzoló alapbeállítással.
-
Ryoo
őstag
Amit irtam az ugy van, ellenorizd le.
Kettonk kozul nem en vedek vakon egy markat, ne is haragudj.
Az meg hogy a Moto a Lenovo leanyvallalata hogy jon ide?
Ennyi erovel akkor a Samsung sem jatszik, mert ezer masik piaci erdekeltsege van, a Xiaominak is ugye, sot az Applenek, Googlenek es Sonynak is. Valojaban majdnem minden mas gyartonak.A CMF vonal idenre van kaszalva, ez az ami biztos, igy pontos valoban.
Bevezetik a B vonalat Nothingon belul, hogy az amugy is joarasitott a-nak legyen meg egy subline-ja, kvazi egy premiumabb aron eladhato CMF Phone. Tehat nyilvan uldozik a penzt ok is.
Az meg majd kiderul, hogy ezt az aremelkedest hogyan veszik joneven a vasarlok. Fel ev mulva kiderul.Egyáltalán nem védem a márkát, csak a valótlanságokra világítottam rá, ha ezt bármely márkáról írod, ugyanígy "kijavítom". De a mondandód további része tökéletesen bemutatja, hogy fogalmad sincs arról, amit leírsz, részemről befejezettnek tekintem az eszmecserét.
-
mhydas99
őstag
-
Oldfoksz
aktív tag
Gondoltam hogy erre a kovetkeztetesre juttok. Bar en sosem vedtem vakon egyetlen markat sem ugy, mint o. Ha szerinted igen, igazold magad!
Masfelol en meg azt latom, hogy itt eleg sok forumtars a sajat igazat szajkozza allandoan es nehezen fogadja el, ha mas is lehet opcio. Kompromisszumkeszseg sokszor nincs, ellenben sertodes az van.
Ez nem litania. Ha egyszavas mondatokat szeretsz olvasni, akkor ne olvass. Senki nem kotelez ra.
Igazolja magát neked az AVH

Egy idegesitő "smartegg" vagy és kész.
Ami nem különösebben problem.
De legalább rövidebben hirdetnéd az "igét"
( plane nem
majd' minden topikban) -
mhydas99
őstag
Úgy jön ide, hogy a Moto piaci stratégiái és elért eredményei halványak ahhoz képest, hogy mennyi tőke és "energia" és balf.szoskodás van mögötte.
Míg a Nothing ehhez képest egy kis cég.
Kicsit almát a körtéhez hasonlítás.
A Motonak nem itt kéne tartania. Követtem a márkát, mivel Lenovo-s voltam, ilyen "felkent" típusú, amikor még az EU felé se néztek.. Volt egy remek rendszerük, amit kiheréltek, mire ideért, pedig testreszabhatóságban verte a piac többi OS-ét.
Lehet hogy a Motonak nem ott kene tartania, ahol, de ott tart. Ez van, ezzel nem tudunk mit kezdeni.
En szeretem a markat egyebkent de boven tudok negativumot is mellejuk sorakoztatni, nem egyszer rohantam ki ellenuk.
Amugy meg Nokia is kasza lett, Sony Ericsson is, Microsoft is, eredeti Moto is, szinte teljesen eltuntek az anno europai slagertermeknek szamito Alcatelek is, vagy epp Acer telefonok, Siemensek stb...ha csak belegondoltok mennyi marka vonult ki Europabol/szunt meg/alakult at az elmult 20 evben, semmi meglepo nincs abban, hogy tokeerosebb vallalatok is szenvednek a piacon. Tulsagosan is uniformizalt lett mar a techpiac. -
mhydas99
őstag
Gondoltam hogy erre a kovetkeztetesre juttok. Bar en sosem vedtem vakon egyetlen markat sem ugy, mint o. Ha szerinted igen, igazold magad!
Masfelol en meg azt latom, hogy itt eleg sok forumtars a sajat igazat szajkozza allandoan es nehezen fogadja el, ha mas is lehet opcio. Kompromisszumkeszseg sokszor nincs, ellenben sertodes az van.
Ez nem litania. Ha egyszavas mondatokat szeretsz olvasni, akkor ne olvass. Senki nem kotelez ra.
