Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csikpaci
csendes tag
válasz
ricsi99
üzenetére
Az a baj, hogy ennyire nem értek hozzá, egy OMV-t fel tudok telepíteni, egy Windowst, tudom kezelni a Plexet, nagyjából a NAS-t is, építettem már két PC-t, de ez csak nagyon alap tudás, amiket az évek alatt innen-onnan összeloptam. Ha pro lennék, nem vettem volna hiába 1Rx8-as Ramokat a 2Rx8 helyett. 😁
-
Csikpaci
csendes tag
Sziasztok,
Ugye jelenleg 1Rx8-as 4Gb-os Samsung RAM-jaim vannak, megpróbáltam úgy használni, hogy csak 1 slotba rakok Ramot, annyival tovább ment a folyamat, hogy a telepítő elindult, viszont a gép továbbra is lefagy. Elkezdi a telepítőt és terhelés alatt egyszerűen összeomlik, gondolom ez is a RAM inkompatibilitásra utal. Szerintetek a 2Rx8-as ramokkal 100%, hogy jó lesz? Akkor beszerzek egyet próbaképp...
-
Csikpaci
csendes tag
válasz
ricsi99
üzenetére
Arra gondoltam, hogy kivenném a DVD írót és a SATA portot használnám erre a célra, van egy másik laptopom, amit szintén NAS-nak használok, az 2 éve megy, igaz ott sima laptop HDD-t használtam, mert nem kellett hatalmas kapacitás a szüleimnek. Arra jó, hogy amikor filmet akarnak nézni, akkor letöltöm nekik rá a filmet, amit nézni akarnak, ők meg csak Plexen megnyitják. Most sem akarok sokkal komolyabb konfigot, csak nagyobb tárhelyet.
Egyébként inkább 0/24-re tervezem, hogy a Seed-et biztosítsa a megadott helyre. 😁 -
Csikpaci
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbi Siemens PG M3-hoz keresek RAM-ot.
Ez egy selejtezett laptop volt, így teljesen kibelezve jutottam hozzá. Milyen Ram lenne kompatibilis vele? Volt itthon 1600 Hz-es 4Gb-os ramom, 2-t raktam bele, fel is ismeri, hogy 8 Gb van benne, viszont semmilyen OP rendszert nem enged telepíteni. Amint rámegyek a telepítésre kifagy a kép, elsötétedik és újraindul. Ezért gyanakszom a Ram-ra, valószínűleg kisebb Hz-es kell bele. Van ötletetek?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Gran Turismo
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx