Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
Új hozzászólás Aktív témák
-
1user
újonc
Sziasztok!

Amikor a notebookomat bekapcsolom, akkor nagyon lassan tölt be a Win10Pro. Miután nagy nehezen betölt, használhatatlanul lassú. Újraindítás után viszont mindig minden gyors és tökéletesen működik. Ez egy állandó jelenség, tehát mindig ilyen. Már a felhasználói bejelentkezéskor újra szoktam indítani emiatt a gépet és utána tök gyorsan működik. Csak a gép bekapcsolásakor iszonyat lassú. Eredeti, aktivált, tisztán telepített Win10Pro. Tudom, hogy ez nem lehet hardware probléma, mert akkor újraindítás után mitől működik mindig gyorsan és hiba nélkül? Valami software-es probléma lehet, de mi?
Ha jól emlékszem amíg nem telepítettem drivereket, addig nem volt ilyen gond. Most az eszközkezelőben minden driver telepítve van és ha frissíteni próbálom őket, akkor azt írja, hogy naprakész mind és a legújabb van fenn minden illesztőprogramból
Amit még észrevettem, hogy bekapcsoláskor az indulóképernyő alján nem írja ki, hogy F2=BIOS menü F12=Boot menü, viszont újraindítás után már kiírja ezeket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha jól emlékszem amíg nem telepítettem drivereket, addig nem volt ilyen gond. Most az eszközkezelőben minden driver telepítve van és ha frissíteni próbálom őket, akkor azt írja, hogy naprakész mind és a legújabb van fenn minden illesztőprogramból
Amit még észrevettem, hogy bekapcsoláskor az indulóképernyő alján nem írja ki, hogy F2=BIOS menü F12=Boot menü, viszont újraindítás után már kiírja ezeket. 
Pyttawrx