-
Graphics
Jómunkásember
Ennyi erovel akkor a Samsung sem jatszik, mert ezer masik piaci erdekeltsege van, a Xiaominak is ugye, sot az Applenek, Googlenek es Sonynak is. Valojaban majdnem minden mas gyartonak.A CMF vonal idenre van kaszalva, ez az ami biztos, igy pontos valoban.
Bevezetik a B vonalat Nothingon belul, hogy az amugy is joarasitott a-nak legyen meg egy subline-ja, kvazi egy premiumabb aron eladhato CMF Phone. Tehat nyilvan uldozik a penzt ok is.
Az meg majd kiderul, hogy ezt az aremelkedest hogyan veszik joneven a vasarlok. Fel ev mulva kiderul.Úgy jön ide, hogy a Moto piaci stratégiái és elért eredményei halványak ahhoz képest, hogy mennyi tőke és "energia" és balf.szoskodás van mögötte.
Míg a Nothing ehhez képest egy kis cég.
Kicsit almát a körtéhez hasonlítás.
A Motonak nem itt kéne tartania. Követtem a márkát, mivel Lenovo-s voltam, ilyen "felkent" típusú, amikor még az EU felé se néztek.. Volt egy remek rendszerük, amit kiheréltek, mire ideért, pedig testreszabhatóságban verte a piac többi OS-ét.
-
Oldfoksz
aktív tag
Az meg majd kiderul, hogy ezt az aremelkedest hogyan veszik joneven a vasarlok. Fel ev mulva kiderul.Maradjunk röviden
annyiban hogy méltó utodja vagy vencike volt olvtarsunknak....... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pont(y)
(+ a válasz-litániát megspórolhatod...) -
mhydas99
őstag
Ha nem vagy jól értesült, akkor ne is állíts valótlan dolgokat.
A Moto nem egy független márka, a Lenovo gyakorolja a jogait, ők is gyártják, aki ugye nem egy kicsi cég, míg a Nothing egy teljesen független márka, ahogy Graphics fórumtárs is írja, 3 éve indult a cég. És a CMF vonal nincs kaszálva, csak annyit tudunk eddig, hogy a CMF Phone 2 Pro folytatása nem érkezik idén.Amit irtam az ugy van, ellenorizd le.
Az meg majd kiderul, hogy ezt az aremelkedest hogyan veszik joneven a vasarlok. Fel ev mulva kiderul. -
Ryoo
őstag
Messze nem vagyok eleg jol ertesult amugy.
Valoban tor fel a Nothing Indiaban is, de osszehasonlitaskepp friss adatok szerint a Moto reszesedese a vilagpiacon valahol 3-4 szazalek kozott van, Nothinge kevesebb, mint 1.
Indiai piacot vizsgalva Moto belehuzott most, nekik ugy 8 szazalek a reszesedesuk, Nothing ugy 3-4 lehet. Ha okosan csinaljak Peiek akkor nohetnek ott de azt meg ne feledd, hogy most kaszaljak a CMF vonalat, ami hozta nekik a penzt az olcso szegmensben az aremelkedesekre hivatkozva...
Szoval meglatjuk hogy lesz, nyilvan orulnek neki ha nem mennenek csodbe, jobb a piacnak a tobb szereplo, de a Nothingnak kegyetlenul nehez dolga lesz.Motot meg nem neveznem vergodonek, nezd meg a magy markak eves jelenteseit. Gyakorlatilag stagnal mind az Appleon kivul, meg a Samsung is max. 2-3 szazalekkal tud noni egy evben, ha epp tud...
Tomott a piac es nagyjabol az elmezonyben mar kialalkultak az ermesek. Markahuseg, megbizhatosag, ellatasi rendszer. A Top3 mar nehezen valtozik...Ha nem vagy jól értesült, akkor ne is állíts valótlan dolgokat.
A Moto nem egy független márka, a Lenovo gyakorolja a jogait, ők is gyártják, aki ugye nem egy kicsi cég, míg a Nothing egy teljesen független márka, ahogy Graphics fórumtárs is írja, 3 éve indult a cég. És a CMF vonal nincs kaszálva, csak annyit tudunk eddig, hogy a CMF Phone 2 Pro folytatása nem érkezik idén. -
Graphics
Jómunkásember
Valoban tor fel a Nothing Indiaban is, de osszehasonlitaskepp friss adatok szerint a Moto reszesedese a vilagpiacon valahol 3-4 szazalek kozott van, Nothinge kevesebb, mint 1.
Indiai piacot vizsgalva Moto belehuzott most, nekik ugy 8 szazalek a reszesedesuk, Nothing ugy 3-4 lehet. Ha okosan csinaljak Peiek akkor nohetnek ott de azt meg ne feledd, hogy most kaszaljak a CMF vonalat, ami hozta nekik a penzt az olcso szegmensben az aremelkedesekre hivatkozva...
Szoval meglatjuk hogy lesz, nyilvan orulnek neki ha nem mennenek csodbe, jobb a piacnak a tobb szereplo, de a Nothingnak kegyetlenul nehez dolga lesz.Motot meg nem neveznem vergodonek, nezd meg a magy markak eves jelenteseit. Gyakorlatilag stagnal mind az Appleon kivul, meg a Samsung is max. 2-3 szazalekkal tud noni egy evben, ha epp tud...
Tomott a piac es nagyjabol az elmezonyben mar kialalkultak az ermesek. Markahuseg, megbizhatosag, ellatasi rendszer. A Top3 mar nehezen valtozik...Csak ha azt nézem, hogy a Moto árul híg fost is, akkor persze, hogy nagyobb a részesedése az ilyen G0-1-2-3 modellekkel...
3-4 a Nothing, indult 3 éve.
Motorola indult ezeréve, ha csak a Lenovo-s átvételt és évekig tartó szenvedést nézzük...
-
mhydas99
őstag
Honnan vagy ilyen jól értesült? Egyáltalán nem úgy látszódnak a dolgok, ahogy előadod. Ez az India a piacuk MÁR is butaság, a gyártók 90%-a Indiában és Kínában, valamint az USA-ban akarja a legnagyobb szeletet kiszakítani a részesedésből, ha ezen régiók valamelyikében nem teljesítenek jól, akkor húzhatják le a rolót, de a Nothing-nál ilyenről szó sincs, hisz ahogy említve lett Indiában nagyon is jól teljesít a márka. Motorola pedig inkább csak vergődik, 2024-ben volt egy ugrás Indiában, de az EU-ban inkább stagnál, mint növekszik.
Tomott a piac es nagyjabol az elmezonyben mar kialalkultak az ermesek. Markahuseg, megbizhatosag, ellatasi rendszer. A Top3 mar nehezen valtozik... -
Ryoo
őstag
Jelenleg 2 marka van, akik elsosorban a designnal akarjak eladni a keszulekeiket es ezek a Motorola meg a Nothing. Elobbinek boduletesen jo a marketingstrategiaja es viszik is mint a cukrot, hozzateszem a Motok ara par honapon belul ugy beszakad, hogy az hozza nekik a vasarlokat es nem a jol arazott termekportfoliojuk.
A Nothing marketingje ahhoz meg masokhoz kepest is gyakorlatilag nulla, nincs ra penzuk ertheto, de sajnos a gerillamarketingben sem jok egyaltalan. Teljesen underground marka, mondhatni az egyetlen. Sajnos a baj az, hogy a termekeik ara nem szakad be ugy, mint a Motoe, nem gyartanak kivalo telefonokat csak eros kozepszert. A design meg max a fiataloknak adja el, de amint elkezdik hasznalni par honapon beljl dobjak is fel a hasznaltpiacra, szoval semmilyen teren nem ertekalloak.
A design nyujtotta elonyuk meg egy sotetebb tokban el is tunik.
Es ezert megy majd csodbe a Nothing, ha nem alkotnak hamarosan valami egeszen elkepesztot es nem adjak el millioszamra, mert az emberek elobb vesznek Motot, ha mar, mint Nothingot...Honnan vagy ilyen jól értesült? Egyáltalán nem úgy látszódnak a dolgok, ahogy előadod. Ez az India a piacuk MÁR is butaság, a gyártók 90%-a Indiában és Kínában, valamint az USA-ban akarja a legnagyobb szeletet kiszakítani a részesedésből, ha ezen régiók valamelyikében nem teljesítenek jól, akkor húzhatják le a rolót, de a Nothing-nál ilyenről szó sincs, hisz ahogy említve lett Indiában nagyon is jól teljesít a márka. Motorola pedig inkább csak vergődik, 2024-ben volt egy ugrás Indiában, de az EU-ban inkább stagnál, mint növekszik.
-
Fiatmultipla
kezdő
mármint egyedi, de lehangoló unalmas belül azok alapján amit láttam a neten
nekem lehet elvenné az életkedvem ez a fekete-fehér és pixel pöttyös esztétika amit követ -
Fiatmultipla
kezdő
tudom mindenkit érdekel szoval elmondom, számomra unalmas szürke gyártó a Nothing lehetne jó is de nem hinném hogy elfogja hagyni az identitását
viszont egyedibb mint a kínai gyártók többsége -
mhydas99
őstag
A Nothing fő piaca India. Nézd meg az eladásaikat, évről évre túlteljesítik magukat. Lehet Magyarországról nézve nem megy nekik, meg nem találkozol vele az utcán, de én ha a neten használtan találok azok elég lelakott darabok és régebbi modellek. Tehát nem 2 hónapig vannak használva.
És a marketingjük meg pont elér azokhoz akiknek szól. Szerintem jól csinálják, és határozottan másképpen mint a többi. Tök jó hogy elmondják miért lett ilyen a teló, mi volt a gondolatmenet, jók a különkiadások, hogy bevonják a közönséget. Nincs még egy gyártó aki úgy reagálna a kritikára mint Carl Pei az első teszt videók után.
Magyar piac ahogy te is mondod nem mervado. Nyugaton surun porgetik, Angliaban mkndenkepp.
Amugy londoni szekhelyu ceg es ezzel egyutt ah indiai piacra koncentralnak MAR. Mert az maradt nekik
Sajnalom valahol, de valahol meg nem. Ez van. -
Draun01
tag
Jelenleg 2 marka van, akik elsosorban a designnal akarjak eladni a keszulekeiket es ezek a Motorola meg a Nothing. Elobbinek boduletesen jo a marketingstrategiaja es viszik is mint a cukrot, hozzateszem a Motok ara par honapon belul ugy beszakad, hogy az hozza nekik a vasarlokat es nem a jol arazott termekportfoliojuk.
A Nothing marketingje ahhoz meg masokhoz kepest is gyakorlatilag nulla, nincs ra penzuk ertheto, de sajnos a gerillamarketingben sem jok egyaltalan. Teljesen underground marka, mondhatni az egyetlen. Sajnos a baj az, hogy a termekeik ara nem szakad be ugy, mint a Motoe, nem gyartanak kivalo telefonokat csak eros kozepszert. A design meg max a fiataloknak adja el, de amint elkezdik hasznalni par honapon beljl dobjak is fel a hasznaltpiacra, szoval semmilyen teren nem ertekalloak.
Es ezert megy majd csodbe a Nothing, ha nem alkotnak hamarosan valami egeszen elkepesztot es nem adjak el millioszamra, mert az emberek elobb vesznek Motot, ha mar, mint Nothingot...A Nothing fő piaca India. Nézd meg az eladásaikat, évről évre túlteljesítik magukat. Lehet Magyarországról nézve nem megy nekik, meg nem találkozol vele az utcán, de én ha a neten használtan találok azok elég lelakott darabok és régebbi modellek. Tehát nem 2 hónapig vannak használva.
És a marketingjük meg pont elér azokhoz akiknek szól. Szerintem jól csinálják, és határozottan másképpen mint a többi. Tök jó hogy elmondják miért lett ilyen a teló, mi volt a gondolatmenet, jók a különkiadások, hogy bevonják a közönséget. Nincs még egy gyártó aki úgy reagálna a kritikára mint Carl Pei az első teszt videók után.
-
Phoen|x
addikt
Jópofa, de nem lesz llyenem.
-
mhydas99
őstag
Megjelenés óra megvan használva is van. Eddig hardveres gondja nem volt. Az tény hogy szoftver support az eléggé gyér.Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz velük. Az is tény, hogy a flagship szinten elég gyengék.
Es ezert megy majd csodbe a Nothing, ha nem alkotnak hamarosan valami egeszen elkepesztot es nem adjak el millioszamra, mert az emberek elobb vesznek Motot, ha mar, mint Nothingot... -
Linkin1994
senior tag
Megjelenés óra megvan használva is van. Eddig hardveres gondja nem volt. Az tény hogy szoftver support az eléggé gyér.Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz velük. Az is tény, hogy a flagship szinten elég gyengék.
-
mhydas99
őstag
A phone 2 a mai napig megvan (még) nem adtam el mikor iPhone-ra váltottam. Az os az a mai napig kiváló épp ezért is gáz, hogy már nem fog jönni rá nagy update. A kamera az olyan milyen de élhető.
En nem mernek venni Nothing Phonet, elnezve a teljesitmenyuket meg van bennuk max 3 ev es csodbe mennek hamar. Aztan ugrott a support.
-
Linkin1994
senior tag
A phone 2 a mai napig megvan (még) nem adtam el mikor iPhone-ra váltottam. Az os az a mai napig kiváló épp ezért is gáz, hogy már nem fog jönni rá nagy update. A kamera az olyan milyen de élhető.
-
Draun01
tag
Nem jó az összeszerelési minőség, már elegendő ahhoz, hogy elengedjem. Köszi a tesztet.
Hasonló összeszerelési minősége van a 4a-nak is. Lötyögő gombok, tapintható hàtlapi él különbségek.
-
Draun01
tag
Kamerában jobb, ha az fontos. Illetve valószínűleg tovább kap frissítéseket.
-
mhydas99
őstag
Szoftver. Gyors, okos, mindig friss, nem zaklat ajánlásokkal, letisztult – nincs benne pl. törölhetetlen duplikátum, ha már meguntam, az olcsóbb A-szériát is nyugodt szívvel adhatom tovább a családban mobilok iránt kevésbé érdeklődőnek, nem lesz olyan problémám, hogy majd hív, hogy megjelentek random appok és reklámok a telefonján egy frissítés után (Motorola
). Eddig egyik Pixellel sem volt szerencsére hardveres vagy szoftveres problémám, anno még a 2 XL is sok évig szolgált a családban miután én már meguntam és váltottam róla, mai napig megvan tarcsiban és működik. Plusz nekem a formájuk is tetszik.Szerk.: Plusz a GrapheneOS-t is szívesen kipróbálnám, de nem egy tesztre kölcsönkapott Pixelen.

Igy mas ertem. Nekem is bejon a formajuk, azzal nincs is gond, nekem a rendszeruk tul egyszeru, majdnem minden mas gyarto tud gyarilag ertelmes dolgokat belepakolni praktikussagi szempontbol, de ez nyilvan szubjektiv. Plusz a Material design sem jon be nekem annyira...
A GrapheneOS meg nagy fegyverteny, plane ha az ember detoxot tartana vagy veget erne a termektamogatas...
-
janeszgol
félisten
Pont most nézegettem használt NP telókat. A sima 2, 2a, de még a 3a Lite is az én szempontomból (kamera, kijelző, akku) tökre pöpec telók. Van Pixel 7a is használtan, de semmiben nem jobb az előbb felsorolt három NP-nál.
-
Plug Life
senior tag
Újabb túlárazott dizálynfón Pej Károly műhelyéből 😂 Tényleg csak akkor érdemes megvenni, ha valakinek nagyon bejön a külső, vagy a Nothing OS...
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Szoftver. Gyors, okos, mindig friss, nem zaklat ajánlásokkal, letisztult – nincs benne pl. törölhetetlen duplikátum, ha már meguntam, az olcsóbb A-szériát is nyugodt szívvel adhatom tovább a családban mobilok iránt kevésbé érdeklődőnek, nem lesz olyan problémám, hogy majd hív, hogy megjelentek random appok és reklámok a telefonján egy frissítés után (Motorola
). Eddig egyik Pixellel sem volt szerencsére hardveres vagy szoftveres problémám, anno még a 2 XL is sok évig szolgált a családban miután én már meguntam és váltottam róla, mai napig megvan tarcsiban és működik. Plusz nekem a formájuk is tetszik.Szerk.: Plusz a GrapheneOS-t is szívesen kipróbálnám, de nem egy tesztre kölcsönkapott Pixelen.

-
mhydas99
őstag
Én pont azon gondolkodtam most, hogy két hónap múlva jár le az előfizum, ha hosszabbítok, kedvezménnyel elhozok majd egy Pixelt.
Ha esetleg el Angliaban ismerosod, kartyas csomagban, fuggetlenul giffgaffnal most 510 font csak a Pixel 10 (nem a) 256GB. Nyilvan nincs huseg meg semmi...bar tudom nagyon off topic. Gari az EU-n belul is jo illetve mivel angol piacra szant, igy nativ hivasrogzitest is tud (mar nem EU-tagallam).
-
janeszgol
félisten
Én pont azon gondolkodtam most, hogy két hónap múlva jár le az előfizum, ha hosszabbítok, kedvezménnyel elhozok majd egy Pixelt.
A One-nál sajnos nincs Pixel. Az egyik előfizuhoz lehet kihozok majd egy Honort. De csak 2027-ben. A Pixel 10 Pron sokat gondolkodtam. Nagyobb kijelző felbontás, 16GB ram, jobb kamera. De az 410 ezer ft volt, a sima 10 meg 290k. És utóbbival volt tapasztalatom is, mert öcsém feleségének a telóját nyomogattam picit.
Amúgy tudom ajánlani!
-
mhydas99
őstag
Tudom nem nekem cimezted, bocs a belepofatlankodasert, de erdekelne ...
Ilyen sok tesztelt telefon utan miert a Pixelt valasztanad, mikor sok mas aksiban, prociban, kameraban es kijelzoben is erosebb akar hasonlo aron is? -
viragdani01
HÁZIGAZDA
Nézd Dani. A cikkben szereplő telefon engem nem nyűgözött le. Bár idénre megvettem a telefonom. Samsung kuka jó pár évig. iPhone kuka jó pár évig. Majd használom a 11-től a 16-ig bezárólag megvett modelleket.
Mit vettem? Azt, amit hetekig fikáztam, hogy milyen szar. Pixel 10. 290k volt a 12/256. Az öcsém vette a feleségének. Kézbe vettem (a telefont) és megvett kilóra. Pedig semmi extra a telefon. Szóval rendeltem magamnak egyet.
Az biztos, hogy most pár évig előfizuhoz semmilyen eszközt nem hozok ki.Én pont azon gondolkodtam most, hogy két hónap múlva jár le az előfizum, ha hosszabbítok, kedvezménnyel elhozok majd egy Pixelt.
-
Hallosz
senior tag
Nézd Dani. A cikkben szereplő telefon engem nem nyűgözött le. Bár idénre megvettem a telefonom. Samsung kuka jó pár évig. iPhone kuka jó pár évig. Majd használom a 11-től a 16-ig bezárólag megvett modelleket.
Mit vettem? Azt, amit hetekig fikáztam, hogy milyen szar. Pixel 10. 290k volt a 12/256. Az öcsém vette a feleségének. Kézbe vettem (a telefont) és megvett kilóra. Pedig semmi extra a telefon. Szóval rendeltem magamnak egyet.
Az biztos, hogy most pár évig előfizuhoz semmilyen eszközt nem hozok ki.Ismerős az érzés . . .
-
bollokcs80
Korrektor
Köszi, a türelmet is! Nem úgy terveztem, hogy ennyi idő lesz mire végzek vele.
A Phone (3) pont ma estétől akciós, 235 ezerért ugyanannyiért megrendelhető a gyártónál, mint a Phone (4a) Pro, én személy szerint a kettő közül inkább azt venném.
Gondolom volt dolgod bőven (utazások,stb.)
Köszi a tippet, de csak az (a) modelleket nézegettem.
-
Luck Dragon
támogató
Nem jó az összeszerelési minőség, már elegendő ahhoz, hogy elengedjem. Köszi a tesztet.
-
janeszgol
félisten
A Phone (3) pont ma estétől akciós, 235 ezerért ugyanannyiért megrendelhető a gyártónál, mint a Phone (4a) Pro, én személy szerint a kettő közül inkább azt venném.
A Nothing Phone (3) jó telefon, de kamerában max közepes. Ez a gond. A hülye Carl Pei inkább foglalkozna azzal, hogy feljavítja a kamerát, mert többre képes a hardver, minthogy csalódott iPhone felhasználókra vadászik.
A Galaxy S22, S23, S24, S25 jobb kamerában, mint a NP3. Sajnos. -
janeszgol
félisten
Az biztos, hogy most pár évig előfizuhoz semmilyen eszközt nem hozok ki. -
mhydas99
őstag
A főkamera is megkapta, személyes tapasztalat, plusz itt a hivatalos bejelentés is hozzá: https://nothing.community/d/57883-4k-60fps-on-phone-4a-pro
Holnap még ránézek, hogy mi a helyzet, de a telefon maga is azt írja és az interneten is mindenhol arról van szó, hogy a LYT700c van benne, szóval valószínűleg igazad lesz és szoftveres interpoláció lesz a 4K60.
Koszi szepen a valaszt.
Kozben olvasgattam utana kicsit, allitolag a zoomkamerabol es algoritmussal javitja fel a kepet.
Es koszi a tesztet is!
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Régóta fontolgatom második telefonnak, de a rövid szoftvertámogatás elriaszt.
Köszi a tesztet, vártam már.
-
bollokcs80
Korrektor
A főkamera is megkapta, személyes tapasztalat, plusz itt a hivatalos bejelentés is hozzá: https://nothing.community/d/57883-4k-60fps-on-phone-4a-pro
Holnap még ránézek, hogy mi a helyzet, de a telefon maga is azt írja és az interneten is mindenhol arról van szó, hogy a LYT700c van benne, szóval valószínűleg igazad lesz és szoftveres interpoláció lesz a 4K60.
Régóta fontolgatom második telefonnak, de a rövid szoftvertámogatás elriaszt.
Köszi a tesztet, vártam már.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
A Sony Lytia 700C szenzor fizikailag keptelen 4K60FPS-ben rogziteni a Sony semiconductor oldala szerint. Ugyanezen szenzor a Moto edge 60 Proban sem kepes a 60fpsre.
Szoval a frissitessel erkezett 60 fps az csak a telefoto kamerara igaz nem? Csak azert kerdem mert kisse felrevezeto igy...
Ha viszont a fokamerara is igaz, akkor 100 szazalekig azoftveresen interpolalt a video, ami lassuk be, pocsek lehet a nativhoz kepest.Egyebkent a fenykepes kepessegei ennek a telefonnak teljesen atlagosak szerintem, tudom hogy dragulas volt, de a teljes arat nem eri meg ujonnan. Tul sok mar a jobb konkurens majdnem minden teren. Kiveve a NothingOS-t meg a kulso designt, ha valakinek csak azok a szempontok, akkor mast ugysem talal majd ezen kivul, de onmagaban nezve, plane a konkurenciaval osszehasonlitva tularazott lett es atlag alatti.
-
mhydas99
őstag
A Sony Lytia 700C szenzor fizikailag keptelen 4K60FPS-ben rogziteni a Sony semiconductor oldala szerint. Ugyanezen szenzor a Moto edge 60 Proban sem kepes a 60fpsre.
Szoval a frissitessel erkezett 60 fps az csak a telefoto kamerara igaz nem? Csak azert kerdem mert kisse felrevezeto igy...
Ha viszont a fokamerara is igaz, akkor 100 szazalekig azoftveresen interpolalt a video, ami lassuk be, pocsek lehet a nativhoz kepest.Egyebkent a fenykepes kepessegei ennek a telefonnak teljesen atlagosak szerintem, tudom hogy dragulas volt, de a teljes arat nem eri meg ujonnan. Tul sok mar a jobb konkurens majdnem minden teren. Kiveve a NothingOS-t meg a kulso designt, ha valakinek csak azok a szempontok, akkor mast ugysem talal majd ezen kivul, de onmagaban nezve, plane a konkurenciaval osszehasonlitva tularazott lett es atlag alatti.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One mobilszolgáltatások
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Formula-1
- Könyvajánló
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos konzol felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFC4MG/A) Silver -3 év garanci
- Crucial DDR4 4GB / 8GB asztali RAM 2400MHz több darab- Számla / 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!

( plane nem
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

). Eddig egyik Pixellel sem volt szerencsére hardveres vagy szoftveres problémám, anno még a 2 XL is sok évig szolgált a családban miután én már meguntam és váltottam róla, mai napig megvan tarcsiban és működik. Plusz nekem a formájuk is tetszik.